Testimonial luna de miere in Thailanda si Cambodgia - Roxana si Radu - Octombrie 2018

Cand am ales Fresh Holidays pentru luna noastra de miere ne-am lasat sperantele in mainile unor oameni frumosi, profesionisti, dornici sa ne intoarcem cu experiente demne de povestit altora. Si asa s-a si intamplat.

Cand am ales Fresh Holidays pentru luna noastra de miere ne-am lasat sperantele in mainile unor oameni frumosi, profesionisti, dornici sa ne intoarcem cu experiente demne de povestit altora. Si asa s-a si intamplat.

 

Cosmin a fost alaturi de noi la tot pasul si ne-a indrumat cu sfaturi utile legate de calatoria noastra. Am plecat la drum cu un bagaj plin de recomandari pentru locuri frumoase si am ajuns in Thailanda si Cambodgia pentru un sejur de 12 zile. Bangkok a fost o nebunie culturala, iar oamenii de aici ne-au surprins prin ospitalitatea binecunoscuta si spiritualitate.

 

Cambodgia s-a remarcat prin templele cuprinse de imbratisarea junglei, in care timpul parca s-a oprit in loc, in vreme ce noi ii strabateam cararile scaldate de soarele arzator. Ultima oprire a fost Krabi, iar noi vom pastra in amintire cele mai frumoase apusuri din cate ne-au fost dat sa vedem pana acum.

 

Totul a fost planificat in detaliu pentru noi: de la preluarea de la aeroport, la ghizi, tururi si hoteluri, pana la intoarcerea in tara.

 

Ne-am simtit ca niste vedete in propria noastra luna de miere si asta doar pentru ca am avut niste super oameni care ne-au ajutat sa ne indeplinim acest vis. Thank you so very much, guys! 

Oferte recomandate in Cambodgia

Circuit Vietnam si Laos 14 zile – misterele si autenticitatea Indochinei

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit Vietnam si Laos 14 zile. Descopera misterele si autenticitatea a doua tari inedite, in care experientele culturale, gastronomia locala, contactul cu localnicii si aventura se intrepatrund perfect. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit autentic in Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit de grup Vietnam si Cambodgia cu insotitor roman – misterele si autenticitatea Indochinei

Oferte exotice

Circuit cultural de grup

Program de grup 2019 - cu insotitor roman - circuit complet Vietnam si Cambodgia 13 zile + 3 zile plaja pe insula Koh Chang - Thailanda - zbor din Bucuresti + transferuri private cu ghid

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro