Testimonial vacanta activa in Tenerife - Octombrie 2017

A fost cred ca cea mai frumoasa vacanta a noastra de pana acum. Locatia este foarte frumoasa si am avut zilele pline cu tot felul de activitati

Voiam sa va multumim frumos pentru tot suportul vostru, informatii dar si oferta propriu-zisa.

A fost cred ca cea mai frumoasa vacanta a noastra de pana acum. Locatia este foarte frumoasa si am avut zilele pline cu tot felul de activitati, dandu-ne seama ca o vacanta doar la plaja ne-ar fi plictisit foarte mult.

Cei de la ghidtenerife.ro sunt foarte ok, ne-au oferit si ei foarte multe informatii despre ce putem face, dar si despre Tenerife in general, pe langa activitatile pe care le puteam lua si de la ei.

Multe lucruri le stiam deja si de la Ruxandra, insa ne-au fost intarite si de ei.

Am ales de la ei : vizita la Masca (a fost preferata noastra), turul insulei, Loro Park+ Siam Park, parascending, croaziera. Toate au fost foarte bine organizate si cu multe informatii suplimentare. Singura care nu ne-a placut a fost croaziera, insa poate si noi aveam asteptari prea mari. In rest pe toate celelalte le recomandam.

Hotelul a fost si el ok. Aveam asteptari mici cu privire la mancare, insa chiar a fost diversa si buna. De asemenea, locatia e foarte ok, chiar pe plaja.

Era curat, piscina arata bine, aveau si masa de ping-pong, insa ca idee, nu era adresat tinerilor. Cele mai multe persoane erau de varsta a doua si a treia.

Pe noi nu ne-a deranjat asta pentru ca oricum nu prea am stat la hotel, insa ca idee nu l-am recomanda neaparat tinerilor care stau mai mult la hotel, la piscina, etc.

Sper sa ne putem auzi din nou, eventual prin iarna din cate am inteles, cu alte oferte pentru anul viitor. Noua ne-a placut foarte mult experienta cu voi si am vrea sa colaboram din nou. Multumim inca o data !

Oferte recomandate in Tenerife

Oferta sejur hotel Iberostar Anthelia Grand 5* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri familii cu copii in Tenerife

Vacante familii cu copii

Iberostra Anthelia Grand 5* - Hotel recomandat familiilor cu copii pentru sejururi relaxante, apreciat pentru serviciile de calitate oferite si bucataria buna

DETALII

Oferta sejur hotel Iberostar Bouganville Playa 4* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri familii cu copii in Tenerife

Vacante familii cu copii

Iberostra Boungaville Playa 4* - Hotel recomandat familiilor cu copii pentru sejururi relaxante, situat la 20m fata de plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Grand Bahia del Duque 5* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri pentru cupluri in Tenerife

Luna de miere

Gran Bahia del Buque 5* - Unul dintre cel mai apreciate hoteluri din Tenerife, recomandat pentru Luna de Miere

DETALII

Fresh Holidays

  •   Strada Uranus 132, București

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro