Testimonial vacanta Bali si Singapore - premiu castigat de Daniel si Izabela in urma campaniei "Da ReFresh" din 2015

In final, vreau sa le multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru acest concediu deosebit si pentru faptul ca toate detaliile discutate cu ei au fost intocmai, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-au planificat ei concediile.

Pentru o vacanta inedita si impresionanta va recomandam cu incredere Fresh Holidays!!!!!
Am ales sa incep asa testimonialul pentru ca sunt convins ca au fost foarte multe persoane care au avut anumite dubii in ceea ce priveste veridicitatea si corectitudinea concursului organizat de Fresh Holidays in cursul anului trecut(asa cum probabil as fi fost si eu daca nu eram castigatorul concursului si daca nu ii cunosteam pe cei care stau in spatele vacantelor frumoase si linistite in care am plecat in ultimii 5 ani). Pentru toti acestia confirm ca acest concurs a fost mai mult decat corect, iar premiul a intrecut asteptarile, dupa cum veti vedea in pozele atasate .
Trecand direct la subiect, vacanta a inceput inca de cand am urcat in avion, avand in vedere ca Ruxandra si Cosmin ne-au gasit zboruri cu Qatar Airways, companie ce iti ofera toate conditiile astfel incat zborul de aprox.14 ore sa treaca intr-un mod placut.
Ajungand in Singapore am fost intampinati de colaboratorii Fresh Holidays ne-au prezentat cele mai importante obiective de vizitat. Au urmat 3 zile maraton in care am urmat cu „sfintenie” planul discutat cu Cosmin, incepand cu Marina Bay, Flayer-ul, faleza de langa Marina Bay, Gradina Botanica, Insula Sentosa, Gradina Zoologica si cartierul Indian si Chinezesc.
La sfarsitul celor trei zile pline petrecute in Singapore am plecat spre Bali. In Bali am fost cazati la resortul Air Bali Boutique, resort in cadrul caruia simti ca te afli intr-o alta lume(o oaza de liniste, verdeata si oameni care stau la dispozitia ta sa iti satisfaca orice dorinta). Au urmat apoi 5 zile in care am urmat inca o data planul discutat cu Cosmin, plan ce il detaliez prin pozele atasate)). Bali este o destinatie la care am visat si in care cu siguranta mai dorim sa ajungem pentru ca nu te poti multumi cu doar o vacanta in acest paradis.
In final, vreau sa le multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru acest concediu deosebit si pentru faptul ca toate detaliile discutate cu ei au fost intocmai, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-au planificat ei concediile.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro