Testimonial luna de miere Singapore si Bintan - Iustina si Bogdan - octombrie 2018

Ne-am bucurat de o lună de miere excelentă in Singapore și insula Bintan cu ajutorul Ruxandrei!

Ne-am bucurat de o lună de miere excelentă in Singapore și insula Bintan cu ajutorul Ruxandrei! Am vizitat o parte din Singapore (Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, grădina Zoo, China Town, insula Sentosa, s.a) fiind cazați la hotelul Oasia, aproape de linia de metrou și de China Town.

 

Condițiile au fost excelente, cu sala de fitness și piscina de la ultimul etaj frumos amenajată. Sfaturile Ruxandrei și ale lui Cosmin ne-au fost de ajutor in ceea ce privește transportul și timpul petrecut la obiectivele turistice cele mai importante de vizitat. Nu am avut griji cum ar fi achiziționarea biletelor de avion și ferry, a transferului de la aeroport la hotel, de la hotel la ferry, am primit îndrumări pentru a ne descurca la escala din Doha.

 

In Bintan cuvântul care ar descrie cel mai bine atmosfera de acolo este RELAXARE. Am profitat de vremea buna și ne-am relaxat in piscina infinity de la resortul Nirwana Gardens. Personalul de la resort a fost foarte amabil, mereu zâmbitor.

 

Acolo am făcut o mulțime de activități plimbare cu elefanții, cu buggy-ul, bowling, biliard și multe altele.

 

Cu această ocazie, mulțumim Fresh Holidays pentru contribuția voastră la minunata noastră lună de miere. Iustina & Bogdan (4-12 Octombrie 2018)

Oferte recomandate in Singapore si Indonesia

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Bali

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro