Testimonial Vacanta Thailanda - Ciprian Grecu - iunie-iulie 2018

Un mare 10 pentru organizare "merge" laaaaa agentia Fresh Holidays. Multumim! :)

Asia pe mine m-a captivat, iar Bangkokul a sporit atractia si pasiunea mea pentru aceasta parte a lumii. Este senzational acest oras, este colorat cu o atmosfera destul de greu de descris in cuvinte.

 

Ca turist trebuie si iti recomand sa incerci bucataria thailandeza, este deosebita si condimentata :). Daca nu vrei condimentata, poti cere acest lucru. Dar te asigur ca va fi deosebita.

 

Thailanda inseamna orase frumoase, agitatie si viata de noapte – este o destinatie de lux, asta nu inseamna ca este si scumpa.

 

Noi am stat destul de putin in Thailanda pentru ce potential are, poate ne-ar fi trebuit vreo 3 luni ca sa simtim ce inseamna cu adevarat aceasta tara. 🙂

 

Am vizitat Bangkokul si inca doua orase, jungla si o plantatie de ceai. Totul a fost frumos, e tare aiurea ca vacantele sunt asa de scurte :).

 

🥁 🎖🥁 Un mare 10 pentru organizare “merge” laaaaa agentia Fresh Holidays. :). Multumim! 🙂

Oferte recomandate in Thailanda

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc

DETALII

Circuit Vietnam si Laos 14 zile – misterele si autenticitatea Indochinei

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit Vietnam si Laos 14 zile. Descopera misterele si autenticitatea a doua tari inedite, in care experientele culturale, gastronomia locala, contactul cu localnicii si aventura se intrepatrund perfect. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit autentic in Vietnam 11 zile si sejur la plaja optional 4 zile in Phan Thiet sau Vung Tau. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Rahova Business Center (Calea Rahovei 240)
            - vis-a-vis de Liberty Center

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro