Testimonial Luna de Miere in Bali - Laura Nita - Mai 2018

Cu Fresh Holidays am ales luna de miere perfecta in Bali

Cu Fresh Holidays am ales luna de miere perfecta in Bali.

 

Cosmin ne-a indrumat si ne-a fost alaturi inca de la inceput cand nu eram hotarati cu locatia si activitatile pe care le-am fi putut desfasura. In final am ales Insula Zeilor, Bali.

 

Am stat 5 zile mirifice la plaja la Ayodya Resort unde am avut parte de vreme excelenta, oameni minunati si locatia perfecta pentru relaxare si bronzat. Apoi 4 zile in inima Ubud-ului, la Jannata Resort. Aici experienta a fost de alta natura. Am avut parte de padure luxurianta, terase de orez minunate si la fel de oameni exceptionali.

 

Am ramas placut surprinsa cand, fiind in Bali, am primit un mesaj de la Cosmin sa se asigure ca am ajuns in regula si daca este totul ok. Acest lucru ne-a oferit un plus de siguranta ca am ales corect cu cine sa colaboram pentru luna de miere.

 

Multumim Fresh Holidays si ii recomandam cu drag!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro