Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Oana Dumitrescu - Mai 2018

Vom mai apela la ei pentru vacante exotice cu siguranta

Am ales Bali si Singapore pentru luna de miere, dupa un luuuung schimb de mailuri cu cei de la Fresh Holidays, pe parcursul carora ei au fost foarte rabdatori. Ne-am bucurat de transferurile incluse, deoarece dupa zboruri atat de lungi nu am avut nicio grija cu transportul. Ne-au reamintit in ziua plecarii ce trebuie sa avem printat, noi nu am avut absolut nicio grija pe tot parcursul concediului.

 

Totodata ne-au contactat sa ne intrebe daca am ajuns bine si daca transferurile au fost in regula 🙂 In Bali am stat initial in Ubud (la Hotel Tjampuhan care este un paradis, in mijlocul junglei), apoi la plaja in Nusa Dua (la Ayodya Resort, minunat).

In Singapore am ales Oasia Hotel, aproape de centru si aproape de metrou, superb si aici, cartierul plin de restaurante si baruri frumoase.

 

Vom mai apela la ei pentru vacante exotice, cu siguranta.

Oferte recomandate in Bali

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro