Regulament Concurs Fresh Holidays

Conditii de participare

Regulament Concurs Fresh Holidays

In urma feedback-ului pozitiv primit de la turistii Fresh Holidays care au participat in 2015 la acest concurs, am decis sa va surprindem si in 2016 si am triplat premiile puse la dispozitie celor mai impatimiti calatori din Romania.Da reFresh vacantei tale si in 2016!
Perioada de desfasurare a concursului:  1 Ianuarie – 16 Decembrie 2016 (in mai multe etape detaliate mai jos)

Ce poti castiga?

I. O vacante in 2 in Costa Rica

Iti oferim sansa se traiesti pe pielea ta Experienta „Pura Vida”, intr-un circuit de 7 zile in Costa Rica – tara cu cei mai fericiti oameni din lume.

Vei avea sansa sa explorezi jungla tropicala si luxuriantele plaje, sa vezi natura in forma ei cea mai pura si sa ai parte de aventuri cat pentru o viata.

 

Premiul include:

– 6 nopti cazare in hoteluri si lodge-uri eco-certificate (se poate extinde turul contra cost) astfel: 2 in San Jose / 2 in Arenal / 2 la plaja

– Transferuri aeroport – hotel  – aeroport

– tururi self-drive si excursii ghidate (urmeaza a fi detaliate ulterior)

– servicii ghid vorbitor de limba engleza

– asistenta turistica locala

Valoarea totala a premiului: 2500 EUR

 

II. O vacanta in 2 in Africa de Sud

Castigatorul va porni intr-o expeditie din Cape Town „the mother city” prin Africa de Sud „the rainbow nations”, o expeditie memorabila pe unul dintre cele mai spectaculoase itinerarii din lume.

Vei explora drumul vinului, vei degusta specialitatile locale, vei face cunostinta cu pingunii si focile de pe coasta oceanului, vei admira peisaje care iti vor taia respiratia, vei vizita parcuri nationale si rezervatii in care vei face safari printre animale salbatice si nu in ultimul rand, vei lua contact cu o cultura cu adevarat impresionanta.

Detaliile complete ale itinerariului vor fi publicate in curand.

 

III. O vacanta in 2 in Mauritius

Insula Paradisului iti va fi gazda timp de 7 nopti pline de experiente tropicale.

Te vei relaxa intr-un resort pe plajele cu nisip alb, inotand in apele turquise ale Oceanului Indian, dar vei avea parte si de experiente culturale si de aventuri in timp ce vei explora insula alaturi de ghizii nostri locali din Mauritius.

Premiul include:

– 7 nopti cazare la hotel Emeraude Beach Attitude cu All Inclusive pentru 2 persoane

– transferuri aeroport – hotel – aeroport

– 1 excursie cadou la alegere dintr-o lista pe care consultantul nostru specializat pe destinatia Mauritius ti-o va transmite

– asistenta turistica locala in limba engleza

Valoarea totala a premiului: 1580 EUR

 

*Zborurile necesare pentru a ajunge in aceste destinatii nu sunt incluse.  Acestea se ofera la cerere in functie de data de plecarea aleasa de castigator. Rezervarea acestui zbor se poate face prin intermediul agentiei noastre sau individual de catre turisti.

Pret aproximativ zbor OTP – San Jose – OTP – 850 – 950 EUR/persoana.

Pret aproximativ zbor OTP – Cape Town – OTP – 650 – 750 EUR/persoana.

Pret aproximativ zbor OTP – Mauritius – OTP – 850 – 950 EUR/persoana.

 • Termene si conditii:

Perioada de calatorie si date organziare tombola

Pentru Costa Rica

Data organizare tombola – 15 – 31.08.2016 (urmeaza a fi comunicata in curand)

Perioada de calatorie – Octombrie-Noiembrie 2016

Pentru Africa de Sud

Data organizare tombola si perioada de calatorie urmeaza a fi comunicate in curand

Pentru Mauritius

Data organizare tombola – 16.12.2016

Perioada de calatorie – 01.02 – 31.05.2017

Confirmarea acceptarii premiului de catre castigator se va face in scris pe mail iar rezervarea serviciilor se va efectua in termen de maxim 30 de zile de la data extragerii.

Premiul nu poate fi revendincat in bani si nici in alte servicii turistice ci doar ca sejur turistic asa cum este descris mai sus.

In cazul in care pentru perioada aleasa de castigator unitatile de cazare mentionate in descriere nu vor mai fi disponibile, se vor oferi alternative similare.

In cazul vacantei oferita ca premiu in Mauritius, unde hotelul este clar nominalizat, daca pentru perioada aleasa de castigator nu exista disponibilitate, atunci se vor comunica perioade alternative din care castigatorul sa aleaga.

Daca persoana desemnata ca si castigator in urma extragerilor refuza premiul sau nu il revendica in termen de 72h de la data extragerii, atunci extragearea se reia intr-o data ulterioara ce va fi comunica in acel moment.

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

1. Esti client Fresh Holidays;

2. Dai like paginii noastra de Facebook;

3.Share the Experience

In momentul in care te afli la destinatie, publici pe pagina ta de facebook si pe pagina noastra de facebook o imagine din vacanta ta cu hastag-urile: #SharingTheExperienceNumeDestinatie #ConcursFreshHolidays

4. Compui un testimonial scris in care povestesti tuturor despre experienta ta cu Fresh Holidays si despre calatoria de care te-ai bucurat in 2016 si il publici alaturi de cateva imagini sugestive pe pagina noastra de Facebook;

Daca nu ai cont de Facebook, ne poti trimite testimonialul si pe e-mail alaturi de cateva imagini si ne vei da acordul sa il publicam noi alaturi de numele tau complet.

 1. Turistul Fresh!

Pentru a participa la extragere, prima conditie este sa fii client Fresh Holidays. Daca ai achizitionat servicii turistice in anul 2015 sau 2016 calatoria desfasurandu-se in 2016 iar valoare facturata este de minim 2000 EUR atunci prima conditie este deja indeplinita.

Dupa efectuarea primei rezervari in valoare facturata de minim 2000 EUR, fiecare rezervare ulterioara, indiferent de suma facturata, se considera numar distinct ce intra in cursa pentru premiile oferite. Asadar, fiecare noua rezervare iti aduce o sansa in plus de castig.

 2. Like paginii de Facebook

Daca ti-a placut in vacanta si ai avut parte de o experienta frumoasa iar comunicare cu consultantii Fresh Holidays a decurs pozitiv, atunci ne asteptam sa ne arati asta printr-un like pe pagina noastra de Facebook.

3. Share the Experience

Impartaseste inca din timpul vacantei experienta ta, tuturor – atat prietenilor tai cat si noua. Posteaza pe contul tau de Facebook si pe pagina noastra de Facebook o imagine sugestiva din locul in care te afli cu hastag-urile: #SharingTheExperienceNumeDestinatie #ConcursFreshHolidays

Daca ai inspiratie, poti sa povestesti tuturor despre experienta ta.

4.Testimonial scris si poze din vacanta

Pentru ca vrem ca toata lumea sa afle cat de bine te-ai simtit in calatoria pe care Fresh Holidays a organizat-o pentru tine, te invitam sa publici un testimonial scurt pe pagina noastra de Facebook in care sa povestesti tuturor tot ce ti-a placut, ce nu ti-a placut si cum a decurs comunicarea dintre noi inainte si dupa finalizarea calatoriei. Desigur ca ne dorim si niste fotografii din vacanta ta care vor starni cu siguranta interesul curiosilor. Nu uita sa ne povestesti cum ne-ai gasit, de ce ne-ai ales, ce te-a convins si mai ales cu ce am fost noi diferiti fata de ceilalti.

Testimonialul trebuie publicat la sectiunea review-uri, adica aici:

https://www.facebook.com/FreshHolidays/reviews

 

 • Care este mecanismul concursului?

Extragerile vor avea loc in datele comunicate mai sus, prin intermediul site-ului random.org, filmate si supervizate de martori din afara companiei iar filmele vor fi publicate pe pagina de Facebook a companiei si pe pagina de concurs.

 • Cum intri in posesia premiului?

 Castigatorul va fi contactat telefonic si prin e-mail de un reprezentat Fresh Holidays in termen de 24h dupa extragere iar acesta trebuie sa revendice premiul si sa confirme ca il accepta pana cel tarziu in termen de 72h de la momentul extragerii. Daca pana in acel moment, premiul nu a fost revendicat de castigator sau castigatorul nu a putu fi contactat, extragerea se va repeta intr-o data ce va fi anuntata ulterior. Castigatorul poate sa refuze premiul, situatie in care extragerea se va relua.

 •  Dreptul de participare

Nu sunt eligibili de a participa la concurs angajatii Fresh Holidays, cat nici membrii familiilor acestora (copii,parinti, frati/surori, sot/ sotie). In cadrul campaniei pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul / resedinta in Romania.

Fresh Holidays

 •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
          - vis-a-vis de Liberty Center

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro