Testimonial Vacanta Bali si Singapore - Renata Cheptene - Decembrie - Ianuarie 2018

Aceasta a fost prima noastra experienta cu Fresh Holidays, dar stim ca vom apela la ei si pentru alte vacante, pentru ca au fost excelenti!

Nu am decat cuvinte de lauda si multe multumiri echipei de la Fresh Holidays!

 

Vreau sa punctez ca de la bun inceput au fost promti, flexibili si foarte implicati in ceea ce priveste planificarea vacantei si au raspuns la orice solicitare din partea noastra. Voi specifica mai jos motivele care m-au facut sa fac aceste aprecieri:

 

Promtitudine – au raspuns la toate emailurile in aceeasi zi, mi-au oferit in detaliu toate informatiile de care aveam nevoie si nu mi-au lasat niciodata impresia ca as fi prea insistenta sau ca nu au timp de mine;

 

Flexibilitate – initial, oferta pentru acest sejur implica mai putine nopti in Singapore fata de ce ne doream, dar au customizat itinerarul conform preferintelor noastre, iar acest lucru nu ti-l poate oferi o buna parte din agentiile de turism din Romania;

 

Implicare – cel mai mult am tinut legatura cu Cosmin, a inteles si a venit in intampinarea oricaror nelamuri pe care le aveam. Mi-a lasat impresia ca este un om foarte organizat si chiar am simtit ca aveam asistenta din partea agentiei inainte, in timpul si dupa terminarea sejurului;

 

La destinatie, serviciile au fost asa cum ne-au fost promise de la bun inceput (e important, pentru ca atunci cand iei un sejur la pachet, de cele mai dese ori se intampla ca ceva sa nu fie chiar asa ca in “pliant”). Cazarile, transferurile aeroport-hotel-aeroport, partenerii locali (ghizii), excursiile, totul a fost ca la carte.

 

Atunci cand pleci intr-o destinatie exotica, toate aceste aspecte conteaza foarte mult, pentru ca nu le poti remedia cu usurinta, asa cum s-ar intampla intr-un sejur in Europa.

 

Aceasta a fost prima noastra experienta cu Fresh Holidays, dar stim ca vom apela la ei si pentru alte vacante, pentru ca au fost excelenti!

 

Multumim!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro