Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Alex Tiuca - la hotelurile Ravenala si Zilwa Attitude - noiembrie 2017

Multumim echipei Fresh Holidays (in special Ecaterinei) si cu siguranta vom mai apela la serviciile voastre!

Cum ne-am ales luna de miere?

 

Cand vine vorba de un concediu cu totul si cu totul special, cum e luna de miere, sa te decizi devine complicat. Dar dupa indelungate discutii si articole citite, am ales Mauritius (perioada aleasa de noi a fost sfarsitul lunii noiembrie, inceputul lunii decembrie, in plina vara in emisfera sudica). Si pentru ca nu e o destinatie chiar la indemana, am apelat la Fresh Holidays, pentru care avem doar cuvinte de lauda.

 

Dar haideti sa o luam cu inceputul…. De ce am ales Mauritius?

 

Pentru plajele superbe; din 200 km de coasta, 170 km sunt reprezentati de plaja, iar cat despre apa Oceanului Indian…..ei bine, e turcoaz, pe bune! Ne-am convins ca pozele vazute pe net de a lungul timpului sunt reale si plajele precum Trou aux Biches, Le Morne, Flic en Flac, cat si plaja privata de la Zilwa (unul din resorturile la care am fost cazați) sunt de un turcoaz perfect!

 

Pentru diversitatea culturala si religioasa care este atat de pregnanta si interesanta incat o observi inca din aeroport. Populatia de 1.2 milioane de locuitori e compusa din hindusi, crestini, musulmani si budisti. In doar cateva zile am avut ocazia sa interactionam cu oameni foarte diferiti intre ei ca si cultura si convingeri religioase, dar toti uniti de ideea ca turistii sunt de nepretuit si un client multumit iti va aduce alti clienti.

De altfel turismul e principala lor sursa de venit, urmat de nesfarsitele lanuri de trestie de zahar.

 

Pentru ca voiam mai mult decat plaja si leneveala. Sunt nenumarate activitati pe care poti sa le faci de la sporturi de apa (incluse la resort), pana la explorarea insulei in excursii organizate sau pe cont propriu. O alta optiune ar fi excursiile pe mare in partea de vest a insulei unde vei avea ocazia sa inoti cu delfinii.

De asemenea, de recomandat ar fi croaziera cu catamaranul la superba insula Ile aux Cerfs.

 

Pentru standardele hoteliere foarte ridicate. Noi am ales sa ne impartim sederea in 5 nopti la Ravenala (renumit pentru bucataria vasta de care dispune), unde am asistat la niste apusuri superbe, iar apoi 4 nopti la Zilwa, situat intr-un loc privilegiat in nordul insulei. Cu riscul de a ne repeta, plaja si apa Oceanului Indian sunt de nota 10 aici.

 

De ce am ales serviciile Fresh Holidays?

 

Pentru ca de la primul email au fost gata sa ne ajute, ne-au oferit propuneri, idei, sprijin si cel mai important, in contextul pietei turismului din Romania, ne-au dat inca de la inceput senzatia de incredere si profesionalism, desi practic noi nu ne-am intalnit, toata comunicarea a avut loc pe email.

Multumim echipei Fresh Holidays (in special Ecaterinei) si cu siguranta vom mai apela la serviciile voastre!

Oferte recomandate in Mauritius

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro