Vacanta activa Bali si Singapore - Octombrie 2016 - Ciprian si Elena Grecu

Am avut parte de o vacanta super frumoasa! La recomandarea Fresh Holidays, am ales sa vizitam 2 zone din Asia foarte diferite, atat ca dezvoltare cat si ca mentalitate.

Singapore si Bali

Am avut parte de o vacanta super frumoasa! La recomandarea Fresh Holidays, am ales sa vizitam 2 zone din Asia foarte diferite, atat ca dezvoltare cat si ca mentalitate.

Singapore: Extraordinar! Am avut ocazia sa vedem un oras super dezvoltat si bine organizat, civilizatia este la ea acasa cand vorbim despre Singapore.

Bali: Daca mergeti doar pentru plaja trebuie sa fiti atenti in ce zona din Bali alegeti sa mergeti, cel mai bine este sa il intrebati sau sa ii spuneti lui Cosmin exact ce vreti sa faceti – el va va ghida si recomanda locurile/hotelurile/zonele potrivite. Noi am vizitat toata insula si pot spune ca a fost o experienta unica. Recomand orasul Ubud si imprejurimile. Am avut un ghid foarte bun (partener Fresh Holidays), ne-a povestit foarte multe si ne-a aratat locuri interesante (nu trebuie sa ratati piscinele naturale cu apa termala din mijlocul padurilor – sunt minunate 🙂 – rugati ghidul sa va duca la ele)

Multumesc Fresh Holidays pentru aceasta vacanta minuntata, Multumesc Cosmin Neacsu pentru recomandarile facute.

A fost minunat!

Abia asteptam urmatoarea vacanta recomandata de voi.

India venim! 🙂

#sharingtheexperienceSingapore
#sharingtheexperienceBali

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro