Testimonial Luna de Miere in Malaezia si Bali - Ileana Stroescu - Iunie 2018

Iti multumim Cosmin! Am avut o vacanta perfecta! Recomand cu incredere!

Ne-am dorit ceva special pentru luna de miere, iar prin recomandarea prietenilor nostri care deja il cunosteau, am luat legatura cu Cosmin. E clar ca am plecat la drum cu multa incredere, insa ne-am bucurat sa observam la fiecare etapa mult profesionalism!

 

Am gandit impreuna o excursie personalizata dupa dorintele noastre. Am ales sa includem doua destinatii, diferite in esenta, dar de care ne-am bucurat in egala masura: Kuala Lumpur si Bali! A fost alegerea perfecta!

 

Kuala Lumpur este un loc aparte, o metropola ce s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, cu cladiri spectaculoase si mari centre comerciale! In toata aceasta modernitate gasesti insa si farmecul traditional cu cladiri istorice si patrimoniul cultural!

 

Bali, pe de alta parte, isi merita cu adevarat numele de Insula Zeilor! Indiferent ca ne referim la peisajele superbe, la vegetatia luxurianta, privelistea teraselor de orez, la cultura traditionala si templele balineze situate in locuri pitoresti, la plajele superbe unde romanticii pot admira asfintitul in Oceanul Indian, Bali ramane o destinatie spectaculoasa!

 

Iti multumim, Cosmin! Am avut o vacanta perfecta! Recomand cu incredere!

Oferte recomandate in Bali

Circuit in Malaezia si sejur la plaja optional – 6 zile pline de autenticitate

Vacante Malaezia

Luna de miere

Circuit cultural in Malaezia si sejur la plaja optional in paradisul tropical - Insula Langkawi, Bali, Insula Bintan sau alte destinatii la alegere. Tura de explorare in Malaezia din Kuala Lumpur pana la Batu Caves si Parcul National Taman Negara. Program cu zbor si transferuri incluse. Pachet Promo 2018 - 2019.

DETALII

Circuit Malaezia cu plaja in insula Langkawi

Vacante Malaezia

Luna de miere

Circuit cultural in Malaezia cu sejur la plaja in paradisul tropical - Insula Langkawi. Tura de explorare in Malaezia din Kuala Lumpur prin Cameron Highlands, pana in Penang si Langkawi. Program cu zbor si transferuri incluse. Pachet Promo 2018 - 2019.

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro