Testimonial Vacanta Activa Malta - Iuliana Iga - iulie-august 2017

Nota 10 + pentru Fresh Holidays, providerii de fericire si concedii perfecte!

Malta a fost o destinatie perfecta pentru noi, pentru ca a oferit atat momente superbe de relaxare in mediterana, cat si incursiuni in istoria civilizatiei si culturii locului.

 

Cei de la Fresh ne-au satisfacut pofta de a sta in inima Vallettei, in Castille Hotel, cu vedere catre intreaga capitala si portul permanent activ. Insasi cladirea spunea multe despre bogatia turistica a locului (off topic: domnul de la receptie care seamana aproape perfect cu Jean Reno (aka Leon) avea o veselie izbitoare de fiecare data cand ne intampina, astfel ca ori de cate ori ieseam sau intram in hotel radeam amandoi necontrolat. Simpatic domn).

 

Dupa ce ne-am bucurat de intreaga Valletta, am vizitat capitala veche fortificata, Mdina, unde am admirat strazile pietruite cu o precizie impresionanta, incununate de o liniste nepamanteasca (Mdina gazduieste putini rezidenti, iar turistii vizitau cu respect si in liniste).

 

Impresionanta a fost si insula Gozo pentru care o zi de vizitat nu este suficienta, avand in vedere multitudinea de obiective turistice. Se cuvin mentionate mai ales templele megalitice Ggantija din Xaghra despre care am aflat cu suprindere ca sunt cele mai vechi structuri din lume facute de om (au peste 5500 ani !!! ), desi sunt mai putin populare decat celelalte cinci minuni ale lumii antice.

 

Nota 10 + pentru Fresh Holidays, providerii de fericire si concedii perfecte!

Oferte recomandate in Indonezia

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro