Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Delia Felea - la hotel Ambre Resort & Spa - decembrie 2017

Destinatia ideala pentru o luna de miere perfecta!

Am petrecut luna de miere in Mauritius la inceputul lunii Decembrie.

Destinatia ideala pentru o luna de miere perfecta!

 

Multumim Ruxandrei pentru alegerea resortului ( Ambre Resort & Spa) in care ne-am simtit minunat. Personalul acestuia a fost incredibil de amabil si prietenos, facandu-ne sederea extraordinara.

Insula are o istorie foarte interesanta cu plaje superbe. Datorita excursilor puse la dispozitie de catre agentie, am reusit sa descoperim minunatiile acestei insule care intr-adevar se poate numi Paradis!

 

Am vizitat pamantul in 7 culori, fabrica de rom, cascada, gradina zoo si safari-ul acestuia in care am avut ocazia sa interactionam cu leii, am inotat cu delfinii si multe altele.

Aceasta luna de miere a fost o experienta de neuitat si toate acestea datorita agentiei Fresh Holidays si a Ruxandrei care ne-a fost mereu de ajutor, raspunzandu-ne la orice intrebare!

 

Recomandam oricui doreste o vacanta sau o luna de miere, Mauritius, in special resortul Ambre cu cea mai frumoasa plaja si conditii. Mii de multumiri Ruxandra!!

Va dorim Sarbatori fericite si un an nou fericit!!

Oferte recomandate in Mauritius

Oferta Otentik Mauritius – vacanta activa si sejur la plaja – 7 nopti

Mauritius

Luna de miere

Experiente autentice in Mauritius, Insula Paradisului, intr-un program activ, eco, in cadrul unui Otentik Eco Tent, combinat cu momente de rasfat la plaja la hotel Zilwa Attitude. Recomandat pentru persoane active si pentru luna de miere. Transferuri incluse. Pachet promotional 2018 cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile Attitude

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Attitude Hotels 2017

DETALII

Oferta sejur hotel Heritage Le Telfair 5* – Vacanta Mauritius

Oferte exotice

Luna de miere

Heritage Le Telfair 5*, ideal pentru luna de miere si vacante romantice de lux, este resortul cu cel mai mare si spectaculos domeniu din Mauritius.

DETALII

Fresh Holidays

  •   Strada Uranus 132, București

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro