Testimonial luna de miere in Bali - Ubud si plaja - Gabriela si Victor - Noiembrie 2018

Cazarea, am ales minunatul hotel Tjampuhan, daca iti doresti sa traiesti in natura aici e locul.

Sa va povestesc despre experienta mea cu echipa Fresh Holidays. Incep prin a multumi Ecaterinei pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, de faptul ca a raspuns la orice intrebare si dorinta a noastra si ne-a ajutat de fiecare data.

Am ales Bali, Bali in noiembrie, cand nu este atat de aglomerat si cand vremea e minunata (din punctul nostru de vedere).
Referitor la vreme, va spun ca am prins o singura ploaie in timpul zilei (care oricum nu ne-a suparat deloc), dar noptile au fost aproape toate cu ploaie, temperatura a fost de minim 26 de grade, maxim 32, iar in perioada in care am stat in zona Ubud un pic inorat (la ocean soare arzator).
Cazarea, am ales minunatul hotel Tjampuhan, daca iti doresti sa traiesti in natura aici e locul. Hotelul nu este unul luxos, dar curat si autentic. Dupa 5 zile petrecute in inima insulei am fugit la ocean, unde ne-am bucurat de toate facilitatile ireprosabile ale hotelului Novotel Bali Benoa.
Va multumim , cu siguranta revenim!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro