Oferte last minute 2021 - 2022 in Maldive All Inclusive

Selectie de hoteluri cu cele mai bune oferte last minute pentru plecarile urmatoare in Maldive - pachete cu zbor inclus din Bucuresti

Oferta Premium Last Minute Maldive

Promotie vacanta 2021 - 2022 in Maldive

Valabila in limita locurilor disponibile

pachete complete cu toate serviciile incluse

Pachete cu zbor inclus din Bucuresti

la cerere si din alte orase

Luna de miere in Mauritius a fost o experienta minunata! Multumiri lui Cosmin, datorita caruia vacanta noastra a fost atat de frumoasa si pentru care am numai cuvinte de lauda, pentru implicare si profesionalism.

Elena si Mihai

Luna de miere in Mauritius - Noiembrie 2019

Recomand Fresh Holidays, agentie orientata catre client si mai putin catre vanzare, cu parteneri de incredere care te vor face sa te simti extraordinar! Ne-ati depasit asteptarile, va multumim!

Alice si Alexandru

Luna de miere in Mauritius - Noiembrie 2019

Ne doream un sejur – luna de miere intr-un loc deosebit si in urma unei discutii telefonice cu Ecaterina am ales Mauritius. Am facut alegerea perfecta si vom recomanda prietenilor atat insula Mauritius cat si colaborarea cu Fresh Holidays.

Oana si Cosmin

Luna de miere in Mauritius - Iunie 2019

Cu toate ca a fost a doua oara cand o vizitam mi a parut si mai frumoasa ca si destinatie exotica adecvata si pentru familiile cu copii si la asta au contribuit foarte mult cei de la Fresh Holidays ( Cosmin si Diana ) care au avut grija sa organizeze o vacanta extraordinara.

Fam Mocanu

Vacanta in familie #FamilyHolidayByFreshHolidays - Octombrie 2019

Oferta promotionala vacanta Maldive 2021 – 2022

 

Valabila in limita disponibilitatii pentru plecari in perioada noiembrie 2021 – iunie 2022

 

 • Selectie de hoteluri de 4, 5* si 5* premium All Inclusive recomandate atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii, in Maldivezbor inclus cu Qatar Airways (flexibilitate totala!)

 • Bonus! Asigurare medicala si storno, travel protection 1908 cu acoperire inclusiv pentru cazurile de covid-19.

 

Maldive este poate una dintre cele mai dorite destinatii de vacanta din lume.

Anul acesta, este si una dintre putinele destinatii tropicale deschise pentru turismul general. Distantarea fiind asigurata in contextul in care resoturile sunt aerisite, spatioase, pe atoluri private si totul se intampla in aer liber iar conditia de intrare in tara care implica prezentarea unui test Covid PCR negativ, reduc mult riscul unor imbolnaviri in timpul vacantei in Maldive.

 

De asemenea, zborurile incluse in pachetele promovate de catre noi, sunt operate de Qatar Airways, compania aeriana care a implementat printre cele mai sigure si bune protocoale sanitare la bordul aeronavelor sale.

 

Asa ca va invitam sa iesiti din agitatia cotidiana si sa profitati de ocazia de a petrece o vacanta la tropice, pe o insula privata, pe o plaja salbatica, incojurat de atoli, lagune si recifuri de corali.

 

In plus, veti beneficia de unele dintre cele mai bune promotii care au exitat vreodata pentru calatoriile in Maldive, hotelieri de aici reducand mult tarifele pentru a ajuta la relansarea turismului.

#

Date de plecare

Pret

1 Plecari in perioada noiembrie, decembrie 2021 + februarie, martie, aprilie 2022 Promo – > de la 2659 EUR / adult in camera DBL
2 Plecari in ianuarie 2022 Promo – > de la 2913 EUR / adult in camera DBL
3 Plecari in mai si iunie 2022 Promo – > de la 2475 EUR / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Plecari in perioada noiembrie, decembrie 2021 + ianuarie, februarie, martie, aprilie 2022 Promo – > de la 2421 EUR / adult in camera DBL
2 Plecari in mai si iunie 2022 Promo – > de la 1898 EUR / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Plecari in perioada noiembrie, decembrie 2021 + ianuarie, februarie, martie, aprilie 2022 Promo – > de la 3241 EUR / adult in camera DBL
2 Plecari in mai si iunie 2022 Promo – > de la 2946 EUR / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Plecari in perioada noiembrie, decembrie 2021 + ianuarie, februarie, martie, aprilie 2022 Promo – > de la 4280 EUR / adult in camera DBL
2 Plecari in mai si iunie 2022 Promo – > de la 3274 EUR / adult in camera DBL

#

Date de plecare

Pret

1 Plecari in perioada noiembrie, decembrie 2021 + ianuarie, februarie, martie 2022 Promo – > de la 5721 EUR / adult in camera DBL
2 Plecari in aprilie, mai si iunie 2022 Promo – > de la 4516 EUR / adult in camera DBL

Conditii de calatorie si protocoalele Covid-19

 

In momentul publicarii acestei oferte, conditiile de intrare in Maldive impun prezentarea unui test PCR Covid-19 negativ efectuat cu  72h, sau mai putin, inainte de sosirea in Maldive. 

 

Pentru a urmari situatia in are se afla o destinatie (lista verde, galbena sau rosie)va rugam sa consultati informatiile oficiale si paginile oficiale unde aceste informatii se actualizeaza continuu https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19 si / sau sa contactati autoritatile competente pentru a obtine informatiile la zi.

 

Conditiile generale de acces in Maldive le puteti consulta pe site-urile oficiale, de exemplu site-ul mae, aici.

 

Alte informatii utile

Documente necesare calatoriei: pasaport electronic valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare va rugam sa accesati websiteul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Partenerii la sol isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

 

Biletul de avion reprezinta contractul de transport intre compania aeriana si persoana inscrisa pe bilet. Rezervarile si biletele de calatorie sunt nominale. Pasagerul are obligatia de a verifica daca are toate documentele necesare calatoriei (bilet si pasaport) si daca acestea sunt valabile, inclusiv documentele minorilor. Recomandam prezentarea la zbor cu minim 3 ore inainte de decolare.

Check-in-ul se inchide cu 60 de minute inainte de ora de decolare. Inainte de calatorie se recomanda sa verificati pe www.politiadefrontiera.ro sau la telefon 9590 daca indepliniti conditiile de iesire din tara. In cazul modificarilor de date, ruta sau nume, va rugam sa contactati agentia noastra sau compania aeriana pentru a afla conditiile in care se pot face aceste modificari.

Pretul pachetului include:

 • 7 nopti cazare cu All Inclusive in functie de hotelul alesDA
 • Zbor OTP – MLE – OTP + taxe de aeroport DA
 • Asistenta locala in limba engleza asigurata de partenerii directi ai Fresh Holidays in Maldive  DA
 • Bagaj de cala si de manaDA
 • Transfer aeroport – hotel- aeroport cu barca rapida sau hidroavion in functie de hotelul ales DA
 • Asigurari medicale si storno – inclusiv protectie COVID-19 DA

0770 574 088

0754 012 262

Alte oferte recomandate

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Circuit Costa Rica – Experienta Pura Vida – Tara vulcanilor si plajele Oceanului Pacific

Circuit Costa Rica explorer – 13 zile de aventuri din Caraibe la Pacific

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro