Testimonial sejur romantic Bali si Singapore - Mirel si Delia Florica 2015

Multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru configurarea acestei vacante de vis. Ne-am bucurat de 2 saptamini pline de momente minunate, vizite interesante si relaxare in conditii deosebite.

Am descoperit frumusetea vacantelor in Asia in urma cu cativa ani si insula Bali a facut mereu parte din planul nostru. In sfarsit in acest an am avut oportunitatea de a opta pentru o vacanta in acest loc deosebit planificand in detaliu cu mult timp inainte aceasta minunata calatorie.

Deoarece ne face o deoasebita placere sa combinam o metropola cu un sejur la plaja, am decis sa includem in acest sejur si Singapore fiind la o distanta de zbor de 2.5 ore de Bali si multe optiuni de zbor ulterioare fara a fi nevoit sa revii in Singapore. Itinerarul nostru a inclus 3 nopti in Singapore si 9 in Bali, in total doua saptamani incluzind zborurile si escale care ajung la aprox 18-20 de ore.

Singapore, orasul stat este un loc incredibil in Asia de Est. Poate fi descris in multe cuvinte superb, scump, incredibil, deosebit … merita vizitat. E curat, sigur (noaptea poti merge linistit pe strazi), ai parte de China si India la un loc. Al doilea mare port al lumii dupa Shanghai si al patrulea centru financiar al lumii este cu siguranta un loc ce ar trebui inclus pe lista oricarui turist. Circuitul de Formula 1, Marina Bay Sands si Resort World Sentosa nu fac decat sa completeze lista atractiilor unice pe care acest oras le ofera oricarui turist.

Hotelul Furama e situat central, e curat fara a excela la vreun capitol dar e pozitionat chiar linga China Town (5 min de plimbare). Oferta culinara fiind foarte variata am incercat sa testam restaurante evaluate Tripadvisor.

Turul de oras si atractiile recomandate de Fresh Holidays au fost excelente. Gradina de orhidee, fabrica de prelucrare a pietrelor semi pretioase sau gradina zoologica ar trebui sa se regaseasca pe lista oricaruia. O priveliste incredibila asupra intregului oras poate fi admirata de la etajul 56 al hotelului Marina Bay Sands.
Excursia in Singapore a fost prelungita de eruptia unui vulcan din insula Java a carui cenusa a facut imposibila decolarea pentru 48 de ore. Reactia prompta si discutiile purtate cu agentia in aceste momente au fost cu adevarat profesioniste si foarte appreciate de noi. Extinderea sederii in Singapore ne-a dat posibilitatea sa includem si insula Sentosa in programul nostru adaugand acestei excursii o alta experienta deosebita.

Ajunsi in Bali, am fost preluati de la aeroport de sofer si un ghid local care s-a dovedit extrem de flexibil in raport cu solicitarile noastre. In cadrul unui tur privat oferit cadou de agentie am vizitat cele mai importante obiective din Bali, un templu regal, Monkey Forest, celebrul Tanah Lot si la solicitarea noastra o plantatie de cafea Luwak si o cina intr-un loc traditional exceptional de unde ne-a fost asigurat si transportul gratuit la intoarcerea catre hotel.

Hotelul din Nusa Dua, ales dupa mai multe consultari cu agentia a fost Laguna Resort & Spa. Superb si atit. Saptamina petrecuta aici a fost total relaxanta. Personalul, gradinile, piscinele, restaurantele, plaja, totul a fost minunat. Cafeaua, ceaiul si apa plata se ofera gratuit in camera la orice ora.

Pentru noi este prima experienta cu Fresh Holidays si pot spune cu siguranta ca nu va fi ultima. Am apreciat promptitudinea raspunsurilor si multitudinea informatiilor oferite care ne-au ajutat sa luam cele mai bune decizii. Multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru configurarea acestei vacante de vis. Ne-am bucurat de 2 saptamini pline de momente minunate, vizite interesante si relaxare in conditii deosebite.

Multumim Fresh Holidays!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro