Oferte circuite si vacante Malaezia 2021

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Malaezia

Vacante Malaezia 2021 – oferte, circuite si sejur in Malaezia

 

City break in Kuala Lumpur, cand vizitezi si alte zone din Asia. Plaja in Insula Langkawi pentru relaxare si rasfat. Sunt poate cele mai vizitate 2 locatii din Malaezia.

 

Dar noi iti lansam o provocare si te invitam sa descoperi si sa explorezi cu adevarat Malaezia, alegand un itinerariu personalizat creat de consultantii nostri care au vizitat deja aceasta destinatie.

 

Iti propunem sa te pierzi pentru cateva zile in jungla din Taman Negara, jungla veche de zeci de milioan de ani si sa descoperi fauna locala, flora, traditiile triburilor si sa te bucuri de o experienta unica in acest loc misterios. Sa te plimbi prin plantatiile de ceai din Highlands, sa explorezi Penang si orasul colonial, monument UNESCO Georgetown si de ce nu, sa aloci cateva zile pentru Borneo – unde vei trai experienta vietii tale in jungla, alaturi de animale rare, orangutani, pasari ciudate si localnici prietenosi.

 

Daca totusi stai macar 2-3 nopti si in Kuala Lumpur, te invitam sa petreci cateva ore si in afara orasului, sa admiri noaptea licuricii in jungla, sa vizitezi Malacca sau sa te bucuri de un tur gastronomic prin satele si orasele din imprejurimi.

Pentru ca Malaezia nu este doar despre natura si cultura, este si una dintre destinatiile unde poti avea adevarate calatorii culinare, pline de arome exotice si preparate delicioase. Nu rata tururile gastronomice pe care le recomandam, in pietele de noapte din Kuala Lumpur – ghizii nostri locali te vor duce punct ochit, punct lovit la cele mai sigure si delicioase tarabe din faimoasele piete de streetfood din Kuala Lumpur.

 

Toate acestea sunt posibile datorita consultantilor Fresh Holidays si datorita partenerilor nostri locali din Malaezia, care lucreaza de fiecare data la crearea de programe 100% personalizate pentru fiecare calator in parte. 

 

Recomandam aceasta destinatie atat pentru luna de miere sau vacante active impreuna cu prietenii cat si pentru familiile cu copii, incepand de la varsta de 5 ani. De asemenea, Malaezia se poate combina foarte usor si economic din punctul de vedere al tarifelor zborurilor, cu destinatii precum Singapore, Bali sau Thailanda, combinatii pe care majoritatea clientilor nostri le-au ales deja si au confirmat de fiecare data ca merita din plin.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Malaezia

In momentul de fata, granitele sunt inchise in Malaezia pentru calatoriile in scop turistic, cel putin pentru cetatenii Europeni.

 

In momentul in care vom avea informatii concrete despre conditiile de calatorie si momentul deschiderii granitelor, va vom informa in cel mai scurt timp.

 

Intre timp, va puteti inspira si planifica viitoare calatorie in Malaezia, analizand programele de mai jos sau puteti contacta consultantii Fresh Holidays pentru o discutie in acest sens:)

SALE

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

de la 2443

EUR

DETALII

SALE

Circuit Malaezia si sejur la plaja in Langkawi, Bali sau Bintan

Circuit cultural in Malaezia si sejur la plaja optional in paradisul tropical - Insula Langkawi, Bali, Insula Bintan sau alte destinatii la alegere. Tura de explorare in Malaezia din Kuala Lumpur pana la Batu Caves si Parcul National Taman Negara. Program cu zbor si transferuri incluse.

de la 998 in loc de 1199

EUR

DETALII

SALE

Circuit Malaezia cu plaja in insula Langkawi

Circuit cultural in Malaezia cu sejur la plaja in paradisul tropical - Insula Langkawi. Tura de explorare in Malaezia din Kuala Lumpur prin Cameron Highlands, pana in Penang si Langkawi. Program cu zbor si transferuri incluse.

de la 1659

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Malaezia, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro