Concurs Fresh Holidays 2019

Te provocam si in 2019

Datorita feedback-ului pozitiv si a succesului pe care campania lansata in premiera in 2015 „Da ReFresh vacantei tale” l-a inregistrat si dupa experienta minunata a continuarii campaniei in 2016, 2017 si 2018 am decis sa te provocam si in 2019.

Te provocam asadar sa iti oferi tie si celor dragi o experienta Fresh de calatorie, sa o impartasesti cu toata lumea si intri automat in cursa pentru o vacanta exotica in

Pentru turstii FreshHolidays in 2019, am pregatit un cadou special. Respectam traditia din ultimii ani si inainte de Craciun vom extrage castigatorul marelui premiu. In 2019, marele premiu este o vacanta exotica de 10 nopti in Mauritius la 3 dintre hotelurile din lantul Attitude, vacanta care va oferi o experienta de lux dar 100% autentica, Like a local.

10 nopti de experiente autentice in Mauritius, la hotelurile din lantul Attitude

Intra in cursa pentru o vacanta exotica

Pasul 1

Fii calator Fresh

Rezerva o vacanta intr-o destinatie exotice (in afara Europei si in afara destinatiilor Egipt sau Dubai) cu plecare in 2019

Pasul 2

Like Fresh Holidays

Posteaza pe pagina noastra de Facebook un video scurt din timpul vacantei in care ne transmiti un mesaj nou si celor care urmaresc pagina noastra. Nu este obligatoriu sa apari in acest video daca nu doresti, pentru ca dorim sa iti pastram intimitatea, insa este important sa ne prezinti un peisaj frumos, hotelul sau o activitate pe care o desfasori acolo si un mesaj. Video-ul poate sa fie oricat de lung sau scurt doresti.

Pasul 3

Share the Experience

Dupa intoarcerea in tara, posteaza tot pe pagina noastra de Facebook in sectiunea review-uri sau recomandari un testimonial alaturi de cateva fotografii din vacanta, in care impartasesti cu noi si vizitatorii paginii, experienta ta acolo si feedback-ul cu privire la colaborarea dintre noi, modul cum s-a desfasura vacanta, serviciile locale, etc. Nu exista limitare cu privire la dimensiunea textului sau nr de fotografii.

Citeste si inspira-te

Din povestile de calatorie ale participantilor din 2015, 2016, 2017 si 2018

Intra pe pagina de testimoniale si vezi unde au calatorit si de ce experiente deosebite s-au bucurat cei care au participat la concurs in 2015 si 2016.

Castigatorul din 2015 este Daniel Grigore iar extragerea poate fi vizualizata integral pe Youtube.

Castigatorii din 2016 sunt: Andreea Vioara – vacanta romantica in 2, 7 nopti la hotel Emeraude Beach Attitude din Mauritius / Mircea Juganaru – vacanta activa si romantica in 2 – tur self drive in Costa Rica / Loredana Ichim – vacanta activa si romantica in 2 – tur self drive in Africa de Sud. Filmul integral al extragerii din 2016, pe Youtube.

Pregateste-te sa traiesti aventuri cat pentru o viata

La Plantation Hôtel Mai 2014 aérien groupe Attitude

Despre hotelurile din lantul Attitude

Acest lant este unul dintre cele mai solicitate din intreaga insula si putem sa va confirmam ca dupa multiplele vizite efecutate de echipa noastra in Mauritius la aceste hoteluri + sutele de testimoniale primate de la turisti de-a lungul timpului, este si normal sa fie asa.

 

Lantul Attitude ofera un concept unic – Like a local Otentik Experience.

 

Aici, totul, de la staff pana la decoratiunile din camere, activitati si mai ales meniurile oferite este cu adevarant authentic Creole. Un sejur la hoteurile Attitude te face sa simti ca traiesti cu adevarat printre localnicii din Mauritius, te bucuri de experienta 100% autentice totul in conditii superioare de confort si beneficiind in acelasi timp de serviciile si facilitatile unor hoteluri de top.

Ravenala attitude 3

Castiga o vacanta autentica de 10 nopti in Mauritius

Ce include pachetul in valoare reala de 3000 EUR – Like a local Otentik experience

*Biletele de avion se asigura individual de catre castigatori in perioada preferata. Perioada sejurului trebuie sa se incadre in intervalul 01.05 – 30.09.2020.

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro