Hai cu noi in Costa Rica

De ce sa mergi macar o data in viata in Costa Rica

Macar o data in viata in Costa Rica.

 

Te-ai gandit vreodata ca sunt locuri pe care trebuie sa le vizitezi macar odata in viata? Ei bine, ne-am gandit noi – si te ajutam sa bifezi una din acele destinatii pe care nu le vei uita usor. Hai cu noi in COSTA RICA – tara cu unii dintre cei mai fericiti oameni din lume,

 

Costa Rica esxte celebra pentru cultura localnicilor in tot ceea ce priveste protectia mediului si traiul in comuniune perfecta cu natura inconjuratoare. Dupa ce am vizitat de 2 ori Costa Rica, in 2013 si 2016 am decis ca este un moment bun sa va luam si pe voi cu noi intr-un program exclusivist si eco-certificat de care te vei bucura alaturi de un expert roman care cunoaste Costa Rica, ca-n palmaJ . Iata de ce:

 

 

✓ vom vedea o multime de animale exotice, vom invata o multime de lucruri noi si mai ales ne vom trezi mai devreme decat ne putem imagina, cam la ora cand maimutele incep sa umble pe acoperisurile de stuf si lemn ale bungalow-urilor noastre.

 

✓ vom zbura peste jungla pe celebrele tiroliane, la inaltimi de peste 300m si viteze de pana la 80km/h, vom parcuge podurile suspendate si vom admira peisajele. Seara ne si relaxam la izvoarele termale unice in lume.

 

 

✓ vom intalni o biodiversitate unica in lume, unde tucanii si maimutele se vor juca pe terasa camerei voastre si unde ne vom relaxa pe plajele late cu nisip alb de la Oceanul Pacific.

 

 

✓ vom trai aventuri cat pentru o viata si ne vom relaxa intr-un mod cu totul inedit.

 

 

Costa Rica este destinatia noastra de suflet, o lume speciala, complet diferita de orice ai vazut pana acum, indiferent cat de mult ai calatorit 🙂

 

De la natura uimitoare la mancarea delicioasa, nu exista motive de a nu pune aceasta tara in topul listei tale de calatorii viitoare.

Nu trebuie  sa ne crezi pe cuvant. Trebuie sa te convingi personal. Si apoi stim ca vei recomanda tuturor sa exploreze aceste destinatii – asa cum o fac clientii nostri care au fost deja acolo.

 

Cazarile superbe, in mijlocul junglei, in casute private,la poalele unui vulcan activ, incojurati de animalute si pasari exotice, de izvoare cu apa termala, oameni ospitalieri si saritori, totul a creat un context ideal pentru cate un moment de uimire zilnic.

 

 

Bonus – cateva folografii facute de noi si promisiunea ca aceasta nu este doar o vacanta exotica – sunt 13 zile de experiente memorabile si #puravida!

 

După ce pui piciorul in Costa Rica, vei intelege semnificatia acestui motto national. Pura Vida este mult mai mult decat „viata pura”, este o stare de spirit – o apreciere a placerilor simple ale vieții. Precum calatoriile J

 

Programul pe care ti-l propunem il gasesti aici si te asteptam sa vii cu noi! Locurile se umplu rapid cu exploratori pasionati de aventuri asa ca nu pierde timpul. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro