Oferte circuite si vacante Kenya, Tanzania si Zanzibar

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Kenya, Tanzania si Zanzibar

Masai Mara, Nakuru, Amboseli, Tsavo, Serengeti, Ngorongoro, Manyara sunt doar cateva si poate cele mai faimoase parcuri nationale din Kenya si Tanzania iar cei pasionati de natura, fauna salbatica, animale, safari si cultura au visat macar o data sa traiasca o astfel de experienta in unul dintre aceste locuri.

Nu sunt ieftine, nu sunt usor accesibile si nici comerciale, dar cand iti doresti cu adevarat, sigur se va indeplini.

 

Cei mai multi calatori vin aici pentru safari si pentru a observa animalele salbatice, natura si a le fotografia.

 

O calatorie in Kenya sau Tanzania poate insemna safari in aceste locatii sau poate sa devina o experienta completa, cu adevarat speciala, alegand inclusiv locatii mai putin turistice dar la fel de spectaculoase, poti interactiona cu triburile locale, poti sa descoperi cultura si traditiile acestora, gastronomia locala si te poti bucura inclusiv de clipe memorabile la plaja in resorturile de pe malul Oceanului Indian.

 

Kenya si Tanzania sunt un loc magic, unde natura abunda, oamenii sunt calzi si primitori si serviciile dintre cele mai diversificate.

 

Din acest motiv, programele noastre in Kenya si Tanzania sunt 100% flexibile si personalizabile. Nu exista 2 programe identice in aceste tari, pe care sa le fi organizat pana acum. Fiecare calator isi doreste altceva iar noi impreuna cu partenerii nostri cream fiecare program de la zero, luand in calcul toate cerintele si aspectele discutate, in asa fel incat fiecare calatorie in Kenya sau Tanzania sa fie speciala, magica, unica.

 

Si sa nu uitam de Zanzibar. Ce ar fi o calatorie in Kenya sau Tanzania fara cateva zile de plaja si relaxare in Zanzibar.

 

Perla tropicala aflata la un zbor scurt de continent ii astepta pe toti cei care isi doresc cateva zile de relaxare pe plaja, la malul oceanului Indian. Snorkeling, activitati nautice, pescuit sau pur si simplu timp petrecut alaturi de cei dragi in cadrul hotelului – ce alt mod mai frumos de a incheie o aventura la safari poate exista?

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Kenya si Tanzania

Impreuna cu partenerii nostri din Kenya si Tanzania, ne dorim ca in momentul in care se vor putea relua calatoriile sa fim siguri 100% ca turistii nostri se vor bucura din plin de vacanta, in conditii de maxima siguranta si igiena. 

 

Colegii nostri din zona Africii de Est ne transmit frecvent comunicate oficiale cu masurile care se iau sau se vor lua, noutati cu privire la evolutia pandemiei la nivelul tarii, etc. Documentele oficiale si informarile oficiale le puteti accesa pe link-urile de mai jos.

 

Va invitam sa le studiati pentru a va convinge ca actionam impreuna cu toate entitatile implicate in procesul de organizare a calatoriilor in aceasta destinatie, pentru a garanta cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor si siguranta turistilor din toate punctele de vedere.

 

#CalatoriiFaraStresSiFaraRiscuri by #FreshHolidays

 

Comunicat 15.08  – Tanzania si arhipelagul Zanzibar sunt deschise pentru turismul international si de asemenea se afla si pe lista verde a Romaniei. Singura cerinta de intrare in tara este testul PCR pentru Covid-19, negativ, efectuat cu maxim 72h inainte de sosirea in tara. 

 

Comunicat 23.06  – Masuri luate de colegii nostri din Kenya si Tanzania pentru siguranta si protectia turistilor

 

Comunicat 23.06 – Masuri si protocoale de operare in sectorul turistic la nivel national in Tanzania

 

Comunicat 23.06 – Masuri si protocoale de operare in sectorul turistic la nivel national in Kenya

SALE

Vacanta pentru familii cu copii in Zanzibar 2021

Vacanta recomandata pentru familii cu copii in Zanzibar. Selectie de hoteluri all inclusive recomandate pentru familii cu copii.

de la de la 1595

EUR / adult in DBL

DETALII

SALE

Vacanta safari in Tanzania si plaja in Zanzibar pentru familii cu copii

Program creat special pentru familiile cu copii care doresc o vacanta experientiala la safari in Tanzania, urmata de un sejur relaxant la plaja in Zanzibar. Selectie de lodge-uri si hoteluri recomandate pentru familii cu copii - program complet cu toate serviciile incluse. Destinatie fara restrictii Covid aflata pe lista verde!

de la 2265

EUR / adult in DBL

DETALII

SALE

Safari in Kenya – program Essential Kenya safari experience si sejur la plaja in Zanzibar

Safari in Kenya - o experienta memorabila pe care fiecare calator pasionat de natura si aventura trebuie sa o triasca macar o data in viata. Safari, aventura, contact cu comunitatile locale si relaxare in lodge-uri de calitate. Program complet tur privat pentru minim 2 persoane, cu plecari zilnice, garantate. Zbor si transferuri incluse.

de la 2490

EUR

DETALII

SALE

Safari in Kenya – program Essential Kenya safari experience

Safari in Kenya - o experienta memorabila pe care fiecare calator pasionat de natura si aventura trebuie sa o triasca macar o data in viata. Program complet tur privat pentru minim 2 persoane, cu plecari zilnice, garantate.

de la 2335

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Kenya, Tanzania sau Zanzibar, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro