Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Stanciu Denisa - la hotel Ravenala Attitude - decembrie 2017

Agentia #freshholidays ne-a ajutat sa ne indeplinim un vis pentru o vacanta exotica si in acelasi timp lipsita de griji

Asa cum ne place noua sa credem luna de miere este partea cea mai distractiva din tot ceea ce presupune o „nunta”, astfel ca noi ne-am dorit o experienta de neuitat, „once-in-a-lifetime”. Agentia #freshholidays ne-a ajutat sa ne indeplinim un vis pentru o vacanta exotica si in acelasi timp lipsita de griji. Pentru o prima colaborare cu o agentie de turism am fost foarte placut impresionati de profesionalism si promptitudine cat si de sfaturile realistice pe care le-am primit. Pe aceasta cale doresc sa multumesc si partenerilor locali Connections Mauritius prin intermediul carora am cunoscut insula, cultura si un pic din stilul lor de viata.

 

Am ales Mauritius datorita posibilitatilor diverse de a petrece timpul. Si nu regretam deloc. Am fost gazduiti la Ravenala Attitude , un resort intins si foarte verde situat in nord-vestul insulei. Da, poate nu are cea mai spectaculoasa plaja din cate am vazut dar sigur am asistat la cel mai spectaculos apus. Iar un alt plus pentru pasionatii de snorkeling (serviciu inclus in pachet) este ca se afla foarte aproape de o arie marina protejata. Ne-am bucurat si de o varietate buna de restaurante iar mancarea ne-a depasit asteptarile, ne-au surprins pozitiv preparatele de vita intr-o tara majoritar hindu.

Poate singurul minus este faptul ca daca doresti sa te deplasezi in afara resortului trebuie fie sa iei taxi fie sa inchiriezi masina/scooter etc., statia de autobuz nefiind tocmai aproape.

 

Ce am facut in Mauritius in afara de plaja: excurise Wild South West in care am vizitat pamanturile colorate, romeria, cascada zona verde Blak River Gorges; excursie cu catamaranul pana la insula Ile aux Cerfs iar in ultima zi am inchiriat o masina cu sofer.

In aceasta ultima zi in care ne-am facut programul dupa bunul plac, am avut ocazia sa aflam mai multe despre cultura, obiceiuri, religie si chiar sa vizitam casa ghidului nostru care a tinut nespus sa ne serveasca cu mango proaspat din curtea lui.

 

Ce ne-a placut in Mauritius? Absolut tot, dar mai ales contrastul dintre verdele crud al palmierilor si albastrul turcoaz al marii!

 

Si nu in ultimul rand multumim Ruxandrei pentru consiliere si rabdare!

Oferte recomandate in Mauritius

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile Attitude

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Attitude Hotels 2017

DETALII

Oferta sejur hotel Heritage Le Telfair 5* – Vacanta Mauritius

Oferte exotice

Luna de miere

Heritage Le Telfair 5*, ideal pentru luna de miere si vacante romantice de lux, este resortul cu cel mai mare si spectaculos domeniu din Mauritius.

DETALII

Oferta sejur hotel Westin Turtle Bay 5* – Vacanta Mauritius

Oferte exotice

Luna de miere

The Westin Turtle Bay 5* este un resort complex ce ofera un concept unic in Mauritius. Ideal pentru luna de miere, vacante romantice si sejururi active.

DETALII

Fresh Holidays

  •   Strada Uranus 132, București

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro