Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Sabina Daniela - Octombrie 2017

Multumim Echipei Fresh Holidays , multumim Cosmin pentru toate informatiile. Trebuie sa vizitati aceste doua destinatii minunate !

Multumim Echipei Fresh Holidays , multumim Cosmin pentru toate informatiile.
Trebuie sa vizitati aceste doua destinatii minunate !
Multumim Cosmin ca ne ai ajutat sa alegem acest pachet deoarece este o combinatie perfecta !

Singapore este o tara foarte curata, oamenii sunt foarte educati , civilizati si foarte corecti. Am circulat foarte usor atat cu mijloacele de transport cat si la pas. Am vizitat Gradina Zoologica, Gradina Botanica si cea de Orhidee. Insula Sentosa de unde am vazut panorama orasului, dar cea mai frumoasa amintire a ramas imaginea vazuta de sus de pe Marina Bay Sands.

Bali este diferit fata de Singapore. Strazile din Bali nu sunt la fel de curate, pe strada nu exista aceeasi siguranta. In Bali am stat atat in Ubud la hotel Tjampuhan in zona de jungla unde ne am relaxat cat si in zona de plaja la hotelul Grand Aston Beach Resort unde conditiile au fost foarte bune, mancarea de asemenea foarte diversificata . In Bali am vizitat padurea maimutelor, ne am plimbat cu elefantul, am facut Scuba, Rafting.

In concluzie ne am distrat dar au fost si momente de relaxare. A fost ceva unic .
Va multumim pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, va multumim ca ati facut ca aceasta vacanta sa fie ceva de neuitat .
Vom apela la Echipa Fresh Holidays de cate ori vom dori sa avem o vacanta perfecta.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro