Oferte circuite si vacante in Peru 2020

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Peru 2020

Peru, una dintre destinatiile aflate pe bucket list-ul oricarui calatori care iubeste cultura, istoria, natura si aventura.

 

Dar Peru este mai mult decat Lima, Machu Pichu sau Valea Sacra. Peru este o experienta in sine si o calatorie aici trebuie savurata din plin, nu trebuie efectuata doar pentru a atinge anumite obiective faimoase in toata lumea.

 

Multi oameni viziteaza Peru in fiecare an iar paleta de programe si oferte de vacanta in Peru este foarte diversa.

Dar cand discutam despre o destinatie atat de turistica si vizitata, este cu atat mai important sa te asiguri ca programul, circuitul, itinerariul ales pentru a explora Peru este cat se poate de autentic si iti ofera acele experiente cu adevarat importante, speciale, pe cat posibil mai departe de turismul de masa.

 

In acest sens, am pregatit impreuna cu colegii din Peru, o serie de programe care iti ofera o gama variata de experiente cu adevarat deosebite, cazare in locatii speciale, trasee pe cat posibil departe de aglomeratie dar fara a afecta vizitarea obiectivelor principale, experiente culturale si autentic locale si mai mult decat orice, programe eco-certificate care contribuie sustenabil la dezvoltare si suportul comunitatilor locale. Deci, pe langa faptul ca explorezi si calatoresti in Peru, contribui si activ la reducerea poluarii, la dezvoltarea comunitatilor locale, la protectia mediului, totul prin eforturile sustinute ale noastre si ale partenerilor nostri din Peru.

SALE

Circuit Full Experience Peru – program de 14 nopti/15 zile

Circuit complex 15 zile in Peru pe traseul Lima - Paracas - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

de la 3259

EUR

DETALII

SALE

Circuit Esential Peru – descopera Peru in 10 zile

Circuit Esential Peru - descopera Peru in 10 zile pe traseul Lima - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare.

de la 2599

EUR

DETALII

SALE

Circuit Minunile din Peru – Circuit Peru 12 nopti/13 zile: din Lima pana in Cusco

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

de la 3069

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Peru, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro