Testimonial Luna de Miere in Bali - Adina Dorobantu - Iunie 2018

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

La recomandarea unui cuplu de prieteni, am hotarat sa ne organizam luna de miere cu ajutorul Fresh Holidays si consider ca am facut cea mai buna alegere.

 

Noi am colaborat cu Ruxandra, care este o persoana de nota 10…super deschisa si mereu disponibila. Nu stiam exact ce vrem si la indemnul ei am ales Bali. Am ales sa ne petrecem 4 nopti in Ubud si 5 in Nusa Dua.

 

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

 

Hotelurile aratau exact ca in poze, curatenia a fost una exemplara si preturile destul de accesibile. Desi ni s-a spus ca in Bali locatiile de 4 si 5 stele nu sunt la fel ca in Europa, am fost surprinsi sa vedem ca isi meritau pe deplin cele 4-5 stele.

 

Am avut cel mai frumos concediu in care ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje…de la paduri luxuriante si terase de orez absolut superbe, la oameni cu un caracter minunat.

 

Felicitari Fresh Holidays pentru seriozitatea si profesionalismul cu care va faceti treaba! Cu siguranta vom reveni la voi pentru concediile urmatoare.

 

Tine-ti-o tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro