Oferta de vacanta la ski in Austria 2021

Selectie de hoteluri in regiunile Salzburg si Tyrol, localizate in cele mai bune zone de ski din Austria.

Sejur pentru familii cu copii in Austria la ski

Vacanta de iarna la ski in Austria

Calatorii in anul 2021 in perioada decembrie 2020-mai 2021

locatii recomandate in cele mai bune zone de ski din Austria

Pachete complete de 7 nopti

La cerere orice alt nr de nopti

Sejur 7 nopti la ski in Austria de Revelion si in restul sezonului

Vacanta de iarna la ski in locatii recomandate de consultantii Fresh Holidays, schiori si snowboarderi

 

Oferte promotionale pentru sezonul de iarna 2021, inclusiv Revelion

 

 

Oricat de mult ne-ar placea destinatiile exotice, nu este iarna in care sa nu ajungem macar o data la ski in Austria, locul nostru preferat. De ani de zile petrecem fie sarbatorile de iarna fie vacanta din ianuarie sau februarie si uneori chiar cea de Paste, la ski in Austria.

 

Schiori si snowboarderi experimentati impreuna cu pitica noastra care de la 3 ani a descoperit ski-ul si acum asteapta vacanta de iarna mai mult decat orice pe lume, venim cu expertiza noastra pentru a va oferi voua, celor care va doriti sa petreceti o vacanta memorabila la ski in Austria, cele mai bune sfaturi in alegerea locatiilor potrivite pentru voi.

 

Am creat o selectie de hoteluri si pensiuni aflate in zona unor domenii schiabile exceptionale si va ajutam cu sfaturile si experienta noastra sa alegeti exact zona, regiuna, tipul de hotel / pensiune care se potriveste cerintelor voastre, nivelului de experienta pe care il aveti sau altor criterii relevante.

Asa ca nu ezitati sa solicitati aceste informatii, pentru ca sunt esentiale in alegerea statiunii potrivite pentru fiecare tip de schior/snowboarder:)

Hoteluri si pensiuni recomandate in regiunea Salzburg

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Annaberg im Lammertal

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 534 EUR/adult in cabana (se inchiriaza intreaga cabana X 6 persoane)
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 171 EUR/adult in cabana (se inchiriaza intreaga cabana X 6 persoane)

Ofertele sunt promotiile recomandate de consultantii nostri la hotelurile selectate pentru datele de plecare afisate. Pentru oferte personalizate (alte date de plecare, alte hoteluri, plecari din alte orase sau structuri de ocupare diferite ale camerelor) va rugam sa ne contactati.

Cu ajutorul Fresh Holidays si a lui Cosmin Neacsu am avut o saptamâna de miere de excepție.

Catalina si Daniel

Luna de miere de lux in Mauritius - Mai 2016

In primul rand, comunicarea cu Cosmin a fost excelenta, multitudinea de informatii oferita a fost excelenta, punandu-ne in tema cu mersul lucrurilor pe insula.

Mauritius este un loc absolut superb, cu ocean de o culoare incredibila, cu numeroase posibilitati pentru pasionatii de sporturi acvatice. Oamenii sunt deosebit de calzi, prietenosi, veseli si foarte atenti!

Oana

Luna de miere in Mauritius - Westin Turtle Bay - Septembrie 2017

Ne uitam de cateva luni bune pentru aceasta destinatie, dar nu eram hotarati daca voiam sa apelam la o agentie sau sa ne luam noi bilete si cazare, asta pana cand am vorbit cu Ruxandra (careia ii multumim din suflet pentru tot sprijinul acordat la orice ora) si am zis gata, cu cei de la Fresh Holidays plecam 🙂

Recunosc ca nu stiam de aceasta agentie si am stat un pic cu emotii, dar recomand cu toata increderea!!!

Raluca

Luna de miere in Mauritius - Hotel Zilwa Attitude - iunie 2018

Am avut o vacanta frumoasa, hotelul a fost de vis, oamenii foarte primitori, ne am relaxat, ne am plimbat.

Ema si Robert

Luna de miere in Mauritius - Hotel Herritage Le Telfair 5* - iunie 2018

Oferta vacanta la ski in Austria - Statiunea St. Johann im Pongau

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 639 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 414 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)


0770 574 088

0754 012 262

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea St. Johann im Pongau

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 882 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 595 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Obertauern

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 1434 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 1022 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Bad Gastein

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 384 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 335 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Bad Gastein

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 696 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 411 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Bad Hofgastein

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 945 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 571 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Hoteluri si pensiuni recomandate in regiunea Tyrol

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Ried im Zillertal

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 698 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 564 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Zell Am Ziller

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 467 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 360 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Zell Am Ziller

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 744 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 485 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Oferta vacanta la ski in Austria - statiunea Zell Am Ziller

Rezerva Acum

#

Date de plecare

Pret 

1 Sejur de Revelion (intrare recomandata 26.12.2020) 941 EUR/adult in DBL
2 Intrare oricand, la cerere, sezon de ski ianuarie – aprilie 2021 de la 749 EUR/adult in DBL – pretul exact se reconfirma in functie de perioada aleasa (variaza in functie de sezonalitate)

Preturile afisate sunt per adult in camera DBL. Pentru structura de ocupare 2+1, 2+2, etc, ofertele se transmit actualizate, la cerere. Preturile afisate sunt dinamice si se pot modifica in timp. Se reconfirma la cerere. 

 

Pentru sezonul ianuarie-aprilie 2021, este afisat cel mai mic pret disponibil la momentul publicarii ofertei. Preturile difera in functie de sezonalitate (de exemplu in ianuarie si februarie posibil sa fie mai ridicate). Pentru a primi o oferta actualizata, valabila in timp real, va rugam sa contactati unul dintre consultantii Fresh Holidays. 

 

La cerere va putem recomanda si alte locatii disponibile atat de tipul holiday homes fara masa pe care le puteti imparti mai multe familii cat si hoteluri de lux, resorturi tematice, etc. 

 

 

Conditii de calatorie si protocoalele Covid-19

 

In ceea ce priveste restrictiile de calatorie generate de pandemia Covid-19, in acest moment in Austria se poate intra prezentand un test Sars-Cov-2 PCR negativ efectuat cu maxim 72h inainte de sosire. Va recomandam sa consultati insa frecvent aceste informatii care se pot schimba de la o zi la alta, pe site-urile oficiale, cum sunt MAE sau CNSCBT.

Totodata, este bine sa stiti ca hotelierii din Austria si administratorii statiunilor de ski s-au pregatit intens si au implementat toate masurile sanitare necesare pentru siguranta turistilor si a populatiei locale si va astepta sa reveniti la ski, in Alpi.


0770 574 088

0754 012 262

Pachetul include

 • 7 nopti cazare cu regimul de masa mentionat DA
 • consultanta de specialitate – consultantii Fresh Holidays practicanti ai sporturilor de iarna care calatoresc anual in Austria, va vor recomanda cele mai bune zone de ski si hoteluri/pensiuni care se potrivesc cerintelor dvs, nivelului la care va aflati, varstei dvs si a copiilor, etc.  DA
 • Asigurari medicale si stornoDA

Pachetul nu include

 • contravaloare ski-pass-ului  NU
 • Alte servicii conexe (inchiriere echipamente, transferuri, alte mese decat cele mentionate in oferta, etc) NU
 • Costul testului covid-19 PCR obligatoriu a fi efectuat cu cel mult 72h inainte de sosire (va rugam sa verificati constant conditiile de calatorie in Austria intrucat aceste cerinte se pot modifica in orice moment) NU

Alte oferte recomandate

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Vacanta cu familia in Phuket – Thailanda

Oferte Last Minute

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Phuket - Thailanda. Sejur dedicat celor mari si celor mici - plecari disponibile la cerere tot anul 2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferte last minute vacanta Republica Dominicana 2021

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Republica Dominicana - Punta Cana cu zbor inclus din Bucuresti si cadou - asigurari medicale si storno cu protectie Covid-19 inclusa - Oferta Promo 2021.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Fresh Holidays

 •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
         - vis-a-vis de Greengate

 •    Mobil: +40754 012 262
                      +40770 574 088

 •    Mail: info@freshholidays.ro