Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Iulia Bagaian - Noiembrie 2017

Dupa indelungi planificari esuate, am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti

Dupa indelungi planificari esuate am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti. Desi nu ne sta in fire, ne-am decis destul de repede si am ales ca destinatie pentru luna noastra de miere minunata insula Bali. Insa multumita Ruxandrei am avut ocazia sa surprindem si o farama dintr-un loc abolut exceptional: Singapore.

 

Singapore e o lume ireala, e o lume desprinsa din romane fantastice in care intr-un spatiu parca atemporal, intr-o sinergie perfecta se combina tehnologia, inovatia si spiritual uman creativ cu traditii vechi de mii de ani. Singapore nu e un loc, e o experienta, e o traire, o simfonie de vechi si nou imbinate la perfectie. Putine locuri pe care le-am vizitat ne-au castigat atat de rapid admiratia. Singapore trebuie descoperit de fiecare in felul sau, dar cu siguranta nu are cum sa dezamageasca.

 

Intr-o cu totul alta lume am pasit in momentul in care am ajuns in Bali. Cu neajunsurile unei societati impovarate, fara zagarie-nori si sosele moderne, fara lux si epatare, Bali este cel putin la fel de fascinant ca si Singapore, dar din cu totul alte motive. Bali te invata cum sa te bucuri de lucruri simple, de verdele luxuriant al unei paduri tropicale, de ploaia din mijlocul zilei atunci cand afara sunt 37 de grade, de florile multicolore si parfumate dintr-un copac frangipani, de nisipul incins inainte sa intri in ocean si de tot ceea ce inseamna agitatia marunta a existentei umane.

Bali are o liniste a lui, un farmec aparte venit din simplitatea locurilor si a oamenilor. La fel ca si Singapore, Bali nu e un loc, e o experienta.

Ne bucuram ca am trait aceste doua “experiente”. Am vrea sa revenim candva. Multumim pentru suportul acordat si cu siguranta vom recomanda serviciile #FreshHolidays.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro