Testimonial Vacanta Malaezia - Ciprian Grecu - iunie-iulie 2018 - castigatorii concursului din 2017

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! :)

O vacanta de vis in Malaezia!

 

Totul a inceput in Kuala Lumpur – Malaezia. Kuala Lumpur este un oras infloritor cu cladiri spectaculoase precum turnurile Petronas (pe locul doi ca inaltime, in lume) si marile mall-uri. Turnurile sunt legate la etajele 41 si 42 printr-un pod suspendat – tare de tot. 🙂

 

Puncte turistice de vizitat in Kuala Lumpur sunt suficiente, de la muzee, temple si moschei pana la parcuri care gazduiesc diferite specii de fluturi, pasari, etc. Noua ni s-a parut deosebit centrul Petrosains Science Discovery Centre (Kuala Lumpur), unde copiii au petrecut foarte mult timp facand experimente si invatand foarte multe lucruri despre petrol.

 

Dupa Kuala Lumpur am plecat spre Langkawi, un paradis tropical si FISCAL – TAX FREE ;). Pe bune, daca ajungeti aici, trebuie sa va luati 2-3 genti in plus (goale), multe dintre produsele de prin magazine sunt scutite de taxe – din pacate masinile nu incap in genti :))).

 

Langkawi inseamna plaje superbe, inseamna peisaje de basm. In Langkawi poti sa faci plaja si este suficient, dar noi nu ne-am limitat doar la “suficient”- am cautat mai mult, am cautat si aventura. Am facut o plimbare cu o barca pentru a vedea vulturii care sunt simbolul acestei insule, multi lilieci simpatici in pesteri si ne-am plimbat prin estuar si padurea de mangrove.

 

Am plecat cu o alta barca undeva pe o alta insula pentru a face snorkeling jumatate de zi – wow, ce frumos a fost. Si pentru ca Langkawi este o insula inconjurata de alte 99 de insule am zis sa plecam iar pe ape pentru a avea spatiu 🙂 sa vedem un apus de soare ca in filme :).

 

Totul a fost fresh si wow, totul a fost asa cum trebuie sa fie intr-o vacanta pe care ti-o doresti de mult timp.

 

Totul pentru ca si aceasta vacanta a fost organizata de agentia Fresh Holidays 🙂

 

Multumim #FreshHolidays pentru vacantele #FRESH SI #WOW! 🙂

Oferte recomandate in Malaezia

Circuit in Malaezia si sejur la plaja optional – 6 zile pline de autenticitate

Vacante Malaezia

Luna de miere

Circuit cultural in Malaezia si sejur la plaja optional in paradisul tropical - Insula Langkawi, Bali, Insula Bintan sau alte destinatii la alegere. Tura de explorare in Malaezia din Kuala Lumpur pana la Batu Caves si Parcul National Taman Negara. Program cu zbor si transferuri incluse. Pachet Promo 2018 - 2019.

DETALII

Circuit Vietnam si Laos 14 zile – misterele si autenticitatea Indochinei

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit Vietnam si Laos 14 zile. Descopera misterele si autenticitatea a doua tari inedite, in care experientele culturale, gastronomia locala, contactul cu localnicii si aventura se intrepatrund perfect. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit autentic in Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro