Oferte circuite si vacante Africa de Sud 2020

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Africa de Sud in 2020

Africa de Sud este fara indoiala, unul dintre locurile cele mai diverse din punct de vedere cultural si geografic de pe Pamant. Ca urmare a experientei deosebite pe care chiar noi am avut-o vizitand de 3 ori pana in prezent Africa de Sud, dorim sa impartasim aceasta aventura cu tine si, impreuna cu partenerii nostri din Africa de Sud, te provocam cu acest tur privat ce strabate Natiunea Curcubeului.

 

Vacantele, calatoriile si programele pe care le promovam si recomandam in Africa de Sud, sunt concepute in asa fel incat nu doar sa vezi obiectivele principale, ci sa explorezi pas cu pas, pe indelete, cele mai inedite locuri din aceasta tara.

Programele organizate de noi in Africa de Sud sunt adevarate experiente culturale, gastronomice sau spirituale, sunt pline de aventura, implica multa miscare in aer liber, observatia animalelor (de la marea migratie a belenelor pana la faimoasele “big five” din savana) dar si interactiune sociala cu localnicii foarte calzi si primitori.

 

Fie ca planificati o luna de miere, o vacanta plina de aventuri cu prietenii sau o calatorie experientiala alaturi de familie (recomandam inclusiv pentru vacantele impreuna cu copii mici, cam de la 5 ani in sus), Africa de Sud este o destinatie sigura, foarte curata si dezvoltata, ideala pentru o vacanta cu adevarat speciala.

 

Iti recomandam inclusiv explorarea in regim self drive a Africii de Sud, poate cel mai liber, frumos si inedit mod de e a calatori in Africa de Sud. Daca alegi un astfel de program, noi ne ocupam de organizarea tuturor detaliilor si iti transmitem si un ghid complet de explorare, care va include pana la cele mai mici detalii – de la terase, cafenele si locatii inedite unde sa te opresti pentru a admira peisaje superbe, pana la trasee si poteci batute de noi si unde vei petrece clipe minutate alaturi de cei dragi.

Si obligatoriu, nu trebuie sa ratezi faimosul Garden Route – unul dintre cele mai frumoase trasee de self-drive din lume. 

SALE

Grup pentru familii cu copii in Africa de Sud in 2021 – aventuri in tara copiilor

Circuit special creat pentru grupul nostru de familii cu copii in Africa de Sud. Plecam in aprilie 2021, 10 zile, in gasca vesela impreuna cu copiii, pe traseul pe care noi l-am mai parcurs deja, intr-un program deosebit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

de la 2298

EUR

DETALII

SALE

Africa de Sud – aventuri in tara copiilor – 2021

Circuit self-drive in Africa de Sud, recomandat familiilor cu copii - 8 nopti/ 9 zile pe traseul Cape Town – Cape Peninsula – Stellenbosch – Mossel Bay – Oudshoorn– Knysna – Plettenberg Bay – Port Elizabeth

de la 1799

EUR

DETALII

SALE

Tur ghidat Africa de Sud Romantica – 2021

Circuit complet in Africa de Sud 7 nopti/ 8 zile pe traseul Cape Town - Kruger National Park - Johannesburg

de la 2882

EUR

DETALII

SALE

Aventuri in Africa de Sud 2021 – program romantic self-drive unic in Romania

Circuit romantic self-drive in Africa de Sud pe faimosul Garden Route si Route 62 - cel mai lung drum al vinului din lume. Program testat de consultantii Fresh Holidays si recomandat de clienti.

de la 1799

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Africa de Sud, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro