Testimonial Luna de Miere in Bali - Adina Dorobantu - Iunie 2018

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

La recomandarea unui cuplu de prieteni, am hotarat sa ne organizam luna de miere cu ajutorul Fresh Holidays si consider ca am facut cea mai buna alegere.

 

Noi am colaborat cu Ruxandra, care este o persoana de nota 10…super deschisa si mereu disponibila. Nu stiam exact ce vrem si la indemnul ei am ales Bali. Am ales sa ne petrecem 4 nopti in Ubud si 5 in Nusa Dua.

 

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

 

Hotelurile aratau exact ca in poze, curatenia a fost una exemplara si preturile destul de accesibile. Desi ni s-a spus ca in Bali locatiile de 4 si 5 stele nu sunt la fel ca in Europa, am fost surprinsi sa vedem ca isi meritau pe deplin cele 4-5 stele.

 

Am avut cel mai frumos concediu in care ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje…de la paduri luxuriante si terase de orez absolut superbe, la oameni cu un caracter minunat.

 

Felicitari Fresh Holidays pentru seriozitatea si profesionalismul cu care va faceti treaba! Cu siguranta vom reveni la voi pentru concediile urmatoare.

 

Tine-ti-o tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Oferte recomandate in Bali

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro