Oferte last minute 2021 in Mexic - vacanta exotica in Cancun si Riviera Maya

Selectie de hoteluri cu cele mai bune oferte last minute pentru plecarile urmatoare in Mexic - Cancun si Riviera Maya - pachete cu zbor inclus din Bucuresti

Oferta Premium Last Minute in Mexic

Promotie vacanta 2021 in Mexic - Cancun si Riviera Maya

Valabila in limita locurilor disponibile

Pachete cu toate serviciile incluse

Pachet cu zbor inclus din Bucuresti

La cerere si din alte orase

Cu ajutorul Fresh Holidays si a lui Cosmin Neacsu am avut o saptamâna de miere de excepție.

Catalina si Daniel

Luna de miere de lux in Mauritius - Mai 2016

Am mai petrecut inca o zi de neuitat in Mauritius. #‎PerfectHoneymoon‬ Thanks Fresh Holidays

Gabriela si Cornel

Luna de miere in Mauritius - Februarie 2016

Hotelul ales conform sugestiei dvs, s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre atat din punct de vedere al serviciilor oferite cat si al personalului, foarte amabil si prietenos.

Fam. Cioban

Vacanta cu familia in Mauritius

Oferta Promotionala Mexic – Cancun si Riviera Maya 2021

Valabila in limita disponibilitatii, pentru plecari in perioada februarie – martie 2021

 

 • Selectie de hoteluri de 5* All Inclusive recomandate atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii, in Mexiczona Cancun si Riviera Maya – zbor inclus din Bucuresti

 • Bonus! Asigurare medicala si storno, travel protection 1908 cu acoperire inclusiv pentru cazurile de covid-19.

 

Mexic este una dintre putinele destinatii exotice care s-au deschis pentru turismul general in timpul pandemiei de Coronavirus. Chiar daca Mexic se afla inca in stare de urgenta sanitara, zona Cancun – Riviera Maya este deschisa pentru turism insa anumite reguli si restrictii se afla inca in vigoare.

Chiar si asa, sezonul de iarna este ideal pentru a vizita aceasta regiune si a va bucura de o vacanta exotica, sub soarele tropical, vacanta pe care cu siguranta ati asteptat-o tot anul.

 

Am selectat cateva hotelui de 5* All Inclusive pe care le recomandam in mod normal turistilor nostri si unde suntem siguri ca va veti simti excelent. Acestea sunt doar cateva sugestii de locatii in care sa stati si perioade in care sa calatoriti.

 

Mai departe, consultantii Fresh Holidays va stau la dispozitie pentru personalizarea programelor conform dorintelor voastre.

#

Date de plecare

Pret

1 Februarie – Martie 2021 Promo -> de la 1298 EUR  / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Februarie – Martie 2021 Promo -> de la 1460 EUR  / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Februarie – Martie 2021 Promo -> de la 1733 EUR  / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Februarie – Martie 2021 Promo -> de la 1420 EUR  / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Februarie – Martie 2021 Promo -> de la 2058 EUR  / adult in camera DBL

Conditii de calatorie si protocoalele Covid-19

 

In momentul publicarii acestei oferte, conditiile de intrare in Mexic NU impun prezentarea unui test PCR Covid-19 negativ 

 

Mexic se afla pe lista verde a Romaniei si nu se impune izolarea sau carantinarea la sosirea in tara. De asemenea, cetatenii romani pot calatori in Mexic, in zona Cancun si Riviera Maya, fara restrictii.

 

Pentru ca aceasta situatie se poate schimba si de la o zi la alta, va recomandam sa cititi conditiile actualizate pe site-urile oficiale, de exemplu aici:

https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19 si / sau sa contactati autoritatile competente pentru a obtine informatiile la zi.

 

Conditiile generale de acces in Mexic le puteti consulta pe site-urile oficiale, de exemplu site-ul mae, aici. Mexic se afla pe lista verde in momentul publicarii acestei pagini si nu se impun restrictii la revenirea in Romania.  Va rugam sa consultati insa frecvent lista tarilor galbene si verzi pentru ca aceasta se modifica permanent. Puteti consulta aceasta lista, actualizata, aici.

 

Alte informatii utile

Documente necesare calatoriei: pasaport electronic valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare va rugam sa accesati websiteul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Partenerii la sol isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

 

Biletul de avion reprezinta contractul de transport intre compania aeriana si persoana inscrisa pe bilet. Rezervarile si biletele de calatorie sunt nominale. Pasagerul are obligatia de a verifica daca are toate documentele necesare calatoriei (bilet si pasaport) si daca acestea sunt valabile, inclusiv documentele minorilor. Recomandam prezentarea la zbor cu minim 3 ore inainte de decolare.

 

Check-in-ul se inchide cu 60 de minute inainte de ora de decolare. Inainte de calatorie se recomanda sa verificati pe www.politiadefrontiera.ro sau la telefon 9590 daca indepliniti conditiile de iesire din tara. In cazul modificarilor de date, ruta sau nume, va rugam sa contactati agentia noastra sau compania aeriana pentru a afla conditiile in care se pot face aceste modificari.

Pretul pachetului include:

 • 7 nopti cazare cu All Inclusive in functie de hotelul alesDA
 • Zbor inclus din Bucuresti OTP – CUN – OTP + taxe de aeroport DA
 • Asistenta locala in limba engleza si spaniola asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Mexic DA
 • Bagaj de cala si de manaDA
 • Transfer aeroport – hotel- aeroport DA
 • Asigurari medicale si storno inclusiv cu travel protection Covid – 19 DA


0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Costa Rica salbatica Eco-Aventura – aventuri in jungla tropicala si plaja la Caraibe

Vacanta pentru familii cu copii in Zanzibar 2021

Vacanta pentru familii cu copii in Hurghada 2021

Costa Rica – Experienta Pura Vida – Tara vulcanilor si plajele Oceanului Pacific

Ofertele sunt promotiile recomandate de consultantii nostri la hotelurile selectate pentru datele de plecare afisate. Pentru oferte personalizate (alte date de plecare, alte hoteluri, plecari din alte orase sau structuri de ocupare diferite ale camerelor) va rugam sa ne contactati.

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro