Circuit Iran - Oferta tur complet Iran in 10 zile

Program complet in Iran recomandat persoanelor cu spirit de explorare

Circuit farmecul Iranului

Tur privat de lux, recomandat persoanelor active, cu spirit de explorare

Plecari oricand la cerere in 2018 - 2019

Oferta disponibila la cerere cu plecari zilnice pentru tot sezonul 2018 - 2019

Durata program

10 zile

Circuit Farmecul Iranului 10 zile – Teheran – Kashan – Isfahan – Desertul Varzaneh – Yazd – Shiraz

 

Un program nou marca Fresh Holidays in care timp de 10 zile poti sa te bucuri de farmecul unei destinatii si unei culturi cu adevarat impresionante, Iran.

Daca iti doresti o vacanta unica si plina de experiente incredibile, atunci o vacanta intr-o destinatie cu o istorie atat de fascinanta precum a Iranului, nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta.

Realizat impreuna cu partenerii nostri directi din regiune, Circuitul Farmecul Iranului este o experienta unica, in care timp de 10 zile vei trai momente pline de autenticitate si vei descoperi o destinatie cu oameni dornici sa impartasesca cu tine din experienta si stilul lor de viata.

Din capitala Teheran si pana in orase precum Isfahan, Yazd sau Shiraz si desertul Varzaneh, cultura unica, arhitectura impresionanta, mestesugaritul, atmosfera relaxata, mancarea delicioasa si ospitalitatea oamenilor vor face ca vacanta ta sa fie una pe care sa o savuvezi de la primul si pana la ultimul moment petrecut aici.

Pasargadae, prima capitala a Persiei (ce apartine Patrimoniului Mondial), Persepolis, bijuteria Persiei antice (apartine Patrimoniului Mondial), muzeele fascinante, moscheele si palatele de o frumusete aparte alaturi de experientele unice din desert, sunt doar cateva din momentele de neuitat ale unui circuit spectaculos prin fermecatorul Iran.

Descopera si tu farmecul Iranului, intr-un circuit autentic, ideal pentru persoanele cu spirit de explorare, in cautare de noi aventuri.

IMPORTANT !

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intreagul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza).  Totul se desfasoara in deplina siguranta, securitatea si confortul dumneavoastra fiind primordiale.

Stiai ca…?

 • Cultura persana este renumita pentru poeziile frumoase, covoarele de lux si gradinile luxuriante?
 • Iranul este unul dintre cei mai mari producatori din lume de caviar, fistic si sofran?
 • Actualul drapel al Iranului a fost adoptat in 1980 si are trei benzi orizontale egale de verde, alb si rosu? Verdele este culoarea islamului si reprezinta cresterea, albul simbolizeaza onestitatea si pacea, iar rosu inseamna vitejie si martiriu.
 • Numai un rau din Iran, Karun, poate fi navigat cu barca, dar numai pe distante scurte?
 • Iranienii au imbratisat arta de a tese covoare de peste 2500 de ani? La crearea covoarelor, tesatorii iranieni fac adesea o greseala in mod intentionat. Ei vor sa-si arate credinta ca “numai Dumnezeu este perfect”. Dupa petrol, cea de-a doua mare marfa de export a Iranului o reprezinta covoarele.
 • Teheran
 • Tur al capitalei
 • Orasul Kashan
 • Isfahan
 • Tur al orasului Isfahan ( 2 zile pline de explorat)
 • Desertul Varzaneh
 • Orasul Yazd
 • Pasargadae – Prima capitala a Persiei (Apartine Patrimoniului Mondial Unesco)
 • Persepolis – bijuteria vechiului Imperiu Persan (Apartine Patrimoniului Mondial Unesco)
 • Shiraz
 • Tur al orasului Shiraz

Teheran : Parsian Evin Hotel 4*
(2 nopti)

Isfahan: Khajoo Hotel 4*

(4 nopti)

Yazd: Fahadan Museum Hotel 4*
(1 noapte)

Shiraz : Elysee Hotel Shiraz 4*
(2 nopti)

#

Perioada de calatorie

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Oricand in intervalul 01.11.2018 – 31.10.2019
2099 EUR/adult in camera DBL (minim 4 turisti ce calatoresc in aceeasi perioada)
2 Oricand in intervalul 01.11.2018 – 31.10.2019
2834 EUR/adult in camera DBL (minim 2 turisti ce calatoresc in aceeasi perioada)

Promo: Pentru grupuri de peste 15 persoane ce calatoresc in aceeasi perioada (grupuri de prieteni / familie / etc.) se aplica discount – 400 EUR/persoana in DBL

 

Supliment camera Single (pentru minim 2 turisti ce calatoresc in acelasi timp) – 320 EUR/persoana

 

Pentru rezervari efectuate si achitate integral cu minim 120 de zile inainte de data plecarii se ofera discount 4% din pretul pachetului.

 

*Preturile totale ale pachetelor pot varia in functie de perioada aleasa si momentul rezervarii ferme. Varaiatiile provin din costurile biletelor de avion care sunt, in general, foarte dinamice.

Hotel:  Parsian Evin Hotel 4* sau similar

Regim masa : cina

Sosire pe Aeroportul International din Teheran si intanire cu ghidul. Transfer la hotel pentru odihna. Peste noapte se va ramane la hotel in Teheran.

Hotel:  Parsian Evin Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Intreaga zi este dedicata vizitarii orasului Teheran: Sectiunea arheologică a Muzeului National, ce prezintă o vasta colectie de obiecte din perioada preistorica si istorica; Complexul Golestan Palace consta dintr-o sala de receptie fermecatoare, galerii si cartiere regale reprezentand artele secolului al XIX-lea din Iran. Crown Jewels Museum prezinta una dintre cele mai spectaculoase colectii de comori din lume.

Peste noapte se va ramane la hotel in Teheran.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Dupa micul dejun la hotel, se va pleca din Teheran catre orasul Kashan. Aici se va vizita: Fin Garden, o resedinta regala, oferind un exemplu autentic de design si arhitectura de gradina iraniana; Casa lui Tabatabaei (Tabatabaei’s House), un exemplu bun al casei traditionale din secolul al XIX-lea, iar daca timpul permite, se va vizita si satul istoric Abyaneh, cunoscut pentru caldura si ospitalitatea oamenilor sai,  ce traiesc un mod traditional de viata, cu putina interactiune culturala cu lumea exterioara).

Drumu va continua catre Isfahan, unde se va ramane peste noapte.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Ziua de astazi va incepe cu vizita Pietei Naqsh-e Jahan (apartine Patrimoniului Mondial) si centrul de colectie maiestuos al palatelor, moscheelor publice, medreselor si bazarul, roade a planificarii urbane ambitioase a lui Shah Abbas cel Mare.

Mai departe se va vizita Moscheea Shah Abbassi (Imam), ce creeaza un adevarat sentiment de armonie cu domul sau turcoaz si minarete sale,  Moscheea Sheikh Lotfollah ce ofera o experienta unica de devotament artistic, cu elementele decorative superbe, Palatul Ali Qapu, ce este o alta capodopera a colectiei monumentelor din secolul al XVII-lea, care ofera o decoratie interioara bogat ornamentata; mai departe ziua va continua cu Palatul Chehel Sotun – un palat de receptie extrem de ornat, unde safavizii distrau demnitarii straini si Grand Bazaar din Isfahan, ce afiseaza diferite tipuri de obiecte de artizanat create manual in Isfahan.

Peste noapte se va ramane la hotel in Isfahan.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

O alta zi plina de vizite in orasul Isfahan. Prima oprire va fi la Jami‘ Mosque din Isfahan, marturia vie a evolutiei arhitecturii iraniene in perioada islamica.

Vom vizita apoi podul Sio Se Pol, ce se odihneste maiestuos pe cea mai larga parte a Zayandeh Rud, cel mai lung fluviu din centrul Iranului si Podul Khaju – un pod luxos, inspirat si imbunatatind multe dintre caracteristicile lui Sio Se Pol. Se va ajunge de asemenea si prin cartierul armean pentru a vizita Catedrala Vank si muzeul asociat.

Urmatoarea vizită va fi Muzeul de muzica Isfahan – un muzeu contemporan care documentează mii de ani de instrumente iraniene. Mini concerte si muzica live sunt evenimente ce se tin in mod regulat aici.

Peste noapte se va ramane la hotel in Isfahan.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Vom incepe ziua printr-o excursie spre desertul Varzaneh, un exemplu perfect al deserturilor din Iran; puteti sa va plimbati pe dunele de nisip si sa va bucurati de aventura  intr-o masina SUV.

Peste noapte se va ramane la hotel in Isfahan.

Hotel: Fahadan Museum Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Astazi se va pleca din Isfahan spre orasul Yazd. La sosirea in Yazd se vor vizita: Moscheea Jami din Yazd, o magnifica capodopera din secolul al XIV-lea, incoronata cu doua minarete inalte, dominate de un portal de intrare minunat din gresie; Amir Chakhmagh Square – o fatada uluitoare, cu trei etaje, cu randuri de galerii perfect proportionate, ideale pentru fotografii in special la apus si noaptea.

Ziua va continua cu vizitarea templului de foc, un templu care detine un foc perpetuu intretinut de preotia ereditara de sex masculin, care a invatat rugaciunile necesare pentru a indeplini indatoririle ritualice. Turnul Tăcerii este asezat pe dealurile de la marginea orasului Yazd, abandonat din anii ’60, cu mai multe cladiri la poalele dealurilor din apropierea cimitirului modern zoroastrian.

Peste noapte se va ramane la hotel in Yazd.

Hotel: Elysee Hotel Shiraz 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Aventura de astazi va continua catre orasul Shiraz, pe drum urmand a se vizita: Pasargadae – prima capitală a Persiei (apartine Patrimoniului Mondial), Prima capitala a Persiei antice si locul de odihna al lui Cyrus cel Mare; Persepolis – bijuteria Persiei antice ( apartine Patrimoniului Mondial), ruinele spectaculoase marturisind maretia Persiei; Naqsh-e Rostam cu patru morminte Achaemenid, niste panouri din roca Sassanid si un basorelief din Elamit.

Drumul va continua catre Shiraz, unde se va ramane peste noapte.

Hotel: Elysee Hotel Shiraz 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Ziua intreaga este dedicata vizitarii orasului Shiraz: Ansamblul Zandiyeh (Aflat pe lista viitoare a Patrimoniului Mondial) cu structura impunătoare a Cetatii Karim Khan care domina centrul orasului; Mormantul lui Saadi – cea mai mare figura din literatura persana clasica; Mormantul lui Hafez maestrul preeminent al poeziei lirice persane, a carui inima (cupa) este plina de iubirea (vinul) iubitului ( Dumnezeu); Moscheea Nasir ol-Mulk este o moschee unica, renumita pentru tehnicile sale arhitecturale si teme decorative.

Mai departe se va vizita Muzeul Narenjestan, un pavilion bogat decorat cu o combinatie uluitoare de elemente decorative si Shah e Cheragh, un monument funerar si moschee din Shiraz.  Peste noapte se va ramane la hotel in Shiraz.

Regim masa: mic dejun

Transfer catre Aeroportul International din Shiraz, pentru zborul retur spre casa.

Ofertele afisate sunt pachete standard cu zbor inclus din Bucuresti si pret estimat pentru perioadele mentionate pe baza tarifelor valabile la momentul publicarii ofertei. Exista posibilitatea ca pentru data de plecare dorita, preturile sa difere, fiind de exemplu in vigoare anumite promotii. Va rugam sa ne transmiteti o solicitare ferma pentru a calcula pretul valabil pentru data de plecare preferata de dvs.

Maroc, tara in care parca dintotdeauna ti-ai dorit sa ajungi, are tot ce poate stiai: moschei minunate, palate splendid decorate, mozaicuri antice, desert de o frumusete nemasurata, orase alb-albastre din care nu mai vrei sa pleci, stradute fermecatoare, piete de mirodenii...si in plus… farmec, farmec mult. Sfat: daca vrei sa te simti ca un pasa, alege printre locurile de cazare si un riad. Fresh Holidays stie.

Doamna Teodora

Vacanta Maroc - August 2017

Dupa indelungi planificari esuate am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti. Desi nu ne sta in fire, ne-am decis destul de repede si am ales ca destinatie pentru luna noastra de miere minunata insula Bali. Insa multumita Ruxandrei am avut ocazia sa surprindem si o farama dintr-un loc abolut exceptional: Singapore.

Iulia Bagaian

Luna de Miere Bali si Singapore – Noiembrie 2017

Ne-am bucurat de aceasta luna de miere din tot sufletul, am fost impresionati de locurile frumoase pe care le-am vizitat (nu am vazut nimic mai frumos decat Taj Mahalul), am fost placut surprinsi de amabilitatea, caldura si profesionalismul ghizilor – ne-am simtit bine primiti in India.

Andreea Stefana

Luna de miere in India (Rajasthan si Kerala) 13 zile – Mai-Iunie 2018

Ne-am temut de problemele sociale, eventual politice, de capriciile vremii, insa am fost convinsi de Cosmin ca excursia va fi o experienta minunata, si asa a fost! Multumim frumos pentru idei si organizare! `{`…`}` Este o destinatie pe care o recomandam atat iubitorilor de cultura, cat si celor fascinati de natura – este imposibil sa nu fiti uimiti!!!

Simona Tudor & friends

Tur self-drive in Africa de Sud – aprilie 2017

Pretul programului se poate modifica in timp in functie de variatiile costurilor biletelor de avion. Preturile finale pentru perioada aleasa se reconfirma in momentul transmiterii ofertei, prin e-mail.

Pretul pachetului include:

  • 9 nopti cazare la hotelurile mentionate in program sau similare DA
  • Regim masa: Full Board cu bauturi racoritoare incluse pentru fiecare masa DA
  • Toate zborurile internationale, taxe de aeroport sau de plecare DA
  • Taxele de aeroport + bagaje de mana si de cala DA
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport DA
  • Transferuri, respectiv transportul catre diverse atractii se face in vehicule cu aer conditionat, cu sofer vorbitor de limba engleza DA 
  • Ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata programului DA 
  • Intrarile la obietivele turistice incluse in program DA 
  • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Iran DA
  • Servicii intampinare la aeroporturi si asistenta, transfer si transport bagaje, asistenta check-in la hoteluri si prezenta reprezentantului local pentru fiecare proces logistic in parte DA
  • Apa asigurata in timpul calatoriei  DA
   • Asigurari medicale si stornoDA
   • Cheltuielile personale ale turistilor (tips, apeluri telefonice, spalatorie, taxe de fotografiat / filmat ale diverselor monumente / atractii din program, etc.) NU
   • Mesele care nu sunt incluse in program NU
  • Bauturile care nu sunt mentionate in oferta  NU
  • Toate activitatile optionale NU


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile Attitude

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Attitude Hotels 2021

DETALII

Circuit Africa de Sud 2021 – program romantic self-drive unic in Romania

Oferte exotice

Prieten cu planeta

Circuit romantic self-drive in Africa de Sud pe faimosul Garden Route si Route 62 - cel mai lung drum al vinului din lume. Program testat de consultantii Fresh Holidays si recomandat de clienti.

DETALII

Circuit Iran – Oferta tur complet farmecul Iranului in 13 zile

Oferte exotice

Promotii

Circuit complet 13 zile in Iran pe traseul Teheran – Isfahan – Yazd – Kerman - Desertul Shahdad - Shiraz, recomandat persoanelor cu spirit de explorare, ce isi doresc sa descopere istoria, cultura, arhitectura, ruinele antice ce apartin Patrimoniului Mondial (precum Pasargadae sau Persepolis) si peisajele fermecatoare ale Iranului si sa se bucure de experiente autentice.

DETALII

Circuit Oman – Oferta tur complet frumusetea si farmecul Omanului in 7 zile

Oferte exotice

Promotii

Circuit complet 7 zile in Oman pe traseul Muscat - Bilad Sayt - Nizwa - Birkat al Mauz - Wahiba Sands - Sur - Ras AL Hadd , recomandat persoanelor cu spirit de explorare, ce isi doresc sa descopere cultura, istoria, arhitectura si peisajele fermecatoare ale Omanului si sa se bucure de experiente memorabile.

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro