Africa de Sud 2021 - Oferte circuite si vacante la safari in Africa de Sud

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe

Vacante, circuite si safari in Africa de Sud in 2021

 

Africa de Sud este fara indoiala, unul dintre locurile cele mai diverse din punct de vedere cultural si geografic de pe Pamant. Ca urmare a experientei deosebite pe care chiar noi am avut-o vizitand de 4 ori pana in prezent natiunea curcubeu, dorim sa impartasim aceasta aventura cu tine.

 

Vacantele, calatoriile si programele de tip circuit pe care le promovam si recomandam in aceasta destinatie, sunt concepute in asa fel incat nu doar sa vezi obiectivele principale, ci sa explorezi pas cu pas, cele mai inedite locuri din aceasta tara.

 

Programele organizate de noi sunt adevarate experiente culturale, gastronomice sau spiritual. Sunt pline de aventura, implica multa miscare in aer liber, observatia animalelor (de la marea migratie a belenelor pana la faimoasele “big five” din savana) dar si interactiune sociala cu localnicii foarte calzi si primitori.

 

Fie ca planificati o luna de miere, o vacanta plina de aventuri cu prietenii sau o calatorie experientiala alaturi de familie (recomandam inclusiv pentru vacantele impreuna cu copii mici, cam de la 3-4 ani in sus), aceasta este o destinatie sigura, foarte curata si dezvoltata.

 

Iti recomandam inclusiv explorarea in regim self drive. Poate cel mai liber, frumos si inedit mod de e a calatori pe aceste meleaguri, drumurile fiind sigure, impecabile si absolut spectaculoase. Daca alegi un astfel de program, noi ne ocupam de organizarea tuturor detaliilor si iti transmitem si un ghid complet de explorare. Acesta va include pana la cele mai mici detalii – de la terase, cafenele si locatii inedite unde sa te opresti pentru a admira peisaje superbe, pana la trasee si poteci batute de noi si unde vei petrece clipe minutate alaturi de cei dragi.

 

Si obligatoriu, nu trebuie sa ratezi faimosul Garden Route – unul dintre cele mai frumoase trasee de self-drive din lume. 

 

Plus ca noi am avut in anul 2021 inclusiv experienta de locui timp de o luna si jumatate in Africa de Sud, cand am decis sa ne relocam temporar in timpul pandemiei si sa traim like the locals.

Am decis asta pentru a experiementa si altfel decat ca turisti, natiunea curcubeu pe care o indragim atat de mult. Asa ca orice curiozitate ai avea, suntem pregatiti sa iti raspundem intrebarilor si sa iti usuram drumul spre viitoarea calatorie in Africa de Sud.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Africa de Sud

In acest moment, granitele republicii Africa de Sud sunt deschise pentru turism, inclusiv pentru cetatenii romani.

 

Situatia epidemiologica la zi din Africa de Sud poate fi consultata, aici. 

 

Conditiile de intrare in Africa de Sud sunt cele standard – pasaport valabil 6 luni, viza de la ambasada din Bucuresti + test PCR Covid-19 negativ efectuat cu 72h inainte de sosire. Conditiile complete le puteti consulta pe site-ul mae. 

 

La momentul publicarii acestei informatii, Africa de Sud se afla intr-o perioada cu un trend descendent al numarului de noi infectii cu Coronavirus -media fiind pe la 40-50 de cazuri noi la 100.000 de locuitori. Prin comparatie, Romania se afla in jurul valorii de 170-190 de cazuri noi la 100.000 de locuitori. Aceste cifre sunt dinamice si se schimba constant. Pentru a fi la curent cu valorile la zi, puteti consulta site-ul oficial, aici. 

Povestile calatoriilor in Africa de Sud pe Vlog - Youtube

SALE

Grup pentru familii cu copii in Africa de Sud in 2021 – aventuri in tara copiilor

Circuit special creat pentru grupul nostru de familii cu copii in Africa de Sud. Plecam in aprilie 2021, 10 zile, in gasca vesela impreuna cu copiii, pe traseul pe care noi l-am mai parcurs deja, intr-un program deosebit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

de la 2398

EUR

DETALII

SALE

Circuit Africa de Sud 2021 pentru familii – aventuri in tara copiilor

Circuit self-drive in Africa de Sud, recomandat familiilor cu copii - 8 nopti/ 9 zile pe traseul Cape Town – Cape Peninsula – Stellenbosch – Mossel Bay – Oudshoorn– Knysna – Plettenberg Bay – Port Elizabeth

de la 1799

EUR

DETALII

SALE

Circuit Africa de Sud romantica – vacanta Africa de Sud pentru cupluri – 2021

Circuit complet in Africa de Sud - program romantic, pentru cupluri, 7 nopti/ 8 zile pe traseul Cape Town - Kruger National Park - Johannesburg

de la 2882

EUR

DETALII

SALE

Circuit Africa de Sud 2021 – program romantic self-drive unic in Romania

Circuit romantic self-drive in Africa de Sud pe faimosul Garden Route si Route 62 - cel mai lung drum al vinului din lume. Program testat de consultantii Fresh Holidays si recomandat de clienti.

de la 1799

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Africa de Sud, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro