Ana si Abadi - Testimonial Luna de miere in Singapore si Bali - iunie 2019

Cosmin, iti multumim tare mult pentru organizarea perfecta a acestei excursii si sper sa reusim sa ne vedem pentru planificarea urmatoarei aventuri.

Pentru luna de miere ne-am dorit o excursie combinata, activa – relaxanta, unde totul sa fie “NOU”. Cu ajutorul lui Cosmin am reusit sa gasim varianta potrivita pentru noi : Singapore – Bali.

In Singapore cel mai mult m-a impresionat cum au reusit sa implementeze solutii urbane care sa raspunda nevoilor de reducere a poluarii, consum responsabil și echilibru între natura și mediul urban. Peste 50% din cladiri sunt “inverzite” , adaptate la standarde ecologice ( hotelul Oasia Downtown unde am fost cazati este un ex de asfel de cladire ). Singapore este modelul de sustenabilitate al Asiei.

Un alt aspect fascinant al acestei tari este amestecul dintre vechi și nou. În timp ce o parte a unor strazi se remarcă prin zgarie-nori interminabili, o alta parte isi pastreaza casele coloniale din secolele trecute.

Indiferent ca ești pasionat de arhitectura, gastronomie, istorie, cultura sau natura, vei avea parte de un sejur minunat în Singapore. In cele 4 zile cat am stat, am reusit sa vizitam Gardens by the Bay, Marina Bay, Gradina Botanica, China Town, Gradina zoologica . ..
Bali este o “lectie de viata” daca vizitezi pentru prima data Asia. Simplitatea, bunatatea si credinta oamenilor este uimitoare, nu pun deloc preț pe lucrurile materiale, sunt impacati cu ei și traiesc din plin clipa prezenta, ceea ce pe la europeni prin carti se numește Zen.

 

Inca din aeroport, am simtit ospitalitatea oamenilor, majoritatea familiilor de aici traind din turism, incepand de la soferul prietenos ce ne-a dus la cazare şi pana la angajatii resortului. Am stat 3 nopti in Ubud – hotel Tjampuhan, unde am vizitat cele mai importante temple, plantatiile de orez, cascade, padurea cu maimute, vulcanul Batur, plantatia de cafea (unde poti consuma cea mai scumpa cafea din lume, boabele fiind atent selectate de un animal numit Luwak ) si 5 nopti in Nusa Dua (hotel Laguna – excelent) unde ne-am relaxat la plaja (Nusa Penida Island – este raiul pe pamant )

 

Am ramas impresionati de cum reusesc balinezii sa-si pastreze mostenirea culturala dar si natura salbatica, avand in vedere ca traim intr-o lume moderna a globalizarii.

 

Cosmin, iti multumim tare mult pentru organizarea perfecta a acestei excursii si sper sa reusim sa ne vedem pentru planificarea urmatoarei aventuri.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro