Testimonial Vacanta Romantica Santorini - Alexandra Minca - August 2017

A fost de departe cea mai frumoasa vacanta si recomand cu incredere si caldura, niste oameni extraordinari, care ne-au ajutat sa ne bucuram de o poveste.

Am auzit atat de multe povesti despre Santorini, despre locurile care merita vazute, despre atmosfera din Fira, capitala insulei, despre sutele de restaurante, taverne, magazine sau biserici incat este greu de explicat intr-un comentariu experienta traita.
Stradutele labirint, casele albe, terasele hotelurilor, ruinele cetatilor medievale, toate conduc la un paradis al iubirii si romantismului.

 

Este un taram idilic, o insula ce ofera oportunitati la tot pasul, apusuri incununate in aplauzele multimii exaltate, o insula perfecta pentru o escapada romantica.
Santorini este un miraj, un basm ce trebuie trait macar o data in viata.
Cu siguranta, escapada din Santorini nu ar fi fost descrisa in cuvintele de mai sus daca echipa Fresh Holidays nu ar fi fost in spatele acestui vis devenit realitate.

Totul a fost pregatit in detaliu, bucurandu-ne de servicii ireprosabile, fara cusur.
Hotelul propus, locurile vizitate la propunerea echipei Fresh Holidays, restaurantele, tavernele, excursiile, totul a fost exceptional si ma declar intru-totul multumita de calitatea serviciilor lor.

 

A fost de departe cea mai frumoasa vacanta si recomand cu incredere si caldura, niste oameni extraordinari, care ne au ajutat sa ne bucuram de o poveste.

Multumim pentru idee, am fost impresionati de profesionalismul echipei si Fresh Holidays va ramane agentia cu care noi vom face toate visurile noastre sa devina realitate.

Oferte recomandate in Insula Santorini

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro