Oferte circuite si vacante Chile 2020

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Chile si Insula Pastelui

Mai stii cand voiai sa spui ca pleci departe si spuneai ca pleci in “Patagonia”?

 

Programele noastre recomandate pentru a explora si vizita Chile, nu ajung doar in Patagonia, la capatul lumii, ci iti ofera itinerarii complexe, armonizate, in asa fel incat sa de bucuri de tot ce are mai frumos si spectaculos de oferit Chile.

 

Din Desertul Atacama, unde pe langa obiectivele naturale unice in lume poti sa petreci una sau mai multe nopti pentru a explora Cosmosul, de la observatoarele astronomice de aici (unele dintre cele mai puternice din lume) pana in Patagonia, circuitele organizate de Fresh Holidays in Chile nu sunt simple programe turistice ci adevarate expeditii experientiale.

 

Degustari de vinuri chiliene la cele mai bune crame din tara, tururi gastronomice, vizite ale satelor si oraselor traditionale, natura, aventura, hiking, trekking, croaziere printre ghetari, toate sunt experiente unice de care te poti bucura in cadrul acestor programe.

 

Si toate programele Fresh Holidays in Chile sunt 100% personalizabile. Adica niciun program nu este fix. Il poti ajusta dupa bunul plac. De exemplu, cei mai mult calatori prefera sa combine circa 8-9 nopti in Chile continental cu 3-4 nopti in Insula Pastelui iar altii adauga adesea si cateva nopti in Patagonia Argentiniana sau chiar in Buenos Aires ori Rio de Janeiro. Astfel ajungem sa configuram adevarate expeditii personalizate in unele dintre cele mai spectaculoase locatii din America de Sud.

Iti mai recomandam si combinatia de programe Peru + Chile care iti ofera un mix perfect de cultura, experiente autentic locale, natura, aventura si care iti garanteaza ca te vei intoarce acasa cu zeci de amintiri pentru o viata.

 

Preferi mai multa relaxare? Nicio problema. Poti petrece mai mult in hoteluri sau haciende coloniale cu SPA, in zonele cu crame pentru a te bucura de faimoasele vinuri din Chile si o friptura de vita de cea mai buna calitate. Sau poti zbura peste desertul Atacama si pasarile flamingo in balon, admirand frumusetea naturala a acestui peisaj unic in lume, de la altitudine.

 

Posibilitatile sunt nelimitate iar imaginatia noastra la fel.

SALE

Circuit Essential Chile – Oferta tur complet Chile in 10 / 14 zile

Circuit Essential Chile 2021 - Oferta tur complet Chile in 10/14 zile pe traseul Santiago - Desertul Atacama—Insula Magdalena— Patagonia - Insula Pastelui, recomandat persoanelor active, cu spirit de explorare, ce vor sa se bucure de experiente memorabile, "once in a lifetime ".

de la 4250 EUR

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Chile, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro