Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Oana Dumitrescu - Mai 2018

Vom mai apela la ei pentru vacante exotice cu siguranta

Am ales Bali si Singapore pentru luna de miere, dupa un luuuung schimb de mailuri cu cei de la Fresh Holidays, pe parcursul carora ei au fost foarte rabdatori. Ne-am bucurat de transferurile incluse, deoarece dupa zboruri atat de lungi nu am avut nicio grija cu transportul. Ne-au reamintit in ziua plecarii ce trebuie sa avem printat, noi nu am avut absolut nicio grija pe tot parcursul concediului.

 

Totodata ne-au contactat sa ne intrebe daca am ajuns bine si daca transferurile au fost in regula 🙂 In Bali am stat initial in Ubud (la Hotel Tjampuhan care este un paradis, in mijlocul junglei), apoi la plaja in Nusa Dua (la Ayodya Resort, minunat).

In Singapore am ales Oasia Hotel, aproape de centru si aproape de metrou, superb si aici, cartierul plin de restaurante si baruri frumoase.

 

Vom mai apela la ei pentru vacante exotice, cu siguranta.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro