Circuit Chile, Argentina, Brazilia experience 2019

Oferta program complet de grup Chile, Argentina si Brazilia - 16 zile - Santiago—Valparaiso—Patagonia— Torres del Paine – Perito Moreno - Buenos Aires – Iguazu – Rio De Janeiro

Circuit Chile - Argentina - Brazilia experience

Circuit de grup cu insotitor roman in Chile, Argentina si Brazilia

Plecare 24.11.2019

Grup minim 12 persoane + 1 insotitor din partea agentiei

Durata program

16 zile

Circuit Chile, Argentina si Brazilia Experience –  Santiago—Valparaiso—Patagonia— Torres del Paine – Perito Moreno – Buenos Aires – Iguazu – Rio De Janeiro

 

Acesta este un program complex, destinat celor care doresc nu doar sa viziteze ci si sa exploreze cele 3 tari din America Latina, in intreaga lor complexitate. Programul propus implica tururi si excursii pline de experiente locale atat in orasele vizitate cat si in parcurile nationale si zonele naturale protejate incluse in itinerariu.

 

Incepem traseul usor, cu un oras magic si romantic si una dintre capitalele modinale ale vinurilor – Santiago de Chile. Vom vizita orasul, apoi vom continua cu imprejurimile, zonele de coasta din Valparaiso si Vina del Mar.

Programul continua cu Patagonia.

Daca exista un taram al aventurii si al explorarii, care sa iti ofere peisaje suprarealiste si experiente unice, atunci cu siguranta acesta trebuie sa fie Chile.

Fiind o tara foarte mare ce se intinde pe circa 4200 km de la nord la sud, in partea vestica a continentului Sud American, Chile este gata sa iti ofere noi aventuri la orice pas, incepand de la impresionantii ghetari din cea mai sudica parte a planetei si pana la peisajele spectaculoase din desertul Atacama ori lacurile situate la poalele masivilor vulcani.

In cadrul  Circuitului Chile, Argentina si Brazilia Experience vom strabate Patagonia Chiliana traversand astfel multe tipuri distincte de clima, zone diferite de relief si vom avea parte de peisaje incredibile.

Cu peisaje naturale de o frumusete aparte si oameni foarte deschisi sa iti impartaseasca din cultura si stilul lor de viata, Circuitul in Chile, Argentina si Brazilia este mai mult decat un simplu tur a trei tari spectaculoase. Acesta te va purta din impresionantul oras Santiago de Chile ( capitala statului Chile ) si pana in fascinantul tinut al Patagoniei, ca apoi sa zbori in capitala mondiala a tango-ului – Buenos Aires. Dupa experientele culturale din Buenos Aires ajungem in zona tropicala de la granita dintre Argentina si Brazilia unde vom vizita timp de 2 zile pline faimoasele cascade Iguazu si Parcul National cu acelasi nume – una dintre cele 7 minuni naturale a le lumii.

Calatoria se incheie cu 4 zile pline de relaxare pe plajele din faimosul Rio de Janeiro, unde, pentru cei care inca nu s-au saturat de explorat, vom organiza si excursii optionale la principalele obiective turitice din Rio si din imprejurimi.

 

IMPORTANT !

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intreagul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza).  Totul se desfasoara in deplina siguranta, securitatea si confortul dumneavoastra fiind primordiale. Insotitorul roman ce va veni cu grupul din partea agentiei se va asigura la fata locului ca toate serviciile sunt gestionate corect iar voi, cei care veti veni cu noi, nu aveti nicio bataie de cap, niciun stres ci doar o stare continua de bine ca sa va puteti bucura cum se cuvine de aceasta calatorie.

Stiai ca…?

 1. Tango-ul Argentinian isi are originile la mijlocul secolului XIX si era la inceput un dans practicat in faimoasele “bordellos” dar si in porturi si fabrici de catre clasa muncitoare si paturile inferioare ale societatii de la acea vreme. Abia mult mai tarziu a ajuns sa fie un dans de societate asociat cu nobilimea pentru ca mai apoi sa fie inscris in patrimoniul UNESCO?
 2. In Buenos Aires se afla cele mai multe librarii si biblioteci pe cap de locuitor, din lume?
 3. Buenos Aires este orasul cu cele mai multe stadioane de fotbal din lume?
 4. Chile este cea mai lunga tara din lume, de la nord la sud avand o lungime de peste 4200 de kilometri ?
 5. Parcul National Iguazu alaturi de faimoasele Cascade Iguazu sunt una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii?
 6. Chile este o destinatie de vinuri de clasa mondiala si al saptelea cel mai mare producator de vinuri la nivel mondial, cu peste 1200 de kilometri de vai viticole?
 7. Pinguinii Humboldt pot fi intalniti in special in zonele de sud ale tarii cat si in zonele de nord , avand o populatie de peste 12000 de perechi ?
 8. Chile gazduieste 5 situri apartinand patrimoniului mondial UNESCO ? Acestea sunt :  Parcul Național Rapa Nui,  bisericile din Chiloé, cartierul istoric al orașului portuar Valparaíso, lucrările Humberstone si Santa Laura Saltpeter si orasul minier Sewell.
 9. Biblioteca Nationala din Chile, terminata în anul 1924, are 1,8 milioane de volume și este cea mai mare biblioteca nationala a unei tari vorbitoare de limba spaniola in afara Spaniei ?
 10. Portiunea Patagoniei de pe teritoriul chilian, este una dintre cele mai curate locuri din lume ?
 11. Situata in partea cea mai sudica a Americii de Sud, Patagonia ocupa peste 1 milion de kilometri patrati, intinzadu-se peste Argentina și Chile ?
 • Santiago de Chile
 • Valparaiso
 • Punta Arenas
 • Stramtoarea lui Magelan
 • Insula Magdalena
 • Coloniile de pinguini din Patagonia
 • Croaziera in Patagonia
 • Purtoa Natales
 • Parcul National Torres Del Paine
 • Ghetarul Serano
 • Ghetarul Perito Moreno
 • Buenos Aires
 • Seara de tango Argentinian
 • Cascadele Iguazu
 • Rio de Janeiro
 • Plaja pe malul oceanului Atlantic

Varianta Hoteluri sau similare

Santiago : Hotel Novapark(4*)
( 2 nopti)

Punta Arenas: Hotel Diego de Almagaro (4*)

(1 noapte)

Puerto Natales: Hotel Vendaval (4*)
(3 nopti)

El Calafate: Koi Aiken (3*+)
(1 noapte)

Buenos Aires: Kenton Palace (4*) sau similar
(2 nopti)

Iguazu: La Cantera Lodge (4*) sau similar
(2 nopti)

Rio De Janeiro: Hotel (4*) – urmeaza sa se comunice cu circa 14 zile inainte de plecare
(4 nopti)

#

Plecare 24.11.2019

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Circuit complet Chile – Argentina – Brazilia cu toate zborurile, taxele si serviciile incluse
3890 EUR in loc de 4150 EUR /adult in camera DBL (promo Early Booking pana pe 15.06.2019)
Hotel: Hotel Novapark (4*) sau similar
Regim masa: Mic dejun

Sosire in Chile si intalnire cu ghidul pe aeroportul din Santiago. Transfer si cazare la hotel. Ne odihinim un pic pentru ca dupa amiaza, sa pornim intr-un tur ghidat prin zona centrala a capitalei Chiliene unde vom vizita: piata centrala, catedrala, posta si primaria din Santiago, terminand turul cu o vizita la “La Moneda” – cladirea guvernului si cartierul in care se afla.

Hotel: Hotel Novapark (4*) sau similar
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun, pornim intr-o excursie de o zi intreaga pentru a vizita si explora orasele superbe de pe coasta Oceanului Pacific – Vina del Mar si Valparaiso. Vom conduce prin vaile Cracavi si Casablanca. In Vina del Mar, cunoscut si ca “orasul gradina” vom vizita bulevardele San Martin si Peru aflate pe malul oaceanului. Vom trace pe langa un ceas floral superb  si vom continua apoi spre Valparaiso, admirand cartierele colorate, traditionale ce se intind pe dealurile acestui oras-port. Vom vizita Piata Victoriei, coridoarele Yugoslav si Atkinson si piata Sotomayor. Revenire in Santiago dupa-amiaza si transfer la hotel.

Hotel: Diego De Almagaro 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun

De dimineata ne luam zborul spre poarta de intrare catre Patagonia si Tara de Foc, sau cum multi numesc aceasta zona, spre Capatul Lumii. Transfer de la aeroportul din Punta Arenas la hotel si timp liber pentru a va plimba prin oras si relaxa.

Hotel:  Hotel Vendaval 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun pornim intr-o croaziera spectaculoasa prin Patagonia, traversand Stramtoarea lui Magellan, pentru ca mai apoi sa ajungem in Insula Magdalena unde vom vizita cea mai mare colonie de pinguini. Ne intoarcem apoi la Punta Arenas de unde vom fi transferati cu autocarul (250km) pana in Puerto Natales. Transfer si cazare la hotel.

Hotel:  Hotel Vendaval 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun

Excursia de astazi, cu adevarat speciala, incepe imediat dupa micul dejun, cand ne vom indrepta spre P.N. Torres Del Paine. Pe drum vom vizita celebra grota Milodon, pentru ca apoi sa incepem o drumetie de o zi prin Parcul National Torres Del Paine, unde vom admira lacul Nordenskjold si lacurile Pehoe si Salto Grande. Dupa pranz continuam plimbarea prin padure pana la spectaculosul ghetar Grey si Laguna Amarga. Seara revenim in Puerto Natales pentru odihna.

 

Hotel:  Hotel Vendaval 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun si pranz

Dupa micul dejun, pornim in croaziera pe Fjordul “Last Hope”. Cat timp vom naviga, vom trece pe langa coloniile de foci si cormorani pe care le vom putea observa, inconjurati de peisajele spectaculoase ale muntilor din jur. Odata ajunsi langa ghetarul Serrano, vom acosta in portul Toro si apoi vom parcurge aproape un km prin padurea seculara, pana in apropierea ghetarului. Dupa aceasta plimbare si fotografiile de rigoare, revenim la vas si continuam navigarea inapoi spre Puerto Natales unde vom ajunge spre seara.

Hotel:  Hotel Koi Aiken 3*+ sau similar
Regim masa: Mic dejun

Preluare de la hotel si transfer in Argentina in El Calafate. Restul zilei timp liber pentru relaxare.

Hotel: Hotel Kenton Palace (4*)
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun, pornim intr-o excursie de jumatate de zi pentru a admira si explora faimosul ghetar Perito Moreno. Dupa aceasta experienta unica, vom fi transferati la aeroportul din El Calafate pentru zborul de seara spre Buenos Aires. Sosire in capital Argentinei si transfer la hotel apoi timp liber pentru relaxare si plimbari libere prin oras.

Hotel: Hotel Kenton Palace (4*)
Regim masa: Mic dejun si cina

Dupa micul dejun pornim intr-un tur de jumatate de zi al orasului Buenos Aires. Vom vizita faimoasa Plaza de Mayo, bulevardul si cel mai vechi cartier rezidential din Buenos Aires – San Telmo. Pe strazile cu piatra cubica ne vom pierde printre magazinele de artizanat si antichitati, vom observa localnici dansand tango in plina strada si vom admira arhitectura deosebita. Nu ratam nici vizita la faimosul stadion Boca Juniors ca mai apoi sa trecem in zona moderna a orasului – zona portului Madero. Ne indreptam apoi spre  cartierul Retiro si cartierul Palermo ca in final sa ajungem in Recoleta, unde se afla cimitirul faimos in toata lumea unde odihneste Eva Peron (Evita). Dupa-amiaza este libera pentru plimbarile in voie si relaxare. Seara mergem la un restaurant local unde ne vom bucura de cina traditionala si un spectacol de tango autentic.

Hotel: Hotel La Cantera Lodge 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun, transfer la aeroportul din Buenos Aires pentru zborul local catre Iguazu. Dupa sosirea in Iguazu, vom vizita intr-o excursie de jumatate de zi partea Braziliana a Parcului National, una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii. Potecile si platformele amenajate ofera privelisti fantatice asupra cascadelor. Spre seara, transfer la hotel.

Hotel: Hotel La Cantera Lodge 4* sau similar
Regim masa: Mic dejun

Mic dejun la hotel apoi urmeaza o zi intreaga de plimbat pentru a vizita Parcul National Iguazu. Astazi vom vizita cascadele de pe partea Argentiniana. Parcul National Iguazu masoara apeste 67.000 de hectare, acoperite cu jungla antica, copaci gigantici, pasari tropicale, fluturi, mamifere si reptile unele dintre ele unice in lume. Vom vizita muzeul local, vom continua turul pe traseul de jos apoi vom urca incet incet pe traseul superior, mergand pe langa superbele cascade, pana in varf la faimoasa cascade San Martin de unde vom avea vedere panoramica asupra partii Braziliene. Vom lua apoi trenul din jungle pana sus la “gatul diavolului” unde vom admira maretia si puterea caderii de apa alaturi de curcubeiele magice care se formeaza din cauza vaporilor de apa. Dupa-amiaza, transfer la hotel.

Hotel: Hotel 4* – nominalizarea hotelului se transmite cu cel mult 14 zile inainte de plecare
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun, conform orarului de zbor, transfer la aeroport pentru zborul local spre Rio de Janeiro. Sosire in Rio si timp liber la dispozitie.

Hotel: Hotel 4* – nominalizarea hotelului se transmite cu cel mult 14 zile inainte de plecare
Regim masa: Mic dejun

Timp liber la dispozitie pentru plaja sau, pentru cei care doresc, putem organiza excursii optionale la principalele puncte de atractie din Rio si imprejurimi.

Regim masa: Mic dejun

Conform orarului de zbor, transfer la aeroport si zbor retur spre casa.

Ofertele afisate sunt pachete standard cu zbor inclus din Bucuresti si pret estimat pentru perioadele mentionate pe baza tarifelor valabile la momentul publicarii ofertei. Exista posibilitatea ca pentru data de plecare dorita, preturile sa difere, fiind de exemplu in vigoare anumite promotii. Va rugam sa ne transmiteti o solicitare ferma pentru a calcula pretul valabil pentru data de plecare preferata de dvs.

Nu e greu sa spui despre Chile ca este una din cele mai frumoase tari din lume. Desert, pasari flamingo, munti extraordinari, condori, ocean, insule, pinguini si foci, lacuri si cascade turcoaz. Si daca vrei sa intregesti tabloul, te duci si pana in Insula Pastelui sa cunosti cultura rapa nui si sa atingi cu talpile buricul pamantului.

Teodora

Circuit in Chile si Insula Pastelui - martie 2015

Multumim agentiei Fresh Holidays pentru aceasta minunata vacanta. Organizarea a fost excelenta, cazarea a fost peste asteptarile noastre, ghizii locali care ne-au insotit au fost foarte amabili si bine documentati, pasionati si mandri de istoria tarii lor.

Andras si Anca Zlavog

Circuit Peru - Aprilie 2017

Deasemenea, as vrea sa mentionez ca raportul calitate servicii-pret a fost unul ridicat, dat fiind faptul ca la momentul rezervarii, am facut niste comparatii, iar Fresh Holidays aveau cel mai complex circuit pentru un anumit nivel de pret, cel putin in cazul destinatiei Peru.

Laura Serghiescu

Circuit Peru - Iunie 2016

Multumim Fresh Holidays pentru sprijin, implicare, seriozitate si nu in ultimul rand pentru organizarea unei luni de miere perfecte in Chile!

Alexandra si Ovidiu

Luna de miere in Chile - noiembrie 2018

Acesta este un program de grup cu insotitor din partea agentiei. Programul opereaza daca grupul cuprinde minim 12 participanti. Putem opera si cu mai putini participanti insa vor aparea costuri suplimentare ce vor fi comunicate celor inscrisi la momentul inchiderii grupului. Cei care doresc sa ramana in continuare in acest program o pot face asumandu-si diferenta survenita din cauza neatingerii numarului minim al participantilor. In caz contrar, programul se va anula complet. Datele finale legate de orarele de zbor se vor comunica cu circa 35 de zile inainte de plecare. Hotelurile la care vom fi cazati sunt cele mentionate in program sau similare, daca la momentul confirmarii grupului acestea nu vor fi disponibile.

Pretul pachetului include:

  • 15 nopti cazare in hoteluri conform mentiunilor din program  DA
  • 15 mic dejun DA
  • 3 X pranz conform programului DA
  • 1 X cina conform programului DA
  • Zbor OTP—SCL  si GIG-OTP DA
  • Zbor intern SCL – PUQ DA
  • Zbor intern FTE – BUE  DA
  • Zbor intern BUE – IGR  DA
  • Zbor intern IGR – GIG  DA
  • Taxele de aeroport pentru zborurile interne si internationale + bagaje de mana si de cala DA
  • Toate tururile incluse in program DA
  • Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza DA 
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport DA 
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru fiecare sectiune a turului DA 
  • Croaziera in Patagonia prin stramtoarea lui Magellan DA 
  • Intrarile la obietivele turistice incluse in program DA 
  • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Chile, Argentina si Brazilia DA
  • Servicii intampinare la aeroporturi si asistenta, transfer si transport bagaje, asistenta check-in la hoteluri si prezenta reprezentantului local pentru fiecare proces logistic in parte DA
  • Insotitor roman din partea agentiei pe toata durata calatoriei DA
  • Asigurari medicale si storno DA
  • Tips and gratuities pentru ghizii locali (30 EUR/persoana – se achita insotitorului de grup ) NU
  • Mesele care nu sunt mentionate in oferta NU
 • Bauturile care nu sunt mentionate in oferta NU
 • Cheltuielile personale ale turistilor NU


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Costa Rica salbatica Eco-Aventura – aventuri in jungla tropicala si plaja la Caraibe

Oferte exotice

Luna de miere

Program eco-certificat de aventura in jungla Costa Ricana cu relaxare la plaja in Caraibe - experiente 100% autentice

DETALII

Circuit Full Experience Peru – program de 14 nopti/15 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complex 15 zile in Peru pe traseul Lima - Paracas - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Circuit de lux Costa Rica & Panama autentic explorer cu insotitor roman – 13 zile de aventuri din Caraibe la Pacific

Oferte exotice

Circuit cultural de grup

Program eco-certificat de lux - circuit 13 zile in Costa Rica & Panama Explorer - din Caraibe pana la Pacific, prin Valea Centrala si Arenal. O experienta plina de aventuri prin parcurile nationale si junglele din Costa Rica, pe plajele salbatice si prin satele traditionale, pentru cei mai aventurieri exploratori. Recomandam pentru cupluri, persoane active, grupuri de prieteni dar si pentru luna de miere.

DETALII

Circuit Minunile din Peru – Circuit Peru 12 nopti/13 zile: din Lima pana in Cusco

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro