Oferte circuite si vacante in Peru 2021

Selectie de pachete recomandate, tururi si circuite complexe in Peru 2021

Circuite Peru 2021 

 

Peru, una dintre destinatiile aflate pe bucket list-ul oricarui calator care iubeste cultura, istoria, natura si aventura.

 

Dar Peru este mai mult decat Lima, Machu Pichu sau Valea Sacra. Peru este o experienta in sine si o calatorie aici trebuie savurata din plin, nu trebuie efectuata doar pentru a atinge anumite obiective faimoase in toata lumea.

 

Multi oameni viziteaza aceasta destinatie in fiecare an iar paleta de programe si circuite Peru este foarte diversa.

 

Dar cand discutam despre o destinatie atat de turistica si vizitata, este cu atat mai important sa te asiguri ca circuitul ales pentru a explora Peru este cat se poate de autentic. Noi mergem pe ideea ca o vacanta in Peru trebuie sa ofere acele experiente cu adevarat speciale, pe cat posibil mai departe de turismul de masa.

 

In acest sens, am pregatit impreuna cu colegii din Peru, o serie de programe care iti ofera o gama variata de experiente cu adevarat deosebite.

De exemplu oferim cazare in locatii speciale, trasee pe cat posibil departe de aglomeratie dar fara a afecta vizitarea obiectivelor principale, experiente culturale si autentic locale si mai mult decat orice, programe eco-certificate care contribuie sustenabil la dezvoltare si suportul comunitatilor locale.

Deci, pe langa faptul ca explorezi si calatoresti in Peru, contribui si activ la reducerea poluarii, la dezvoltarea comunitatilor locale, la protectia mediului. Toate acestea prin eforturile sustinute ale noastre si ale partenerilor nostri din Peru.

Coronavirus / COVID-19 UPDATE - informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Peru

Update! Autoritatile de la Lima au decis ridicarea obligativitatii carantinarii celor veniti in Peru asa ca liber la calatorii:) 

 

Conditii necesare intrarii in Peru – test PCR negativ pentru COVID-19 efectuat cu 72h inaintea imbarcarii in zborul de plecare din Romania.

 

Colegii nostri din Peru ne transmit frecvent comunicate oficiale cu masurile care se iau sau se vor lua, noutati cu privire la evolutia pandemiei la nivelul tarii, etc. Documentele oficiale si informarile oficiale le puteti accesa pe link-urile de mai jos.

 

Va invitam sa le studiati pentru a va convinge ca actionam impreuna cu toate entitatile implicate in procesul de organizare a calatoriilor in aceasta destinatie, pentru a garanta cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor si siguranta turistilor din toate punctele de vedere.

 

De asemenea, iata actualizarea la zi in ceea ce priveste conditiile de calatorie in Peru (click pentru a deschide documentul)

 

Protocoalele Generale de Bio-securitate impotriva raspandarii Covid-19, implementate de partenerii din Peru pentru siguranta turistilor si a localnicilor, le gasiti accesand acest link. 

 

Protocoale specifice saniare si de bio- securitate pentru excursiile la obiectivele culturale, in special la Machu Picchu si imprejurimi

 

Protocoale specifice si de bio-securitate pentru excursiile in natura – programele de hiking, aventura, etc. 

 

Link catre aplicatia pentru inregistrarea inainte de sosire in Peru

 

#CalatoriiFaraStresSiFaraRiscuri by #FreshHolidays

SALE

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

de la 3196 in loc de 3390

EUR

DETALII

SALE

Circuit Peru 2021 full experience – program de 14 nopti/15 zile

Circuit complex 15 zile in Peru 2021 pe traseul Lima - Paracas - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

de la 3095 in loc de 3259

EUR

DETALII

SALE

Circuit Peru 2021 essential – descopera Peru in 10 zile

Circuit Esential Peru 2021 - descopera Peru in 10 zile pe traseul Lima - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare.

de la 2398 in loc de 2599

EUR

DETALII

SALE

Circuit Peru 2021 – Minunile din Peru Peru – 12 nopti/13 zile: din Lima pana in Cusco

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

de la 2850 in loc de 3069

EUR

DETALII

Pentru o vacanta personalizata in Peru, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului.


Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro