Testimonial Luna de miere in Creta - Stefania si Bogdan Goran - iulie-august 2018

In concluzie, am fost multumiti de alegerea facuta si cu siguranta o sa revenim la Fresh Holidays si pentru alte destinatii.

Inca de la inceput ne-am dorit sa avem parte de o vacanta frumoasa, insa nu stiam exact unde, stiam doar cam ce buget avem.

 

Prin intermediul Facebook am ajuns la agentia Fresh Holidays, o agentie pe care o recomandam cu drag. Ecaterina ne-a autat sa gasim o destinatie pe placul nostru si care sa se incadreze si in buget –> Creta. Ea ne-a ajutat cu toata organizarea (transport, cazare, indicatii de ordin logistic) astfel incat noi nu a trebuit decat sa ne bucuram de vacanta.

 

Cat despre destinatie…hotelul ales a fost bine pozitionat, a oferit servicii de calitate si avea un personal foarte amabil si gata sa ajute in orice moment. Tour operatorul din Creta avea ghizi ce vorbeau limba romana si ne-au ajutat cu informatii utile referitoare la insula. De asemenea ofereau excursii foarte bune ca raport calitate-pret.

 

Iar datorita faptului ca ai trecut ca suntem in luna de miere, am gasit petale pe pat, o sampanie in camera, un cos cu fructe. De asemenea, am avut o sauna sau un hammam gratuit si intr-o zi beneficiam de mic dejun adus la camera 🙂

 

In concluzie, am fost multumiti de alegerea facuta si cu siguranta o sa revenim la Fresh Holidays si pentru alte destinatii.

Oferte recomandate in Insula Creta

Oferta sejur hotel Sentido Blue Sea Beach 5* – Charter Insula Creta

Oferte charter

Vacante familii cu copii

Sentido Blue Sea Beach 5* - Hotel recomandat tuturor categoriilor de turisti, pentru sejururi relaxante, la plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Aquila Porto Rethymno 5* – Charter Insula Creta

Hoteluri cupluri in Creta

Vacante active

Aquila Porto Rethymno 5* - Hotel recomandat tinerilor si cuplurilor, pentru sejururi active, situat peste drum de plaja

DETALII

Oferta sejur hotel Creta Maris Beach Resort 5* – Charter Insula Creta

Hoteluri cupluri in Creta

Vacante familii cu copii

Creta Maris Beach Resort 5* - hotel situat pe malul marii, la 500m de centrul orasului Hersonissos, apreciat pentru animatia activa si serviciile de inalta calitate oferite

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro