Luna de miere Bali - Septembrie 2016 - Raula si Ionut Rapotan

Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung...9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii...mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis.

Ne-am intors de curand din luna de miere, din Bali, destinatie care ne-a fascinat.Calatoria noastra ne-a incarcat emotional, am trait prin toti porii fiecare zi acolo si am profitat de tot timpul pentru a vizita cat mai mult. Ceea ce ne propusesem sa fie o perioada relaxanta de leneveala s-a transformat in adrenalina si aventura. Ghizii nostrii au fost minunati si toate excursiile pe care le-am ales au meritat din plin. Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung…9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii…mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis. Multumim pentru toate sfaturile si pentru tot interesul!
#SharingTheExperienceBali #ConcursFreshHolidays

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro