Testimonial luna de miere in Bali - Lucian si Alina - 2015

Am rezervat excursia pentru luna de miere in BALI si a fost o alegere minunata. Am cunoscut oameni frumosi, localnici mereu cu zambetul pe buze...

Dupa ce am luat la rand capitalele europene sau alte orasele europene mai mult sau mai putin cunoscute, unde ne-am putea petrece luna de miere, ne-am gandit sa incercam si ceva nou, dar accesibil in acelasi timp.
Asa l-am intalnit pe Cosmin de la Fresh Holidays care, in functie de preferintele noastre, ne-a facut recomandari astfel incat sa avem un concediu deosebit.
Am rezervat excursia pentru luna de miere in BALI si a fost o alegere minunata.

A fost prima calatorie in afara granitelor Europei, iar sfaturile pe care le-am primit de la Cosmin au fost utile pentru a ne putea bucura din plin de aceasta experienta exotica, fresh 🙂

Am cunoscut oameni frumosi, localnici mereu cu zambetul pe buze, turisti incantati si…chiar o alta pereche de honeymooners romani.

Daca tot a fost luna de miere, sa ne rasfatam: ghid local privat, hotel fain de 4 stele, flori frumoase si colorate purtate in par, temple in parcuri, magazine, case, sarong purtat pentru a putea intra in templu, rafting pentru prima oara in viata noastra, plimbare pe elefant, maimutele vesele, cele mai bune restaurante rezervate astfel incat sa ne bucuram de cele mai frumoase privelisti (“best view for you”, asa cum zicea ghidul nostru).

Ne-am intors fericiti, bronzati si cu gandul la pozele pe care le-am facut cu acei copii frumosi (reporteri la scoala lor) din Penglipuran Village carora le-am raspuns la intrebari legate de experienta noastra in Bali, cu scopul de a ne determina sa revenim in aceasta insula frumoasa.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro