Luna de miere Bali si Singapore - Septembrie - Octombrie 2016 - Iulia si Mircea Hirjau

Dragilor, ne-ați ajutat să avem o lună de miere pe cinste! Mulțumim încă o dată!

În primul rând, îți mulțumim, Cosmin, pentru că ne-ai suportat preț de 62 de mail-uri!
Mulțumim Fresh Holidays pentru seriozitatea și implicarea de care ați dat dovadă pe toată perioada colaborării noastre.

Ne-am întors de curând din minunata vacanță petrecută în Singapore & Bali. A fost o vancanță reușită din toate punctele de vedere. O combinație ideală, atât pentru cei care vor aventură, cât și pentru cei care își doresc relaxare și să descopere culturi și tradiții exotice.

Ne-am lăsat vrăjiți de Super Copacii ecologici din Singapore și de grădinile luxuriante de orhidee, am luat micul dejun cu urangutanii la Zoo, apoi am facut rafting pe cataractele unui râu care stăbate jungla indoneziană, și am hrănit maimuțici jucăușe, ne-am plimbat printre terase de orez și am asistat curioși la spectacole de teatru Barong și dans Kecak, ne-am pierdut printre temple vechi de sute de ani, năpădite de liane și mușchi, am contemplat uriașii copaci banyan și am admirat măiestria meșteșugarilor iscusiți din Ubud.

Dar dincolo de aceste experiențe inedite și frumusețea locurilor vizitate, am rămas impresionați de frumusețea interioară a balinezilor, oameni de o amabilitate rară, cu o candoare aproape ca cea a copiilor (fără a fi nici pe departe infantili), cu o poftă de a crea de nestăvilit (poate cei mai înclinați artistic oameni din câți am întâlnit). Știm că nu poți generaliza, că oamenii sunt de toate felurile, însă am plecat de acolo cu impresia că natura sufletelor lor, a balinezilor, se împletește în perfectă armonie cu frumusețea peisajelor. Ne-a făcut plăcere să zâmbim cu ei, să vorbim cu ei despre cum se gătește orezul și cum își construiesc tinerele familii casa, despre obiceiuri sacre și obiceiuri zilnice. Am revenit cu sufletele încărcate de emoție, bucurie și multe amintiri frumoase.

Dragilor, ne-ați ajutat să avem o lună de miere pe cinste! Mulțumim încă o dată!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro