Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Radu si Alexandra - Septembrie 2018 - Ambre Resort

Toate informatiile adunate de la cei care au calatorit in Mauritius dar si cele pe care personal le aflase ne au ajutat mult in cadrul excursiei care a fost una de nota 10.

Am auzit de agentia Fresh Holidays de la o prietena pasionata de traveling si de posibilitati faine de a calatori atat prin intermediul agentiilor clasice cat si a agentiilor de tip DIY.

 

Urmaream sa ajung intr o locatie exotica pentru luna de miere si aveam cateva criterii de bifat : apa cristalina, un loc sigur, care iti ofera si ceva activitati plus un buget estimativ.

 

Cu ajutorul lui Cosmin care de la primul e mail s a aratat extrem de implicat am ales Mauritius.

 

Absolut toate detaliile pe care am dorit sa le cunosc mi le a oferit atat via e mail cat si la telefon. Toate informatiile adunate de la cei care au calatorit in Mauritius dar si cele pe care personal le aflase ne au ajutat mult in cadrul excursiei care a fost una de nota 10.

Am ales o cazare de 8 nopti la Ambre a Sun Resort, cu allinclusive in luna septembrie. Stiu, suna “romaneste” acest allinclusive, insa diversitatea si calitatea mancarurilor servite ne a impresionat.

Avand in vedere ca eram in luna de miere am avut parte si de o cina festiva, din partea casei, pe malul oceanului.

 

Ca si excursii am luat, la recomandarea lui Cosmin, One Live Speed Boat, care a fost una mi nu na ta! Oamenii sunt de o veselie contagioasa, canta, povestesc, iar pe mine m a lasat ghidul chiar sa conduc salupa rapida destul de mult.

 

O alta excursie a fost cea cu delfinii, cu catamaranul, unde spre ghinionul meu nu am vazut multi delfini, insa am vazut o balena in toata splendoarea ei. Am ales pentru a bifa cele mai importante obiective terestre un sofer doar pentru noi, iar alegerea a fost una extraordinara deoarece omul ne a povestit multa istorie si lucruri tipice mauritienilor din prezent, pe care altfel nu le am fi aflat. Toate aceste excursii le am contractat prin omul de contact alocat la fata locului de catre Fresh Holidays. Restul zilelor le am petrecut in resort, activitatile oferite sunt multiple, iar peisajele minunate. Singurul minus este acela ca pe acea parte a insulei soarele nu apune in ocean, deci culorile acelea minunate de la apus au lipsit:(

 

Multumim mult FH, multumim Cosmin, si cu siguranta vom mai apela la voi! Va las la sectiunea de comentarii cateva poze din excursia noastra.

Oferte recomandate in Mauritius

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2019

DETALII

Oferta Revelion Mauritius 2020

Craciun si Revelion

Promotii

Oferta Revelion Mauritius 2020 cu zbor inclus din Bucuresti

DETALII

Oferta Otentik Mauritius – vacanta activa si sejur la plaja – 7 nopti

Mauritius

Luna de miere

Experiente autentice in Mauritius, Insula Paradisului, intr-un program activ, eco, in cadrul unui Otentik Eco Tent, combinat cu momente de rasfat la plaja la hotel Zilwa Attitude. Recomandat pentru persoane active si pentru luna de miere. Transferuri incluse. Pachet promotional 2019 cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro