Luna de miere in Singapore si Indonezia 2021

Selectie de pachete recomandate si programe complexe in Singapore, Bintan, Bali, Java si insulele Gili, crate de consultantii Fresh Holidays specializati, care au vizitat aceste destinatii.

Luna de miere Bali 2021 – vacante romantice si luna de miere in Bali, Singapore, Gili si Lombok

 

Fara indoiala, vom fi mereu sustinatorii ideii ca o luna de miere, de cele mai multe ori transformata de noi in 10 zile de miere, trebuie sa fie intr-adevar o sursa de bucurie si amintiri spectaculoase pentru toata viata de cuplu care ii urmeaza. 

 

Si desi cele mai multe solicitari le avem pentru luni de miere linistite si romantice, suntem cei mai entuziasmati cand cuplurile ne solicita combinatii de plaja cu locuri de explorat. Indonezia este in topul destinatiilor unde putem organiza astfel de vacante sau evenimente speciale. 

 

Asa ca, indiferent ca doriti sugestii pentru o luna de miere sau o alta aniversare, va recomandam una dintre cele trei mai iubite luni de miere in Indonezia: Singapore cu Bali, Bali – Ubud si plaja, Bali plaja – insulele Gili. Toate sunt combinatii fascinante: Singapore – un oras vibrant, raiul urbanistilor; Bali – destinatia emblematica a regasirii spirituale, raiul iubitorilor starilor de bine; insulele Gili – mic colt de paradis, raiul celor care apreciaza naturaletea, plajele cu nisip alb, recifurile de corali si al pasionatilor de snorkeling si diving.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Indonezia si Singapore

In momentul de fata, granitele sunt inchise in Indoezia si Singapore pentru calatoriile in scop turistic, cel putin pentru cetatenii Europeni.

 

In momentul in care vom avea informatii concrete despre conditiile de calatorie si momentul deschiderii granitelor, va vom informa in cel mai scurt timp.

 

Intre timp, va puteti inspira si planifica viitoare calatorie in Singapore, Bali, Gili sau Lombok, analizand programele de mai jos sau puteti contacta consultantii Fresh Holidays pentru o discutie in acest sens:)

SALE

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

de la 1232 in loc de 1382

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

de la 1390 in loc de 1540

EUR

DETALII

SALE

Oferta last minute vacanta Bali

Oferta last minute vacanta exotica in Bali cu zbor inclus din Bucuresti

de la 1067 in loc de 1217

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Bali

de la 1325 in loc de 1475

EUR

DETALII

SALE

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

de la 1370 in loc de 1520

EUR

DETALII

Pentru o luna de miere personalizata in Singapore, Bintan, Bali sau insulele Gili, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro