Luna de miere Bali - Septembrie 2016 - Raula si Ionut Rapotan

Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung...9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii...mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis.

Ne-am intors de curand din luna de miere, din Bali, destinatie care ne-a fascinat.Calatoria noastra ne-a incarcat emotional, am trait prin toti porii fiecare zi acolo si am profitat de tot timpul pentru a vizita cat mai mult. Ceea ce ne propusesem sa fie o perioada relaxanta de leneveala s-a transformat in adrenalina si aventura. Ghizii nostrii au fost minunati si toate excursiile pe care le-am ales au meritat din plin. Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung…9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii…mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis. Multumim pentru toate sfaturile si pentru tot interesul!
#SharingTheExperienceBali #ConcursFreshHolidays

Oferte recomandate in Bali

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro