Luna de miere Bali si Singapore - Octombrie 2016 - Alexandra si Peti Munteanu

Inca de la inceput am observat abordarea prietenoasa, sugestiile pertinente oferite si raspunsurile rapide si asfel ne-am entuziasmat si mai tare cu 7 luni inainte de excursia propriu zisa. Bineinteles, surprizele au fost apreciate din plin! :)

Multumim Cosmin si FreshHolidays pentru luna de miere in Singapore&Bali organizata perfect!
Inca de la inceput am observat abordarea prietenoasa, sugestiile pertinente oferite si raspunsurile rapide si asfel ne-am entuziasmat si mai tare cu 7 luni inainte de excursia propriu zisa. Bineinteles, surprizele au fost apreciate din plin! 🙂
In Singapore am vizitat orasul mai mult decat fabulous, ne-am plimbat prin Chinatown si Little India, am cinat la inaltime cu o vedere ‘breathtaking’, ne-am pierdut prin vegetatia luxurianta de la Flower Dome si Cloud Forest, am avut parte de surpriza la Zoo si ne-am relaxat intr-una din cele mai spectaculoase infinity pool din lume.
In Bali am avut practic doua experiente, ambele minunate: in jungla si la plaja. Ubud-ul este o oaza de verdeata datorita junglei si plantatiilor de orez. Am avut excursii la Mother Temple, plus in diferite locatii mestesugaresti: am vazut textile pictate manual, galerii de arta cu picturi locale, obiecte si bijuterii de argint, sculpturi de lemn si piatra.
La plaja am avut parte de relaxare (in continuare de fapt 🙂 ) si sporturi de apa. Am putut vizita diferite statiuni: Nusa Dua, Kuta, Seminyak cu diferitele lor vibe-uri si am cinat pe plaja avand parte de o vedere impresionanta.
Bali este de asemenea o destinatie perfecta pentru masaje, de care am avut grija sa profitam cu fiecare ocazie..adica zilnic 🙂
Insa ce ne-a impresionat cu adevarat a fost cultura si ospitalitatea oamenilor din Bali. Realizam ca este o insula destinata turismului, dar atitudinea aratata de oameni a fost una cu adevarat calda si primitoare.
Multumim inca o data pentru suport, sugestii si surprize!

#SharingTheExperienceSingapore #SharingTheExperienceBali #ConcursFreshHolidays

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro