Circuit Iran - Oferta tur complet Iran in 13 zile

Program complet in Iran recomandat persoanelor cu spirit de explorare

Circuit farmecul Iranului

Tur privat de lux, recomandat persoanelor active, cu spirit de explorare

Plecari oricand la cerere in 2018 - 2019

Oferta disponibila la cerere cu plecari zilnice pentru tot sezonul 2018 - 2019

Durata program

13 zile

Circuit Farmecul Iranului 13 zile – Teheran – Isfahan – Yazd – Kerman – Shiraz

Un program nou marca Fresh Holidays in care timp de 13 zile poti sa te bucuri de farmecul unei destinatii si unei culturi cu adevarat impresionante, Iran.

Daca iti doresti o vacanta unica si plina de experiente incredibile, atunci o vacanta intr-o destinatie cu o istorie atat de fascinanta precum a Iranului, nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta.

Realizat impreuna cu partenerii nostri directi din regiune, Circuitul Farmecul Iranului este o experienta unica, in care timp de 13 zile vei trai momente pline de autenticitate si vei descoperi o destinatie cu oameni dornici sa impartasesca cu tine din experienta si stilul lor de viata.

Din capitala Teheran si pana in orase precum Isfahan, Yazd sau Shiraz si desertul Shahdad, cultura unica, arhitectura impresionanta, mestesugaritul, atmosfera relaxata, mancarea delicioasa si ospitalitatea oamenilor vor face ca vacanta ta sa fie una pe care sa o savuvezi de la primul si pana la ultimul moment petrecut aici.

Pasargadae, prima capitala a Persiei (ce apartine Patrimoniului Mondial), Persepolis, bijuteria Persiei antice (apartine Patrimoniului Mondial), muzeele fascinante, moscheele si palatele de o frumusete aparte alaturi de experientele unice din desert, sunt doar cateva din momentele de neuitat ale unui circuit spectaculos prin fermecatorul Iran.

Descopera si tu farmecul Iranului, intr-un circuit autentic, ideal pentru persoanele cu spirit de explorare, in cautare de noi aventuri.

IMPORTANT !

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intreagul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza).  Totul se desfasoara in deplina siguranta, securitatea si confortul dumneavoastra fiind primordiale.

Stiai ca…?

 • Cultura persana este renumita pentru poeziile frumoase, covoarele de lux si gradinile luxuriante?
 • Iranul este unul dintre cei mai mari producatori din lume de caviar, fistic si sofran?
 • Actualul drapel al Iranului a fost adoptat in 1980 si are trei benzi orizontale egale de verde, alb si rosu? Verdele este culoarea islamului si reprezinta cresterea, albul simbolizeaza onestitatea si pacea, iar rosu inseamna vitejie si martiriu.
 • Numai un rau din Iran, Karun, poate fi navigat cu barca, dar numai pe distante scurte?
 • Iranienii au imbratisat arta de a tese covoare de peste 2500 de ani? La crearea covoarelor, tesatorii iranieni fac adesea o greseala in mod intentionat. Ei vor sa-si arate credinta ca “numai Dumnezeu este perfect”. Dupa petrol, cea de-a doua mare marfa de export a Iranului o reprezinta covoarele.
 • Teheran
 • Tur al capitalei
 • Orasul Isfahan
 • Tur al orasului Isfahan ( 2 zile pline de explorat)
 • Orasul Yazd
 • Tur al orasului Yazd
 • Orasul Kerman
 • Desertul Shahdad
 • Shiraz
 • Pasargadae – Prima capitala a Persiei (Apartine Patrimoniului Mondial Unesco)
 • Persepolis – bijuteria vechiului Imperiu Persan (Apartine Patrimoniului Mondial Unesco)
 • Tur al orasului Shiraz

Teheran : Ferdowsi Grand Hotel 4*
(2 nopti)

Isfahan: Khajoo Hotel 4*

(3 nopti)

Yazd: Yazd Arg-E-Jadid Hotel 4*
(2 nopti)

Kerman: Tourist Hotel
(2 nopti)

Shiraz: Shiraz Royal Hotel 4*
(3 nopti)

#

Perioada de calatorie

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Oricand in intervalul 01.11.2018 – 31.10.2019
2683 EUR /adult in camera DBL (minim 4 turisti ce calatoresc in aceeasi perioada)
2 Oricand in intervalul 01.11.2018 – 31.10.2019
3226 EUR /adult in camera DBL (minim 2 turisti ce calatoresc in aceeasi perioada) 

Promo: Pentru grupuri de peste 15 persoane ce calatoresc in aceeasi perioada (grupuri de prieteni / familie / etc.) se aplica discount – 500 EUR/persoana in DBL fata de pretul pentru grup de 4 adulti

 

Supliment camera Single (pentru minim 2 turisti ce calatoresc in acelasi timp) – 473 EUR/persoana

 

Pentru rezervari efectuate si achitate integral cu minim 120 de zile inainte de data plecarii se ofera discount 4% din pretul pachetului.

 

*Preturile totale ale pachetelor pot varia in functie de perioada aleasa si momentul rezervarii ferme. Variatiile provin din costurile biletelor de avion care sunt, in general, foarte dinamice.

Hotel:  Ferdowsi Grand Hotel 4* sau similar

Regim masa : cina

Sosire pe Aeroportul International din Teheran si intanire cu ghidul. Transfer la hotel pentru odihna. Peste noapte se va ramane la hotel in Teheran.

Hotel:  Ferdowsi Grand Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Intreaga zi este dedicata vizitarii orasului Teheran: Sectiunea arheologică a Muzeului National, ce prezintă o vasta colectie de obiecte din perioada preistorica si istorica; Complexul Golestan Palace consta dintr-o sala de receptie fermecatoare, galerii si cartiere regale reprezentand artele secolului al XIX-lea din Iran. Crown Jewels Museum prezinta una dintre cele mai spectaculoase colectii de comori din lume.

Peste noapte se va ramane la hotel in Teheran.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Dupa micul dejun la hotel, se va pleca din Teheran catre Isfahan. Pe drum se va opri in orasul Kashan. Aici se va vizita: Fin Garden, o resedinta regala, oferind un exemplu autentic de design si arhitectura de gradina iraniana; Casa lui Tabatabaei (Tabatabaei’s House), un exemplu bun al casei traditionale din secolul al XIX-lea, iar daca timpul permite, se va vizita si satul istoric Abyaneh, cunoscut pentru caldura si ospitalitatea oamenilor sai,  ce traiesc un mod traditional de viata, cu putina interactiune culturala cu lumea exterioara).

Drumu va continua catre Isfahan, unde se va ramane peste noapte.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Ziua de astazi va incepe cu vizita Pietei Naqsh-e Jahan (apartine Patrimoniului Mondial) si centrul de colectie maiestuos al palatelor, moscheelor publice, medreselor si bazarul, roade a planificarii urbane ambitioase a lui Shah Abbas cel Mare.

Mai departe se va vizita Moscheea Shah Abbassi (Imam), ce creeaza un adevarat sentiment de armonie cu domul sau turcoaz si minarete sale,  Moscheea Sheikh Lotfollah ce ofera o experienta unica de devotament artistic, cu elementele decorative superbe, Palatul Ali Qapu, ce este o alta capodopera a colectiei monumentelor din secolul al XVII-lea, care ofera o decoratie interioara bogat ornamentata; mai departe ziua va continua cu Palatul Chehel Sotun – un palat de receptie extrem de ornat, unde safavizii distrau demnitarii straini si Grand Bazaar din Isfahan, ce afiseaza diferite tipuri de obiecte de artizanat create manual in Isfahan.

Peste noapte se va ramane la hotel in Isfahan.

Hotel: Khajoo Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

O alta zi plina de vizite in orasul Isfahan. Prima oprire va fi la Jami‘ Mosque din Isfahan, marturia vie a evolutiei arhitecturii iraniene in perioada islamica.

Vom vizita apoi podul Sio Se Pol, ce se odihneste maiestuos pe cea mai larga parte a Zayandeh Rud, cel mai lung fluviu din centrul Iranului si Podul Khaju – un pod luxos, inspirat si imbunatatind multe dintre caracteristicile lui Sio Se Pol. Se va ajunge de asemenea si prin cartierul armean pentru a vizita Catedrala Vank si muzeul asociat.

Urmatoarea vizita va fi Muzeul de muzica Isfahan – un muzeu contemporan care documentează mii de ani de instrumente iraniene. Mini concerte si muzica live sunt evenimente ce se tin in mod regulat aici.

Peste noapte se va ramane la hotel in Isfahan.

Hotel: Yazd Arg-E-Jadid Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Astazi se va pleca din Isfahan catre orasul Yazd, iar pe drumul se va opri in Naein pentru a vizita moscheea lui Jame si casa Pirnia. Drumul va continua spre Yazd, urmatoarea oprire fiind in Meybod pentru a vedea Castelul Narin.

 

Peste noapte se va ramane la hotel in Yazd.

Hotel: Yazd Arg-E-Jadid Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Ziua de astazi este dedicata vizitarii orasului Yazd. Se vor vizita: Moscheea Jami din Yazd, o magnifica capodopera din secolul al XIV-lea, incoronata cu doua minarete inalte, dominate de un portal de intrare minunat din gresie; Amir Chakhmagh Square – o fatada uluitoare, cu trei etaje, cu randuri de galerii perfect proportionate, ideale pentru fotografii in special la apus si noaptea.

Ziua va continua cu vizitarea templului de foc, un templu care detine un foc perpetuu intretinut de preotia ereditara de sex masculin, care a invatat rugaciunile necesare pentru a indeplini indatoririle ritualice. Turnul Tăcerii este asezat pe dealurile de la marginea orasului Yazd, abandonat din anii ’60, cu mai multe cladiri la poalele dealurilor din apropierea cimitirului modern zoroastrian.

Peste noapte se va ramane la hotel in Yazd.

 

Hotel: Tourist Hotel sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Astazi se va pleca din Yazd catre Kerman. La sosirea in Kerman, se va vizita Moscheea Jami din Kerman, un monument bine conservat al secolului al XIV-lea. Transfer la hotel pentru odihna. Peste noapte se va ramane la hotel in Kerman.

Hotel: Tourist Hotel sau similar
Regim masa: mic dejun+pranz+cina

Astazi se va porni intr-o excursie de o zi spre desertul Shahdad si Kalouts. Partea centrala a desertului Lut este si partea cea mai mare, care conține cea mai joasa parte a intinderii. Exista mai multe Kaluts in aceasta regiune, ce sunt extinse de la centrul desertului Lut catre vest.

Acestea sunt cele mai frumoase fenomene naturale, ce au rezultat prin eroziunea extrema a solului si a apei si s-au extins de la nord-vest catre sud-est. Pentru a ajunge la gradina Kalout Shazdeh, o oaza verde atractiva, dreptunghiulara si unul dintre cele mai bune exemple ale gradinilor persane istorice, ornamentate cu cascade de apa, o intrare monumentala si un pavilion rezidential.

Se va vizita si Altarul lui Shah Nematollah Vali, construit in 1436 si infrumusetat si extins de Shah Abbas, amplasat intr-o gradina incantătoare, ce evoca o mare armonie, fiind cel mai splendid monument islamic din afara Isfahanului.

Peste noapte se va ramane la hotel in Kerman.

Hotel: Shiraz Royal Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun

Astazi se va pleca din Kerman catre Shiraz,  iar la sosirea in Shiraz, se va vizita vizitarea mormantul lui Hafez, preeminentul maestru al poeziei lirice persane, a carui inima (cupa) este plina de iubirea (vinul) iubitului (lui Dumnezeu). Peste noapte se va ramane in Shiraz.

Hotel: Shiraz Royal Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun

Aventura de astazi incepe cu vizitarea Pasargadae – prima capitală a Persiei (apartine Patrimoniului Mondial), Prima capitala a Persiei antice si locul de odihna al lui Cyrus cel Mare; Persepolis – bijuteria Persiei antice ( apartine Patrimoniului Mondial), ruinele spectaculoase marturisind maretia Persiei; Naqsh-e Rostam cu patru morminte Achaemenid, niste panouri din roca Sassanid si un basorelief din Elamit.

Peste noapte se va ramane in Shiraz.

Hotel: Shiraz Royal Hotel 4* sau similar
Regim masa: mic dejun

Ziua intreaga este dedicata vizitarii orasului Shiraz: Ansamblul Zandiyeh (Aflat pe lista viitoare a Patrimoniului Mondial) cu structura impunătoare a Cetatii Karim Khan care domina centrul orasului; Mormantul lui Saadi – cea mai mare figura din literatura persana clasica; Mormântul lui Hafez maestrul preeminent al poeziei lirice persane, a carui inima (cupa) este plina de iubirea (vinul) iubitului ( Dumnezeu); Moscheea Nasir ol-Mulk este o moschee unica, renumita pentru tehnicile sale arhitecturale si teme decorative.

Mai departe se va vizita Muzeul Narenjestan, un pavilion bogat decorat cu o combinatie uluitoare de elemente decorative și Shah e Cheragh, un monument funerar si moschee din Shiraz.  Peste noapte se va ramane la hotel in Shiraz.

Regim masa: mic dejun

Transfer catre Aeroportul International din Shiraz, pentru zborul retur spre casa.

Ofertele afisate sunt pachete standard cu zbor inclus din Bucuresti si pret estimat pentru perioadele mentionate pe baza tarifelor valabile la momentul publicarii ofertei. Exista posibilitatea ca pentru data de plecare dorita, preturile sa difere, fiind de exemplu in vigoare anumite promotii. Va rugam sa ne transmiteti o solicitare ferma pentru a calcula pretul valabil pentru data de plecare preferata de dvs.

Maroc, tara in care parca dintotdeauna ti-ai dorit sa ajungi, are tot ce poate stiai: moschei minunate, palate splendid decorate, mozaicuri antice, desert de o frumusete nemasurata, orase alb-albastre din care nu mai vrei sa pleci, stradute fermecatoare, piete de mirodenii...si in plus… farmec, farmec mult. Sfat: daca vrei sa te simti ca un pasa, alege printre locurile de cazare si un riad. Fresh Holidays stie.

Doamna Teodora

Vacanta Maroc - August 2017

Ne-am bucurat de aceasta luna de miere din tot sufletul, am fost impresionati de locurile frumoase pe care le-am vizitat (nu am vazut nimic mai frumos decat Taj Mahalul), am fost placut surprinsi de amabilitatea, caldura si profesionalismul ghizilor – ne-am simtit bine primiti in India.

Andreea Stefana

Luna de miere in India (Rajasthan si Kerala) 13 zile – Mai-Iunie 2018

Dupa indelungi planificari esuate am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti. Desi nu ne sta in fire, ne-am decis destul de repede si am ales ca destinatie pentru luna noastra de miere minunata insula Bali. Insa multumita Ruxandrei am avut ocazia sa surprindem si o farama dintr-un loc abolut exceptional: Singapore.

Iulia Bagaian

Luna de Miere Bali si Singapore – Noiembrie 2017

Am ales Bali si Singapore pentru luna de miere, dupa un luuuung schimb de mailuri cu cei de la Fresh Holidays, pe parcursul carora ei au fost foarte rabdatori. Vom mai apela la ei pentru vacante exotice cu siguranta.

Oana Dumitrescu

Luna de Miere Bali si Singapore – Mai 2018

Pretul programului se poate modifica in timp in functie de variatiile costurilor biletelor de avion. Preturile finale pentru perioada aleasa se reconfirma in momentul transmiterii ofertei, prin e-mail.

Pretul pachetului include:

  • 12 nopti cazare la hotelurile mentionate in program sau similare DA
  • Regim masa: Full Board cu bauturi racoritoare incluse pentru fiecare masa DA
  • 1 pranz in Eco lodge in Desertul Shahdad DA
  • Toate zborurile internationale, taxe de aeroport sau de plecare DA
  • Taxele de aeroport + bagaje de mana si de cala DA
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport DA
  • Transferuri, respectiv transportul catre diverse atractii se face in vehicule cu aer conditionat, cu sofer vorbitor de limba engleza DA 
  • Masini 4×4 pentru excursia din desert DA 
  • Ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata programului DA 
  • Intrarile la obietivele turistice incluse in program DA 
  • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Iran DA
  • Servicii intampinare la aeroporturi si asistenta, transfer si transport bagaje, asistenta check-in la hoteluri si prezenta reprezentantului local pentru fiecare proces logistic in parte DA
  • Apa asigurata in timpul calatoriei  DA
   • Asigurari medicale si stornoDA
   • Cheltuielile personale ale turistilor (tips, apeluri telefonice, spalatorie, taxe de fotografiat / filmat ale diverselor monumente / atractii din program, etc.) NU
   • Mesele care nu sunt incluse in program NU
  • Bauturile care nu sunt mentionate in oferta  NU
  • Toate activitatile optionale NU


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Grup pentru familii cu copii in Africa de Sud in 2021 – aventuri in tara copiilor

Oferte exotice

Family Holidays

Circuit special creat pentru grupul nostru de familii cu copii in Africa de Sud. Plecam in aprilie 2021, 10 zile, in gasca vesela impreuna cu copiii, pe traseul pe care noi l-am mai parcurs deja, intr-un program deosebit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

DETALII

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Zanzibar 2021

Promotii

Family Holidays

Vacanta recomandata pentru familii cu copii in Zanzibar. Selectie de hoteluri all inclusive recomandate pentru familii cu copii.

DETALII

Circuit Iran – Oferta tur complet farmecul Iranului in 13 zile

Oferte exotice

Promotii

Circuit complet 13 zile in Iran pe traseul Teheran – Isfahan – Yazd – Kerman - Desertul Shahdad - Shiraz, recomandat persoanelor cu spirit de explorare, ce isi doresc sa descopere istoria, cultura, arhitectura, ruinele antice ce apartin Patrimoniului Mondial (precum Pasargadae sau Persepolis) si peisajele fermecatoare ale Iranului si sa se bucure de experiente autentice.

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro