Testimonial vacanta Creta - Cristian Necula - iulie 2017

Hotelul e foarte bun iar apa este turcoaz - albastru intens si are o claritate de n-am mai vazut pana acum

In Creta a fost super. Hotelul e foarte bun. Si mancarea e o clasa mai sus decat in Rhodos. Nu e aglomeratie la restaurant, vin si te aseaza ei la masa etc. Le-a facut la copii si vata de zahar. Plaja putea sa fie mai mare, desi nici pe plaja nu a fost foarte aglomerat. Ciudat e ca de o parte si de alta a plajei hotelului in apa sunt turnate betoane. Nu se poate  intra acolo. Nici macar eu nu am putut sa intru. Dar asta nu e o problema.

 

Masina am inchiriat-o de la TEZ ca a fost mai simplu. Si mi-au lasat-o la 40 de euro pe zi. Peugeot 107. O masina foarte buna, cu care am fost la acvariu la Heraklion. E mic dar e foarte frumos. Apoi am gasit o plaja la 18 km de hotel care se numeste Episkopi. Foarte draguta, exact ca  la Tzambica cu nisip foarte fin si apa curata. Si sezlongurile free.

 

Apoi am fost in sud la Plaxias (40km de hotel). O plaja foarte frumoasa plaja, dar nu am putut sa ne asezam intrucat batea un vant ferbinte ca din cuptor cu 60km/h. Vanturi catabatice. Abia apoi am citit ca plaja asta e batuta de vanturi din astea  ciudate. Dar am gasit alta plaja tot pe sud si mai frumoasa la 50km de hotel (o ora  cu masina). Triopetra adica la trei pietre. Si aici sezlongurile erau free si un peisaj superb.

 

Apa este turcoaz – albastru intens si are o claritate de n-am mai vazut pana acum. Si am vazut si Africa. Se vede cu ochiul liber. Si drumurile catre cele doua plaje sunt spectaculoase. Traversezi muntii. Cam atat am putut sa colindam cu fi-miu.

In concluzie, mi-a placut Creta. Nu am fost la Balos si nici la elafonisi pentru ca erau foarte departe, superaglomerate din ce ziceau cei care au reusit sa ajunga. Multumim mult Fresh Holidays!

Oferte recomandate in Insula Creta

Oferta sejur hotel Molos Bay 4* – Charter Insula Creta

Hoteluri cupluri in Creta

Vacante romantice

Molos Bay 4* - Hotel recomandat cuplurilor pentru sejururi romantice, situat intr-o zona linistita, cu acces direct la plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Thalassa Beach Resort 5* – Charter Insula Creta

Hoteluri cupluri in Creta

Vacante romantice

Thalassa Beach Resort 4* - Hotel recomandat cuplurilor pentru sejururi romantice, situat pe plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Silva Beach 4*+ – Charter Insula Creta

Hoteluri familii cu copii in Creta

Vacante familii cu copii

Silva Beach 4*+ - Hotel recomandat familiilor cu copii, situat pe malul marii. Regim de masa All Inclusive

DETALII

Fresh Holidays

  •   Strada Uranus 132, București

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro