Vacanta romantica in Bali si Singapore - Septembrie 2016 - Andreea si Andrei

Ar mai fi multe de povestit, dar ma opresc aici pentru ca vreau sa cred ca te-am facut curios si vrei ca urmatoarea excursie sa fie in aceste minunate locuri si bineinteles alaturi de prietenii mei FRESH HOLIDAYS!

Nu pot incepe acest testimonial decat prin a-i multumi lui Cosmin, implicit echipei Fresh Holiday, pentru profesionalismul si implicarea de care au dat dovada cu fiecare excursie impreuna. Pot sa va asigur pe voi, viitori prieteni ai lor, pentru ca Fresh Holiday nu are clienti, ci prieteni, oameni care probabil la inceput ati fost sceptici, trecand prin tot felul de experiente neplacute cu diferite agentii de turism, dar care datorita Fresh Holiday au inteles ce inseamna o echipa profi, care la randul lor iubesc sa calatoaresca, iubesc frumosul dar si necunoscutul. Ei sunt Fresh Holiday, ei au inteles ca oferind serivicii de calitate dar si raspunsuri la fiecare intrebare, oamenii se vor intoarce la ei. Asa s-a intamplat si cu noi, ne-am intors de fiecare data la Fresh Holiday pentru a ne configura excursiile in functie de preferinte: locatie, perioada dar si buget.
Astfel am ales Singapore si Bali, o minunata calatorie pe care am am decis sa o luam cu 9 luni inainte. Desi rabadarea nu este punctul nostru forte al oamenilor, am inteles ca daca-ti doresti un pachet avatanjos , trebuie sa iei in calcul si varianta unei calatorii early booking, acesta insemand chiar si 9 luni inainte. Dar va pot spune ca a meritat. Totul a fost exact cum ne-a fost descris, iar sfaturile referitoare la what to do and what not to do, au fost utile in timpul excursiei.n Singapore am stat 3 zile, 2 nopti, timp in care ne-am decis sa ne testam putin limitele de Globetrotteri si sa descoperim fiecare coltisor al orasului, la pas. Nu am sa va mint ca a fost usor , dar va pot spune, ca a meritat. Asa am ajuns sa vedem fiecare obiectiv, descris in prealabil de catre Cosmin.Este fascinant sa vezi ca exista locuri in lumea asta, in care zgarie norii si verdeata pot convietui impreuna , si inca foarte bine. Orasul este atat de verde incat primaria a decis sa planetze flori pe copacii deja existenti pentru a da mai multa culoare orasului.
Raman la natura si ajungem in Bali , unde denumirea de “ human being” este oferita de catre balinezi fiecarui obiect, fiinta, vietate, planta in parte. Bali, este destinatia , unde poti gasi , atat locul acela in care timpul parca se opreste in loc si poti astfel, explora natura in salbaticia ei dar poti gasi si plajele mirifice din pozele de pe Google, cu apa azurie si palmieri . Poti alege sa locuiesti, as we did, intr-un hotel cu specific balinez sau poti alege sa te cazezi intr-un resort de 5 stele situat chiar pe plaja. Eu as alege tot hotelul in stilul balinez:D Ca si obiective turistice , poti intra in spiritul hindu si alege excursiiile la temple, unde te asigur, draga cititorule, ca merita. Apusul la Lakes side Temple este ceva “once in a lifetime” iar ghizii locali, vor fi acolo pentru tine , gata sa imortalizeze acest moment.Daca iti place aventura si nu ti-e frica de apa, fara a trebui neaparat sa stii sa inoti, incearca raftingul. A fost nemaipomenit. WOW! Astfel poti face doua lucruri intr-unul, rafting dar poti cunoaste si jungla balineza cu toate vietatile ei.
Ar mai fi multe de povestit, dar ma opresc aici pentru ca vreau sa cred ca te-am facut curios si vrei ca urmatoarea excursie sa fie in aceste minunate locuri si bineinteles alaturi de prietenii mei FRESH HOLIDAYS!
Thank you guys, you

SharingTheExperience#Singapore#Bali
ConcursFreshHoliday#

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2019, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro