Circuit Oman - Oferta tur complet Oman in 7 zile

Program complet in Oman recomandat persoanelor cu spirit de explorare

Circuit frumusetea si farmecul Omanului

Tur privat de lux, recomandat persoanelor active, cu spirit de explorare

Plecari oricand la cerere in 2018 - 2019

Oferta disponibila la cerere cu plecari zilnice pentru tot sezonul 2018 - 2019

Durata program

7 zile

Circuit Frumusetea si Farmecul Omanului 7 zile – Muscat – Barka – Bilad Sayt – Nizwa – Grand Canyon – Birkat al Mauz – Jabal Akhdar – Wahiba Sands – Wadi Bani Khalid – Sur –  Ras AL Hadd – Wadi Tiwi 

 

OBSERVATIE: Pentru o experienta si mai desavarsita, recomandam si o extensie de cateva zile in Dubai. Acest lucru se poate realiza atat inainte de circuitul prin Oman, cat si la finalul acestuia.

 

Daca esti in cautarea unei destinatii unice, cu peisaje spectaculoase si o cultura impresionanta, atunci nu ai nevoie de mai multe motive pentru a vizita o tara atat de speciala, cum este Omanul.

Incepand de la impresionanta capitala, Muscat, un loc in care modernul se imbina perfect cu traditionalul, pana la monumentele din Patrimoniul Mondial Unesco, cum este Fortul Bahla si terminand cu superbele piete colorate, satele pitoresti de munte, vaile spectaculoase si minunatul desert, Omanul este o destinatie plina de viata, unde vei vrea sa te intorci pentru si mai multa aventura si noi experiente autentice.

 

Iar pentru ca noi iubim aventura si suntem mereu in cautare de noi experiente si destinatii unice si inedite, impreuna cu partenerii nostri din regiune, am creat special pentru iubitorii de aventura si cultura, un circuit unic prin Oman, in care timp de 7 zile, vei gusta cateva experiente cu adevarat spectaculoase.

 

De la vizitarea faimoasei parfumerii Amouage, pietelor colorate si fermecatoare, vailor cu peisaje de vis, satelor de munte pitoresti si constructiilor impresionante precum Forturile Nizwa si Bahla sau Marea Moschee si pana la peisajele impresionante din Marele Canion si experientele unice din desert, circuitul nostru prin Oman promite sa iti ofere doar momente pline de autenticitate, de care iti vei aminti o viata.

Porneste si tu intr-un circuit spetaculos prin Oman si descopera cultura, oamenii, istoria arhitectura si peisajele fermecatoare ale unei destinatii ce promite sa impresioneze de la prima si pana la ultima experienta petrecuta aici.

IMPORTANT !

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intreagul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza).  Totul se desfasoara in deplina siguranta, securitatea si confortul dumneavoastra fiind primordiale.

Stiai ca…?

 1. Oman are o rata de alfabetizare de peste 91%?
 2. Pasari de pe trei continente – Asia, Europa și Africa – pot fi vazute in Oman? Oman a fost numit “secretul cel mai bine pazit in lumea observarii pasarilor”.( sau birdwatching).
 3. Simbolul national al Omanului este o pereche de “Khanjars” incrucisate? Acesta este un pumnal traditional, (mai exact o sabie scurta, curbata, asemanatoare cu litera “J”, in forma de carlig) purtat de barbati pentru ocazii ceremoniale, fiind un simbol al barbatiei si al vitejiei. Acest simbol este utilizat si pe drapelul national dar si pe alte sigle guvernamentale.
 4. Petrolul si gazele sunt principalele produse de export din Oman, in timp ce cuprul este, de asemenea, exportat in cantitati limitate?
 5. Oman are o traditie foarte veche de constructie a navelor? Orasul Sur din nord- estul Omanului a fost extrem de popular in aceasta privinta. Aici au fost construite doua nave de lemn, cum ar fi ghanjah si sambuk, ce aveau capacitatea de a naviga pana in Africa de Est, China si India. Multe nave mai mici au fost construite, de asemenea, in oras, inclusiv traditionalele“dhows” utilizate in pescuit sau pentru transportul marfurilor.
 6. Pana in 1970, in tara nu existau hoteluri? Astazi exista sute de hoteluri, turismul fiind o industrie majora in Oman.
 7. Este o traditie in Oman sa intampini un vizitator cu un bol de curmale, qahwa (cafea cu cardamom) si fructe?
 8. Cea mai mare moschee din Oman – situata in Muscat – a fost construita din 300 de mii de tone de gresie indiana? Constructia moscheei a durat sase ani si patru luni.
 9. In Oman vei gasi una dintre cele mai vechi piete din lume – The Mutrah Souq? Aceasta piata are foarte multe magazine colorate, de unde poti cumpara frankincense (o rasina aromatica folosita in tamaie si parfumuri), khanjars de argint, bijuterii si multe alte obiecte exotice.
 10. Usile ornamentate, decorate si brodate sunt comune in Oman, fiind o atractie populara pentru vizitatori?
 • Muscat (Capitala Omanului )
 • Parfumeria Amouage (acesta este unul dintre cele mai scumpe si mai luxoase parfumuri din lume)
 • Bilad Sayt (un sat cu peisaje pitoresti)
 • Orasul istoric Nizwa
 • Fortul si piata din Nizwa
 • Fortul Bahla (apartine Patrimoniului Mondial UNESCO)
 • Grand Canyon of Oman
 • Birkat Al Mauz (unul dintre cele mai renumite sate in ruina din Sultanat)
 • Al Jabal Al Akhdar (The Green Mountain sau Muntele Verde)
 • Wahiba Sands
 • Orasul Sur
 • Dhow Factory (fabrica unde se construiesc traditionalele nave dhows)
 • Satul Ras AL Hadd ( un loc ideal pentru a vedea testoasa verde in habitatul sau natural)
 • Bimah Sinkhole
 • Marea Moschee (din Muscat)
 • Muzeul Bait Al Zubair
 • Muttrah Souq (o piata minunat colorata si una dintre cele mai vechi din Oman)
 • Palatul Al Alam (palatul oficial al Maiestatii Sale, Sultanul Qaboos)

Muscat : Crowne Plaza OCEC 4*
(1 noapte)

Nizwa: Falaj Daris Hotel 3*
(2 nopti)

Wahiba Sands: Sama Al Wasil Desert Camp

(1 noapte)

Sur: Sur Plaza Hotel 3*
(1 noapte)

Muscat: Sundus Rotana 4*
(1 noapte)

#

Perioada de calatorie

Pret pachet complet cu zbor inclus din Bucuresti

1 Oricand in intervalul 01.11.2018 – 31.10.2019
2185 EUR /adult in camera DBL (minim 2 turisti ce calatoresc in aceeasi perioada)
2 Reducere Early Booking aplicata pentru rezervari efectuate si achitate integral cu minim 120 de zile inainte de plecare
 Reducere 4%

Promo: Pentru grupuri de 4 si peste 4 persoane ce calatoresc in aceeasi perioada (grupuri de prieteni / familie / etc.) se aplica discount – 410 EUR/persoana in DBL

 

Supliment camera Single (pentru minim 2 turisti ce calatoresc in acelasi timp) – 375 EUR/persoana

 

Pentru rezervari efectuate si achitate integral cu minim 120 de zile inainte de data plecarii se ofera discount 4% din pretul pachetului.

 

*Preturile totale ale pachetelor pot varia in functie de perioada aleasa si momentul rezervarii ferme. Varaiatiile provin din costurile biletelor de avion care sunt, in general, foarte dinamice.

Hotel: Crowne Plaza OCEC 4* sau similar

Dupa sosirea in Aeroportul International Muscat,  se va merge la biroul pentru achizitionarea vizei. In mod alternativ, se poate elibera viza fara probleme, online, accesand www.evisa.rop.gov.om – pentru a obtine viza inainte de plecarea din tara.

Dupa obtinerea vizei, va avea loc intalnirea cu reprezentantul nostru din Oman si transferul la hotel in Muscat, unde se va ramane peste noapte.

Hotel: Falaj Daris Hotel 3* sau similar
Regim masa: mic dejun

Dupa micul dejuns si check-out-ul de la hotel, va avea loc intalnirea cu ghidul vorbitor de limba engleza, in lobby-ul hotelului, urmand ca prima oprire a zilei sa fie la Parfumeria Amouage ( deschisa de duminica si pana joi, cu exceptia sarbatorilor legale), unde se fabrica unul dintre cele mai scumpe si mai luxoase parfumuri din lume – parfumul Amouage.

Dupa turul interior ghidat al fabricii, va urma o sesiune de testare a parfumurilor.

Mai departe, se va merge catre Wadi Bani Auf, una dintre cele cinci vai spectaculoase din Al Rustaq Wilayat, urmand ca drumul prin acest loc sa ne conduca catre satul de munte, Bilad Sayt. Dupa trecerea mai multor sate mai mici si vai, vom ajunge la Bilad Sayt, un sat cu peisaje pitoresti. Dupa vizitarea imprejurimilor, dupa-amiaza tarziu, se va merge catre Nizwa, unde se va si ramane peste noapte.

Hotel: Falaj Daris Hotel 3* sau similar
Regim masa: mic dejun

Dupa micul dejun, ziua de astazi va continua cu explorarea orasului Nizwa. Incepem ziua, vizitand Fortul fascinant de la Nizwa – un monument al ingeniozitatii arhitectonice din Oman, fortul reflectand priceperea ingineriei militare a constructorilor de forturi din timpul trecut.

Acesta este de asemenea, unul dintre cele mai frumoase edificii istorice ale Sultanatului. Amplasat intr-o intindere verde a palmierilor ce produc delicioasele curmale, fortul Nizwa este un memento puternic al invincibilitatii orasului, in timpul perioadelor turbulente din lunga istorie a Omanului.

Dupa oprirea la acest fort, se va vizita souq-ul plin de argint si piata traditionala de argintarie. Ziua va continua spre orasul Bahla renumit pentru ceramicele sale, urmatorul obiectiv fiind Fortul Bahla, listat in patrimoniul UNESCO. Dupa oprirea foto de aici, se va ajunge la castelul Jibreen (castel ce a fost construit in timpul unei perioade de pace si prosperitate, ca o casa de vara). Se spune ca in aceasta zona a calatorit Regina din Sheba, in cautarea rasinei aromatice folosita in tamaie si parfumuri – frankincense – folosita de asemenea si la producerea celebrului parfum Amouage.

Castelul este cunoscut pentru maiestria plafoanelor pictate, dar si versetele sculptate din Coran. Lucrarile frumoase de restaurare, impreuna cu obiectele de uz casnic, decoreaza camerele pentru a oferi o perspectiva mai buna asupra modului in care resedinta ar fi putut sa apara in gloria sa.

Aventura de astazi va continua catre muntele Jebel Shams pentru a vizita Marele Canyon din Oman. La o inaltime  de 3000 de metri, acesta este cel mai inalt varf din Oman. In timpul drumului spre Jebel Shams (sau muntele soare), se vor putea vedea minunatele terasari din Wadi Ghul. Dupa momente de relaxare si peisajele uimitoare din varful muntelui, se va porni inapoi catre Nizwa, unde se va ramane peste noapte.

Hotel:  Sama Al Wasil Desert Camp sau similar
Regim masa: mic dejun+cina

Dupa micul dejun, aventura de astazi va incepe de dimineata, cu calatoria spre Muntele Jabal Akhdar. Dar inainte de a ajunge, ne vom opri  in orasul Birkat Al Mauz, unde se va vizita atat plantatia de banane cat si cea de curmale, dar si fortul abandonat.

Ridicandu-se la o inaltime ametitoare de aproximativ 3 mii de metri deasupra nivelului mării, Al Jabal Al Akhdar ( sau Muntele Verde) este, fara îndoială, unul dintre cele mai inalte puncte din Sultanat, facandu-l un hotspot pentru aventura si peisaje spectaculoase.

Fiind una din zonele protejate din sultanatul Omanului,  aici locuiesc aproximativ 54 de comunitati, presarate pe diferite nivele ale muntelui.

Desi la poalele muntelui imprejurimile sunt in general caracterizate prin zone semi-aride, in mare parte teren de pietre si pamant prafuit, la planurile superioare ale muntelui, vegetatia cuprinde pomi fructiferi, flori si arbusti. Comunitati precum Wadi Bani Habib, Sayq, Al Manakher, Al Ain, Kotom al Hail si Al Shuraijah au aici grupuri de ferme care cultiva rodii, caise, piersici, cirese si nuci pe parcursul anului in care clima este potrivita.

Ziua de azi va continua catre Wahiba, unde peste noapte se va ramane intr-o tabara din nisipurile de aici. Cina este inclusa in tariful camerei de aici.

Hotel: Sur Plaza Hotel 3* sau similar
Regim masa: mic dejun

Dupa micul dejun si check-out-ul din tabara, de-a lungul traseului spre drumul principal, cu putin noroc, se vor putea vedea si casele gruparilor de Bedouini.

Ziua va continua cu oprirea catre micul paradis din desert, Wadi Bani Khalid, un loc ideal pentru o oprire relaxanta si pentru cateva momente de inot. (pentru a inota, este recomandat sa aveti short si tricou pentru a respecta poporul local.)

Urmatoarea oprire va fi orasul Sur, unde se va vizita Dhow Factory ( fabrica unde se construiesc traditionalele nave “dhows”) pentru a vedea live cum se construiesc aceste ambarcatiuni. De asemenea se va face o oprire si la Fath al Khair, cel mai mare Dhow facut in Oman.

Mai tarziu, se va ajunge in Ras AL Hadd, unde veti avea ocazia sa vedeti broasca testoasa verde in habitatul sau natural. Cu toate acestea, deoarece acesta este un habitat natural, uneori nu se poate vedea,  mai ales cand nu este sezonul de reproducere. Peste noapte se va ramane la hotel in Sur.

Hotel: Sundus Rotana 4* sau similar
Regim masa: mic dejun

Mic dejun la hotel, dupa care se va pleca catre capitala Muscat. Turul de astazi de-a lungul liniei de coasta de la Sur si pana la Quriyat, ne va oferi privelisti uimitoare ale apelor albastre din Golful Oman, alaturi de plajele albe impecabile.

Ziua va continua catre Wadi Tiwi, unde dupa momentele de relaxare si scurta plimbare prin sat, vom porni catre Bimah Sinkhole – un crater in pamant, unde se poate vedea piscina naturala cu apa verde, unde apa subterana se conecteaza la mare.

Dupa o oprire aici si dupa putina odihna, ne vom continua traseul prin uimitoarea vale Wadi Al Arbeyee, iar dupa ce vom opri pentru relaxare si vom admira privelistile, vom ajunge in capitala Muscat. Peste noapte se va ramane la hotel in Muscat.

Regim masa: mic dejun

Dupa micul dejun si check-out, in aceasta dimineata vom porni intr-un tur de jumatate de zi a capitalei Omanului.

Muscat este un oras ce ofera vizitatorilor sai o oportunitate unica de a asista la un centru comercial modern care exista in armonie cu cultura sa traditionala. Cu portul sau natural, Muscat inseamnă “Ancorare”, orasul aflandu-se intr-un “bol” vulcanic natural.

Turul nostru incepe cu o vizita la Marea Moschee ( deschisa doar de sambata pana joi) (doamnele trebuie sa isi acopere capul pe deplin cu o esarfa, iar barbatii trebuie sa poarte pantaloni lungi).

Ziua continua cu Muzeul Bait Al Zubair (vinerea este inchis). Acest muzeu este o scurta introducere, care urmareste istoria si dezvoltarea Sultanatului.

In continuare, vom fi martorii culorilor pietei Muttrah Souq. Acesta este una dintre cele mai vechi si mai fermecatoare piete din Oman – fiind o combinatie intre turistic si local. Aici vei gasi foarte multe magazine colorate, de unde poti cumpara frankincense (o rasina aromatica folosita in tamaie si parfumuri), khanjars de argint, bijuterii  si multe alte obiecte exotice.

Ultima atractie a zilei va fi magnificul Palat Al Alam – palatul oficial al Majestatii Sale Sultanul Qaboos ” flancat de Forturile portugheze Mirani & Jalali din secolul al 16-lea.

Dupa turul prin Muscat, veti fi transferati catre aeroport, pentru zborul retur spre casa.

Ofertele afisate sunt pachete standard cu zbor inclus din Bucuresti si pret estimat pentru perioadele mentionate pe baza tarifelor valabile la momentul publicarii ofertei. Exista posibilitatea ca pentru data de plecare dorita, preturile sa difere, fiind de exemplu in vigoare anumite promotii. Va rugam sa ne transmiteti o solicitare ferma pentru a calcula pretul valabil pentru data de plecare preferata de dvs.

Maroc, tara in care parca dintotdeauna ti-ai dorit sa ajungi, are tot ce poate stiai: moschei minunate, palate splendid decorate, mozaicuri antice, desert de o frumusete nemasurata, orase alb-albastre din care nu mai vrei sa pleci, stradute fermecatoare, piete de mirodenii...si in plus… farmec, farmec mult. Sfat: daca vrei sa te simti ca un pasa, alege printre locurile de cazare si un riad. Fresh Holidays stie.

Doamna Teodora

Vacanta Maroc - August 2017

Prin intermediul Fresh Holidays am avut parte de experiente unice, pline de amintiri memorabile. Si Africa de Sud dar si Mauritius ne-au surprins placut si ne-au facut sa intelegem ca “franturi” de rai se gasesc printre noi si sunt accesibile oricand.

Catalina si Vlad Fuica

Vacante active Africa de Sud - luna de miere Africa de Sud

Organizarea a fost excelenta, cazarea a fost peste asteptarile noastre, ghizii locali care ne-au insotit au fost foarte amabili si bine documentati, pasionati si mandri de istoria tarii lor. Multumim agentiei Fresh Holidays pentru aceasta minunata vacanta.

Andras si Anca Zlavog Vartolomei

Circuit Essential Peru - Aprilie 2017

Nu am decat cuvinte de lauda si multe multumiri echipei de la Fresh Holidays! Vreau sa punctez ca de la bun inceput au fost promti, flexibili si foarte implicati in ceea ce priveste planificarea vacantei si au raspuns la orice solicitare din partea noastra. Aceasta a fost prima noastra experienta cu Fresh Holidays, dar stim ca vom apela la ei si pentru alte vacante, pentru ca au fost excelenti! Multumim!

Renata Cheptene

Vacanta Singapore si Bali – Decembrie – Ianuarie 2018

Pretul programului se poate modifica in timp in functie de variatiile costurilor biletelor de avion. Preturile finale pentru perioada aleasa se reconfirma in momentul transmiterii ofertei, prin e-mail.

Pretul pachetului include:

  • 6 nopti cazare la hotelurile mentionate in program sau similare (1 noapte cazare in desert) DA
  • 6 mic dejun DA
  • 1 cina DA
  • Toate zborurile internationale, taxe de aeroport sau de plecare DA
  • Taxele de aeroport + bagaje de mana si de cala DA
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport DA
  • Transferuri, respectiv transportul catre diverse atractii se face in vehicule cu aer conditionat, cu sofer vorbitor de limba engleza DA 
  • Ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata programului DA 
  • Intrarile la obietivele turistice incluse in program DA 
  • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Oman  DA
  • Servicii intampinare la aeroporturi si asistenta, transfer si transport bagaje, asistenta check-in la hoteluri si prezenta reprezentantului local pentru fiecare proces logistic in parte DA
  • Apa asigurata in timpul calatoriei  DA
   • Asigurari medicale si stornoDA
   • Cheltuielile personale ale turistilor (tips, apeluri telefonice, spalatorie, taxe de fotografiat / filmat ale diverselor monumente / atractii din program, etc.) NU
   • Mesele care nu sunt incluse in program (Supliment la pranz in restaurante locale/ picnic – 22 USD / masa / persoana, apa inclusa)  NU
  • Bauturile care nu sunt mentionate in oferta  NU
  • Toate activitatile optionale NU
  • Viza pentru Oman NU


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Iran – Oferta tur complet farmecul Iranului in 13 zile

Oferte exotice

Promotii

Circuit complet 13 zile in Iran pe traseul Teheran – Isfahan – Yazd – Kerman - Desertul Shahdad - Shiraz, recomandat persoanelor cu spirit de explorare, ce isi doresc sa descopere istoria, cultura, arhitectura, ruinele antice ce apartin Patrimoniului Mondial (precum Pasargadae sau Persepolis) si peisajele fermecatoare ale Iranului si sa se bucure de experiente autentice.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro