Testimonial luna de miere in Tenerife - Iulie 2016 - Hotel Jardin Tropical - Georgiana si Ionut

Cei de la hotel ne-au intampinat cu alte 2 surprize: ne-au facut upgrade la camera cu vedere la mare :) si ne-au dat si un voucher la SPA - avem toate premisele pt o luna de miere de vis si deja o simtim din plin.

Buna,

Ieri nu am reusit sa iti mai scriu – semnal la internet in camera nu prea e, doar in open spaceurile hotelului si imi lasasem telefonul la incarcat.
Am discutat cu Paul ieri dupa-amiaza, colegul lui Marius, si ne-a zis si noua acest lucru; ne-a mai zis ca oricum nu ar fi cea mai buna perioada ca sa urcam pe  varf (ne recomanda pentru asta lunile nov-dec cand e senin si intr-adevar avem priveliste). Ne-am inscris la cateva dintre excursiile pe care le-au propus si cu ele acoperim si vizita la Teide -parcul (tot la recomandarea lor inteleg ca nu s-ar metita efortul de asteptare la telecabina) – so, o sa luam in calcul daca vom vrea sa revenim aici sa venim in perioada buna pt Teide…. oricum avem atatea altele de care sa ne bucuram.

In alta ordine de idei, cei de la hotel ne-au intampinat cu alte 2 surprize: ne-au facut upgrade la camera cu vedere la mare 🙂 si ne-au dat si un voucher la SPA – avem toate premisele pt o luna de miere de vis si deja o simtim din plin.

Pupici,
Georgiana si Ionut

Oferte recomandate in Tenerife

Oferta sejur hotel Iberostar Anthelia Grand 5* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri familii cu copii in Tenerife

Vacante familii cu copii

Iberostra Anthelia Grand 5* - Hotel recomandat familiilor cu copii pentru sejururi relaxante, apreciat pentru serviciile de calitate oferite si bucataria buna

DETALII

Oferta sejur hotel Iberostar Bouganville Playa 4* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri familii cu copii in Tenerife

Vacante familii cu copii

Iberostra Boungaville Playa 4* - Hotel recomandat familiilor cu copii pentru sejururi relaxante, situat la 20m fata de plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Grand Bahia del Duque 5* – Charter Insula Tenerife

Hoteluri pentru cupluri in Tenerife

Luna de miere

Gran Bahia del Buque 5* - Unul dintre cel mai apreciate hoteluri din Tenerife, recomandat pentru Luna de Miere

DETALII

Fresh Holidays

  •   Strada Uranus 132, București

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro