Circuit Essential Chile - Oferta tur complet Chile in 10 /14 zile

Program complet in Chile recomandat persoanelor cu spirit de explorare

Circuit Essential Chile

Tur privat, de lux, recomandat persoanelor active, cu spirit de explorare

Plecari oricand la cerere in 2019

Oferta disponibila la cerere cu plecari zilnice pentru tot sezonul 2019

Durata program

10 /14 zile

Circuit Essential Chile 14 zile –  SANTIAGO – DESERTUL ATACAMA—INSULA MAGDALENA— PATAGONIA – INSULA PASTELUI

Daca exista un taram al aventurii si al explorarii, care sa iti ofere peisaje suprarealiste si experiente unice, atunci cu siguranta acesta trebuie sa fie Chile.

Fiind o tara foarte mare ce se intinde pe circa 4200 km de la nord la sud, in partea vestica a continentului Sud American, Chile este gata sa iti ofere noi aventuri la orice pas, incepand de la impresionantii ghetari din cea mai sudica parte a planetei si pana la peisajele spectaculoase din desertul Atacama ori lacurile situate la poalele masivilor vulcani.

In cadrul  Circuitului Essential Chile, vom strabate intreaga suprafata teritoriala a statului Chile, traversand astfel multe tipuri distincte de clima, de la clima alpina si glaciara specifica sudului extrem, pana la clima tropicala sau chiar desertica, specifica nordului, trecand de asemenea si prin zona mai blanda tipica Insulei Pastelui sau orasului Santiago.

Cu peisaje naturale de o frumusete aparte si oameni foarte deschisi sa iti impartaseasca din cultura si stilul lor de viata, Circuitul Essential Chile este mai mult decat un simplu tur al unei tari spectaculoase. Acesta te va purta din impresionantul oras Santiago de Chile ( capitala statului Chile ) si pana in inima desertului Atacama, ca mai apoi  sa ne continuam aventura in fascinantul tinut al Patagoniei si idilica Insula a  Pastelui.

Conceput impreuna cu partenerii nostrii din Chile, Essential Chile este experienta completa a unui taram aparte, ce iti va permite sa intri in contact cu peisajele larg deschise ale naturii chiliene, sentimentul de libertate fiind cel care te va calauzi pe toata durata experientiei tale Essential.

IMPORTANT !

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intreagul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza).  Totul se desfasoara in deplina siguranta, securitatea si confortul dumneavoastra fiind primordiale.

Stiai ca…?

 1. Chile este cea mai lunga tara din lume, de la nord la sud avand o lungime de peste 4200 de kilometri ?
 2. Desertul Atacama este considerat cel mai uscat loc de Pamant, avand totodata peisaje de o frumusete suprarealista ? Acesta are o altitudine medie de 2250 metri si este unul dintre cele mai vechi deserturi ale lumii.
 3. Chile este o destinatie de vinuri de clasa mondiala si al saptelea cel mai mare producator de vinuri la nivel mondial, cu peste 1200 de kilometri de vai viticole?
 4. Pinguinii Humboldt pot fi intalniti in special in zonele de sud ale tarii cat si in zonele de nord , avand o populatie de peste 12000 de perechi ?
 5. Chile gazduieste 5 situri apartinand patrimoniului mondial UNESCO ? Acestea sunt :  Parcul Național Rapa Nui,  bisericile din Chiloé, cartierul istoric al orașului portuar Valparaíso, lucrările Humberstone si Santa Laura Saltpeter si orasul minier Sewell.
 6. Biblioteca Nationala din Chile, terminata în anul 1924, are 1,8 milioane de volume și este cea mai mare biblioteca nationala a unei tari vorbitoare de limba spaniola in afara Spaniei ?
 7. Portiunea Patagoniei de pe teritoriul chilian, este una dintre cele mai curate locuri din lume ?
 8. Situata in partea cea mai sudica a Americii de Sud, Patagonia ocupa peste 1 milion de kilometri patrati, intinzadu-se peste Argentina și Chile ?
 • Santiago de Chile
 • Calama
 • San Pedro de Atacama
 • Geyserele EL Tatio
 • Las Tres Marianes
 • SPA in Atacama
 • Rezervatia de flamingo
 • Lantul Montan Domeyko
 • Punta Arenas
 • Stramtoarea lui Magelan
 • Insula Magdalena
 • Coloniile de pinguini din Patagonia
 • Croaziera in Patagonia
 • Purtoa Natales
 • Parcul National Torres Del Paine
 • Ghetarul Grey
 • Ghetarul Perito Moreno
 • Insula Pastelui – Rapa Nui
 • Tahai
 • Rano Raruku
 • Gigantii Moai
 • Plaja Anakena
 • Orongo si ritualul “Omului Pasare”

Varianta Superior

Santiago : Hotel Providencia (4*)
( 2/3 nopti)

San Pedro: La Casa de Don Tomas (3*)
(3 nopti)

Punta Arenas: Hotel Isla Rey Jorge (4*)

(1 noapte)

Puerto Natales: Hotel Altiplanico Sur (4*)
(3 nopti)

Insula Pastelui: Altiplanico Rapa Nui (4*) sau similar
(3 nopti)

Varianta Standard

Santiago: Hotel  Montecarlo (3*)
(2/3 nopti)

San Pedro: Hotel Katarpe  (3*)
(3 nopti)

Punta Arenas: Chapital  (3*) sau similar
(1 noapte)

Puerto Natales: Hotel Vendaval (3*) Superior sau similar
(3 nopti)

Insula Pastelui: Hotel Otai Sup (3*) sau similar
(3 nopti)

#

Perioada de calatorie: 01.02.2019 – 30.11.2019

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Circuit complet Chile Continental
3740 EUR /adult in camera DBL
2 Extensie in Insula Pastelui cu zbor SCL – IPC – SCL inclus
1199 EUR /adult in camera DBL

#

Perioada de calatorie: 01.02.2019 – 30.11.2019

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Circuit complet Chile Continental
3950 EUR /adult in camera DBL
2 Extensie in Insula Pastelui cu zbor SCL – IPC – SCL inclus
1485 EUR /adult in camera DBL
Hotel: Hotel Providencia (4*) /  Hotel  MonteCarlo (3*)
Regim masa: Mic dejun

Intalnirea cu ghidul are loc pe aeroportul din Santiago. Transfer si cazare la hotel. Ne odihinim un pic pentru ca dupa amiaza, sa pornim intr-un tur ghidat prin zona centrala a capitalei Chiliene unde vom vizita: piata centrala, catedrala, posta si primaria din Santiago, terminand turul cu o vizita la “La Moneda” – cladirea guvernului si cartierul in care se afla.

Hotel: La Casa de Don Tomas 4*Hotel Katarpe 3*
Regim masa: Mic dejun

Ghidul nostru ne va transfera la aeroportul din Santiago pentru zborul intern spre Calama, in inima desertului Atacama. De acolo, noul ghid ne va prelua pentru programul din zilele ce vor urma. Plecam apoi spre San Pedro de Atacama trecand pe langa lantul montan Domeyko. Dupa-amiaza vom porni in excursie prin muntii de sare unde vom admira privelistea asupra “Vaii Mortii”, vom urca pe cea mai mare duna din zona si vom vizita si monumentul natural de sare “Las Tres Marias”. Programul este conceput de asa natura incat vom avea sansa de a admira si un spectaculos apus de soare, pentru ca apoi sa ne intoarcem la hotel in San Pedro de Atacama.

Hotel:  La Casa de Don Tomas 4*Hotel Katarpe 3*
Regim masa: Mic dejun+Pranz

Dimineata devreme plecam prin desert pentru a ajunge la Laguna Sarata unde se afla una dintre cele mai mari rezervatii de pasari flamingo din lume. Pornim apoi spre lagunele aflate la altitudine din Miscanti si Miniques. Pranzul il vom servi in Socaire si apoi vom vizita orasul Toconao, biserica San Lucas si turnul Campanario. Transfer inapoi la hotel in San Pedro de Atacama.

Regim masa: Mic dejun

Ziua de astazi incepe in zori cand vom pleca spre Geyser-ele El Tatio, cel mai mare camp activ de Geysere din lume, cu o activitate geotermala intensa. Geyser-ele erup in fiecare zi in zori creand formatiuni foarte interesante. Vom face o drumetie pentru a urmari activitatea geotermala din zona si apoi ne vom opri pentru a lua micul dejun, pentru ca apoi sa facem o baie relaxanta in izvoarele termale de aici. La pranz ne intoarcem in San Pedro, pentru ca dupa-amiaza sa pornim spre Laguna Cejar, unde vom pluti chiar mai usor decat in Marea Moarta, datorita concentratiei foarte mari de saruri din apa. Transfer la hotel.

Hotel: Hotel Isla Rey Jorge 4*Hotel Chapital 3*
Regim masa: Mic dejun

De dimineata ne luam zborul spre Santiago pentru a porni apoi imediat spre Punta Arenas, principala poarta de intrare catre Patagonia si Tara de Foc, sau cum multi numesc aceasta zona, spre Capatul Lumii. Transfer de la aeroportul din Punta Arenas la hotel.

Hotel:  Hotel Altiplanico Sur 4*Hotel Vendaval 3* sup
Regim masa: Mic dejun

Dupa micul dejun pornim intr-o croaziera spectaculoasa prin Patagonia, traversand Stramtoarea lui Magellan, pentru ca mai apoi sa ajungem in Insula Magdalena unde vom vizita cea mai mare colonie de pinguini. Ne intoarcem apoi la Punta Arenas de unde vom fi transferati cu autocarul (250km) pana in Puerto Natales. Transfer si cazare la hotel.

Hotel:  Hotel Altiplanico Sur 4*Hotel Vendaval 3* sup
Regim masa: Mic dejun+Pranz

Excursia de astazi, cu adevarat glaciara, incepe imediat dupa micul dejun, cand ne vom indrepta spre P.N. Torres Del Paine. Pe drum vom vizita celebra grota Milodon, pentru ca apoi sa incepem o drumetie de o zi prin Parcul National Torres Del Paine, unde vom admira lacul Nordenskjold si lacurile Pehoe si Salto Grande. Dupa pranz continuam plimbarea prin padure pana la spectaculosul ghetar Grey si Laguna Amarga. Seara revenim in Puerto Natales pentru odihna.

 

Hotel: Hotel Altiplanico Sur 4*Hotel Vendaval 3* sup
Regim masa: Mic dejun+Pranz la pachet

Mic dejun si transfer in Calafate pentru a vizita Parcul National Ghetarul Perito Moreno. Dupa o zi plina de experiente, ne intoarcem in Puerto Natales la hotel.

Hotel: Hotel Providencia (4*) /  Hotel  MonteCarlo (3*)
Regim masa: Mic dejun

Dupa aceasta experienta spectaculoasa, este timpul sa revenim in Santiago. Transfer la aeroportul Punta Arenas cu linia de autobuz pentru zborul înapoi în Santiago.Transfer la hotel si timp liber pentru cumparaturi si relaxare.

Hotel:O’tai (3*) / Altiplanico Rapa Nui (4*)– Insula Pastelui
Regim masa: Mic dejun

Ziua a 10-a inseamna si momentul plecarii noastre spre casa. Aceia dintre dumneavoastra care doresc, sau in cazul in care tot grupul doreste, se va extinde experienta noastra in Chile si cu o tura de 4 zile (3 nopti) in Insula Pastelui. Transfer la aeroport pentru zborul spre casa sau zborul spre Insula Pastelui.

**Sosire in Insula Pastelui si transfer la hotel si ceremonie de primire si bun venit traditionala.

Regim masa: Mic dejun+Pranz (picnic )

Dupa micul dejun plecam spre Tahai, in partea de Vest a insulei, unde se afla platformele gigant care au servit ca si fundatii pentru primii Moai construiti pe insula. Continuam apoi spre Rano Raruku, vulcanul sfant acum adormit si cariera de unde s-au extras rocile necesare sculptarii gigantilor Moai. Facem o pauza si un picnic pentru pranz iar apoi continuam spre Te Pito Kura, o platforma distrusa unde se afla cei mai mari Moai din Insula Pastelui, acum culcati la pamant. In imediata apropiere vom simti puterea “Rocii Energetice”, celebra pentru magnetismul sau. Traseul mistic de astazi se incheie in cel mai frumos mod posibil, pe plaja Anakena, un loc idilic in Insula Pastelui. Transfer la hotel.

Hotel: O’tai (3*) / Altiplanico Rapa Nui (4*)
Regim masa: Mic Dejun

Dupa micul dejun, plecam spre Rano Kau, un vulcan adormit in partea de Sud-Vest a insulei unde se afla, in interiorul craterului, un lac superb care abunda de vegetatie, lucru rar in Insula Pastelui. Continuam apoi spre Orongo, satul si centrul ceremonial unde anual aveau loc competitii pentru alegerea liderului insulei – “Omul Pasare”. Turul de jumatate de zi se incheie la pestera Ana Kai Tangata. Dupa-amiaza pornim intr-o noua excursie, cu prima oprire la Ahu Akivi, un altar ce consta in 7 moai care sunt orientati cu ochii catre apus, privind peste ocean. Dupa vizitarea pesterii Ana Te Pahu, candva locuita, excursia se incheie la Puna Pau, cariera de unde s-au realizat palariile din roca vulcanica rosie pe care toti Moai le purtau cand au fost realizati. Transfer inapoi la hotel.

Hotel : Hotel Providencia (4*) / Hotel  MonteCarlo (3*)
Regim masa: Mic dejun

Mic dejun si transfer la aeroport pentru zborul spre Santiago. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si relaxare.

Regim masa: Mic dejun

Conform orarului de zbor, vom fi transferati de la hotel la aeroport pentru a ne imbarca pe cursa retur spre Bucuresti.

Ofertele afisate sunt pachete standard cu zbor inclus din Bucuresti si pret estimat pentru perioadele mentionate pe baza tarifelor valabile la momentul publicarii ofertei. Exista posibilitatea ca pentru data de plecare dorita, preturile sa difere, fiind de exemplu in vigoare anumite promotii. Va rugam sa ne transmiteti o solicitare ferma pentru a calcula pretul valabil pentru data de plecare preferata de dvs.

Nu e greu sa spui despre Chile ca este una din cele mai frumoase tari din lume. Desert, pasari flamingo, munti extraordinari, condori, ocean, insule, pinguini si foci, lacuri si cascade turcoaz. Si daca vrei sa intregesti tabloul, te duci si pana in Insula Pastelui sa cunosti cultura rapa nui si sa atingi cu talpile buricul pamantului.

Teodora

Circuit in Chile si Insula Pastelui - martie 2015

Multumim agentiei Fresh Holidays pentru aceasta minunata vacanta. Organizarea a fost excelenta, cazarea a fost peste asteptarile noastre, ghizii locali care ne-au insotit au fost foarte amabili si bine documentati, pasionati si mandri de istoria tarii lor.

Andras si Anca Zlavog

Circuit Peru - Aprilie 2017

Deasemenea, as vrea sa mentionez ca raportul calitate servicii-pret a fost unul ridicat, dat fiind faptul ca la momentul rezervarii, am facut niste comparatii, iar Fresh Holidays aveau cel mai complex circuit pentru un anumit nivel de pret, cel putin in cazul destinatiei Peru.

Laura Serghiescu

Circuit Peru - Iunie 2016

Multumim Fresh Holidays pentru sprijin, implicare, seriozitate si nu in ultimul rand pentru organizarea unei luni de miere perfecte in Chile!

Alexandra si Ovidiu

Luna de miere in Chile - noiembrie 2018

Pretul programului se poate modifica in timp in functie de variatiile costurilor biletelor de avion. Preturile finale pentru perioada aleasa se reconfirma in momentul transmiterii ofertei, prin e-mail.

Pretul pachetului include:

  • 9 nopti cazare in hoteluri conform clasei alese in Chile continental + 3 nopti cazare Insula Pastelui + o noapte Santiago retur (extensie optionala) DA
  • 10 / 14 mic dejun DA
  • 4 X pranz conform programului DA
  • Zbor OTP—Santiago-OTP DA
  • Zbor intern Santiago – Insula Pastelui – Santiago (pentru turistii ce rezerva si extensia in Insula Pastelui) DA
  • Zbor intern Santiago – Punta Arenas – Santiago DA
  • Zbor intern Santiago – San Pedro de Atacama – Santiago DA
  • Taxele de aeroport pentru zborurile interne si international + bagaje de mana si de cala DA
  • Toate tururile incluse in program DA
  • Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza DA 
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport DA 
  • Transfer Punta Arenas – Puerto Natales – Punta Arenas DA 
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru fiecare sectiune a turului DA 
  • Croaziera in Patagonia prin stramtoarea lui Magellan DA 
  • Intrarile la obietivele turistice incluse in program DA 
  • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Chile DA
  • Servicii intampinare la aeroporturi si asistenta, transfer si transport bagaje, asistenta check-in la hoteluri si prezenta reprezentantului local pentru fiecare proces logistic in parte DA
  • Asigurari medicale si storno (recomandate)NU
  • Tips and gratuities pentru ghizii locali (30 EUR/persoana – se achita insotitorului de grup ) NU
  • Mesele care nu sunt mentionate in oferta NU
 • Bauturile care nu sunt mentionate in oferta NU
 • Cheltuielile personale ale turistilor NU


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Circuit Costa Rica explorer – 13 zile de aventuri din Caraibe la Pacific

Oferte exotice

Luna de miere

Program eco-certificat - circuit 13 zile Costa Rica Explorer - din Caraibe pana la Pacific, prin Valea Centrala si Arenal. O experienta plina de aventuri prin parcurile nationale si junglele din Costa Rica, pe plajele salbatice si prin satele traditionale, pentru cei mai romantici exploratori. Recomandam pentru cupluri, persoane active, grupuri de prieteni dar si pentru luna de miere.

DETALII

Costa Rica salbatica Eco-Aventura – aventuri in jungla tropicala si plaja la Caraibe

Oferte exotice

Luna de miere

Program eco-certificat de aventura in jungla Costa Ricana cu relaxare la plaja in Caraibe - experiente 100% autentice

DETALII

Circuit Essential Peru – Oferta tur complet Peru in 13 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Areqipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Costa Rica – Experienta Pura Vida – Tara vulcanilor si plajele Oceanului Pacific

Oferte exotice

Luna de miere

Program eco-certificat de explorare a Costa Rica prin tinutul vulcanilor, plantatiile de cafea, jungla tropicala si parcurile nationale, ce se incheie cu zile de relaxare pe plajele cu nisip alb de la Pacific

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro