Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Alina si Marius - Noiembrie-Decembrie 2018 - Hotel Laguna Beach

Multumim agentiei Fresh Holidays, in special Ecaterinei, pentru rabdarea, disponibilitatea si modul in care ne-a organizat minunata vacanta.

Am ales ca destinatie pentru luna demiere Mauritius, perioada 27.11-07.12.2018. Multumim agentiei Fresh Holidays, in special Ecaterinei, pentru rabdarea, disponibilitatea si modul in care ne-a organizat minunata vacanta. Am fost cazati la Laguna Beach Resort and Spa, un hotel care a fost pe placul nostru: camerele curate, mancare diversificata si foarte buna, plaja foarte curata, wifi mergea extraordinar de bine, chiar si pe plaja. Partenerii locali ne-au consiliat cu privire la excursiile optionale, care sunt diversificate. Recomandam aceasta destinatie pentru luna de miere pentru diversitatea activitatilor cum ar fi parasailing, tiroliana, underseawalk, etc. dar si pentru peisajele absolut splendide, apa incredibil de curata si de turcoaz.
Recomandam cu drag Fresh Holidays!

Oferte recomandate in Mauritius

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2019

DETALII

Oferta Revelion Mauritius 2020

Craciun si Revelion

Promotii

Oferta Revelion Mauritius 2020 cu zbor inclus din Bucuresti

DETALII

Oferta Otentik Mauritius – vacanta activa si sejur la plaja – 7 nopti

Mauritius

Luna de miere

Experiente autentice in Mauritius, Insula Paradisului, intr-un program activ, eco, in cadrul unui Otentik Eco Tent, combinat cu momente de rasfat la plaja la hotel Zilwa Attitude. Recomandat pentru persoane active si pentru luna de miere. Transferuri incluse. Pachet promotional 2019 cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro