Testimonial luna de miere in Bali - Ovidiu si Viorela - 2015

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori "deranjant de primitori", natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Am facut luna de miere in Bali, a fost superb. In aceasta insula am ajuns datorita recomandarilor lui Cosmin (noi in prima faza am dorit sa mergem in Tailanda dar n-a recomandat sa nu mergem ca e perioada musonica acolo….) si la inceput am fost un pic reticienti…..aceasta a durat doar cateva minute pana am debarcat pe insula.

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori “deranjant de primitori”, natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Orice sat este un templu continuu, maestri in pictura, tamplarie si sculptura. Am ramas uimiti de casele si de gardurile lor :))

Daca ajungeti acolo trebuie sa faceti snorkeling, obligatoriu!!!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro